COVID-19 i smjene posade

Stigoh u hrvatistan nakon 7ipo mj.
Marseille - Pariz (air France), Pariz - Frankfurt (air France), Frankfurt - Zagreb (Croatia airlines), Zagreb - Dubrovnik.
Aerodromi izgledaju kao u filmovima apokalipse. Nigdje nikoga, sve zatvoreno osim mozda jednog mini duty freea gdje su cijene ajme.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Mali update ako nekome zatreba:danas dobili od agenta Houston da CBP vise ne zahtijeva da za smjenu koja ide doma odlazni let bude direktno iz USA,nego je moguce imati presjedanje unutar Amerike pod uvjetom da taj let parti isti dan.
Jasno mi je da su ljudi i dosad putovali nekako doma odavde,ali za nas obicne smrtnike je i ovo korak naprid...

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

Trebam se sledece sedmice ukrcati u Salina Cruz, Mexico, ima li ko svjeza iskustva sa ukracjem u Meksiku?

Ali su moguće smjene u Meksiku?

Mi brodimo iz Katra za Argentinu i na ovoj ruti su moguće smjene na "Reunion Island"-u. Sve ostalo zatvoreno.

Ali su moguće smjene u Meksiku?

Mi brodimo iz Katra za Argentinu i na ovoj ruti su moguće smjene na "Reunion Island"-u. Sve ostalo zatvoreno.

Oćete radit smjenu na Reunionu? Evo u mojoj firmi će se pokušat to. Idemo iz Pakistana za Nigeriju

Mi smo zaglavli u dok u Zhoushanu. Niti iko ista iz firme pominje niti Kinezi ista spominju. Kad pitas nesto Kineze oni kazu da se granice nece otvarat ubrzo. Neki kazu da nece ni do avgusta. Vec su nam svima skoro istekli ugovori..

Net.hr jest smeće od portala ali istu vijest prenosi i Morski.hr.

Zar nije lako moguće i da rukovodilac Pejanović laže a izgleda da je laž i navod:
"„Ovo je pobjeda crnogorske diplomatije koja je uložila velike napore da se organizuje ovaj let", istakao je Karadžić."

jer u komentarima pišu da je let organizirao RCL a ne tijela Crne Gore

EDIT:
Upravo na stranici vlade https://www.flickr.com/photos/vladac...h/49947454448/ stoji i video u kojem Branislav Karadžić na aerodromu doslovno kaže:

... kompanija koja je organizovala ovaj let je izabrala Podgoricu kao destinaciju krajnjeg slijetanja...
https://www.flickr.com/photos/vladac...7714494712381/

Normalno da je organizacija leta zajednički napor više strana ali onda je red da tako stoji i u izjavi vlade Crne Gore.

Last edited:
Net.hr jest smeće od portala ali istu vijest prenosi i Morski.hr.

Zar nije lako moguće i da rukovodilac Pejanović laže a izgleda da je laž i navod:
"„Ovo je pobjeda crnogorske diplomatije koja je uložila velike napore da se organizuje ovaj let", istakao je Karadžić."

jer u komentarima pišu da je let organizirao RCL a ne tijela Crne Gore

EDIT:
Upravo na stranici vlade https://www.flickr.com/photos/vladac...h/49947454448/ stoji i video u kojem Branislav Karadžić na aerodromu doslovno kaže:

https://www.flickr.com/photos/vladac...7714494712381/

Normalno da je organizacija leta zajednički napor više strana ali onda je red da tako stoji i u izjavi vlade Crne Gore.

To sto pricaju da su oni nesto organizovali za pomorce je ravno naucnoj fantastici, na to ne treba ni obracat paznju. Jedino sto oni mogu organizovati su nove dazbine i nacine da uzmu novce pomorcima, i repatrijacijski let onoj "gospodi" sa bulkera Budva koji su imali neodlozne poslove u Hamburgu hahahha...

Last edited:
Reunion skoro vise nema nikakvih posebnih zahtjeva, samo znaci sposobnost firme za organizirati hotel i letove i smjena je moguca, mi imamo smjenu za par dana tamo

Koja je sada shema kad se dolazi doma , jeli obavezna samoizolacija ili je to povijest ... kakve su regule ?

Za kolegu me zanima koji za par dana dolazi doma iz amerike ;-)

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

Koja je sada shema kad se dolazi doma , jeli obavezna samoizolacija ili je to povijest ... kakve su regule ?

Za kolegu me zanima koji za par dana dolazi doma iz amerike ;-)

Ali ces jos ostat skupljat novce:rolleyes:

Pa kad je dosta??

Ali ces jos ostat skupljat novce:rolleyes:

Pa kad je dosta??
Ma dobro je na brodu , jos se nisam ni zagrijao ... najgore je slomiti 4ti mjesec na brodu a kad prodje 5 mjeseci onda je steta ici doma ... jos uz to sve pocinju vrucine doma ;-)

Evo ekipa s mog broda nocas polazi iz Amerike doma,nema nikakve obveze samoizolacije osim ako je sam sebi ne nametnes iz predostroznosti.Ovi planiraju bas to,4-7 dana pa na test.Tako im reklo u poliklinici "Analiza", da ce test biti pouzdaniji...

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

Back