COVID-19 i smjene posade

Ha?
7.6 smo gore
Ured nesto muti, kao bit ce komplicirano zbog letova, 30 sati putovanja..
Borba zbog zadnjeg trena.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
sta imaju mutiti, ako ti je kraj ugovora pali doma...kakva je situacija znam iz osobnog iskustva, prije godinu dana put s broda u napoliu do doma, znaci do stana 3 sata sve skupa, prije neki dan ista relacija oko 35 sati,,,tako je vrime i nemaju sta kemijati nego srediti karte i vozi misko

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Ha?
7.6 smo gore
Ured nesto muti, kao bit ce komplicirano zbog letova, 30 sati putovanja..
Borba zbog zadnjeg trena.

Gledam raspored ukrcaja u ras laffanu...ma nebitno. nama je odgodilo iskrcaj zbog ciklone i sad moramo 3 dana stati u londonu,yebiga...put do doma od 3 sata ce biti cca 90 sati

Gledam raspored ukrcaja u ras laffanu...ma nebitno. nama je odgodilo iskrcaj zbog ciklone i sad moramo 3 dana stati u londonu,yebiga...put do doma od 3 sata ce biti cca 90 sati
Ukrcali mi odavno...
Boga mi, dosta brodova lezi na sidru pred Ras Laffanom..

Zna li neko sta je sa smjenama u Kinu? Ja sam evo u dok i niko nam nista ne pominje. Stojacemo ovdje sigurno jos 2 mjeseca a skoro svima nam je isteko ugovor

Kolege koji su krenuli na put su u Frankfurtu spavali na klupicama nema mjesta u hotelu. Isto tako oni koji krecu u aberdeen u karantenu za 5 dana idu zagreb - frankfurt (nocenje na klupici jel je bukirano sve), frankfurt - london pa london - aberdeen sa nocenjem u londonu. Evo mozda pomogne nekom ovaj info za frankfurt i proba naci neku alternativu ako je uopce ima.

Zagreb - Frankfurt, Croatia Airlines
Frankfurt - London, Luthansa
To je jedini nacin za doci do UK 100% , svi ostali letovi za šesti mjesec sluze da avio kompanije napune dzepove, te umjesto novca, podijele vouchere.
UK je u lockdownu i dalje i ne nazire se kraj.
Umjesto popustanja mjera, od 8.6. uvode 14 dana samoizolaciju za ljude koji uđu u UK (toga nije bilo dosad), te kaznu od 1.000£ za one koji se ne budu pridrzavali. Drukcija pravila su za ljude koji putuju radi posla, provjerite na Ambasadi da li treba propusnica ili sto vec ili pratite stranicu od vlade.

https://www.gov.uk/government/public...k-border-rules

Last edited:
  • Like
Reactions: Ico
Back