COVID-19 i smjene posade

Vidim da je Kina sve bolja i bolja sto se tice trenutne situacije. Prica li se kad ce otvarat internacionalne letove?
Meni su se 3 securitya iskrcala prekjuce iz Busana i posla Seul-Doha-Amsterdam bez ikakvog karantina.
Kinezi su lažovi.
Satrali su cili svit sa koronom I sada kao lažu da je kod njih ok I jos oni kao pomazu svima hebali sebe.

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

Kinezi su lažovi.
Satrali su cili svit sa koronom I sada kao lažu da je kod njih ok I jos oni kao pomazu svima hebali sebe.

Ma tko ce vise biti pametan.Neki dan naletim na clanak u Engleskim novinama gdje pisu kako je Obama 2017. godine financira labaratorij u Wuhanu s 3.5 miljuna dolara.Zasto pitaj boga?

Ma tko ce vise biti pametan.Neki dan naletim na clanak u Engleskim novinama gdje pisu kako je Obama 2017. godine financira labaratorij u Wuhanu s 3.5 miljuna dolara.Zasto pitaj boga?

To da su ameri financirali taj lab u Wuhanu je istina 100%.

Pozdrav svima
Nigerija nista jos od iskrcaja koji je trebao biti prije mjesec dana,koliko vidim Lufthansa ne leti do 18/05 a smjena mora ostati u karanteni 15 dana tako da poceka 6 mj nazalost izgleda nista.

jeli ko dosa doma i uspija nabavit taj test....
Mi smo ga dobili na brodu od firme i najvjerojatnije ćemo putovati sa testom u djepu.

Samo koliko kužim to uopće nije test dali imaš coronu nego kakav je imunitet ako sam dobro skuzio.

Svaki dan u novinama neka nova placipicka place kako se nemoze iskrcati sa broda.

Ja ne kužim di im je pamet i kako se mogu tako javno sramotiti , koju pm su uopće krenuli na brod ako nisu za taj posao. Ovo je posao di se može zaglaviti 2g i nema plakanja za ženom, curom,dečkom i ostalim qurcima palcima jer ima cura i zena dovoljno za sve zato izdrzite i ne zovite novine.

Shvatite da je puno teže onima koji su doma i koji nisu na permanent ugovoru a ne plaču po novinama.

#ostaninabrodu i ne placi ;-)

Svaki dan u novinama neka nova placipicka place kako se nemoze iskrcati sa broda.

Ja ne kužim di im je pamet i kako se mogu tako javno sramotiti , koju pm su uopće krenuli na brod ako nisu za taj posao. Ovo je posao di se može zaglaviti 2g i nema plakanja za ženom, curom,dečkom i ostalim qurcima palcima jer ima cura i zena dovoljno za sve zato izdrzite i ne zovite novine.

Shvatite da je puno teže onima koji su doma i koji nisu na permanent ugovoru a ne plaču po novinama.

#ostaninabrodu i ne placi ;-)

ante ne zajebaji, ja sam vec 8 tjedana i ispizdit cu jos 2, kolega dolazi ujutro u hotel, sve je to do glave, kad naviknes kratko, bude jebena borba u glavi za produziti, al sta je tu je, nebi plakao po novinama ni bilo di, al da je lako i nije, jebiga...jos kad kazem capaku da dolazim iz italije, moga bi me odma za glavu skratiti

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Back