COVID-19 i smjene posade

Na kojoj firmi radis?

Ja znam da ljudi idu na brodove svaki dan ali to jos nije na sva zvona. Jucer je MMPI poslao neke nove izmjene u vezi putovanja nasih ljudi.
Puno je tu jos nepravde ali ide nabolje.
Recimo najveca glupost po meni je jako vazna stvar sta imamo pomorce strojare I nauticare koji imaju ukrcaj na cruise brod u Nizozemskoj a trebaju produziti US vizu jer brod mozda ide za Ameriku.

Americka ambasada u Zagrebu nam je odgovorila da se moze izdat viza za sve pomorce OSIM pomoraca koji navigaju na cruise brodovima. Mislim da je to jako pogresno od strane USA ambasade, pa ako netko ima kakav dodatan info bilo bi super

Znaci ZASTO strojar ili nauticar na cruise vessel nemogu dobit vizu a za teretni brod se moze dobit

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Zato što nitko neće da riskira sa cruise brodovima niti ih žele primati u luke jer su bili i još su problem sa COVID19 širenjem. Briga njih što jedan strojar ne može na cruise vessel gledaju oni svi svoju guzicu. sada.

Cuo sam.da..
A eto, prezivit ce se. Petica se i.meni smije cini mi se..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jeli bar dupla dnevnica da se lakse prezivi kriza?

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk
antisa ako ko ima duplu dnevnicu sada ima da kaze da radi na dobroj i postenoj firmi...mi ostali dobijemo dvaput po ramenu kako kaze kolega

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

antisa ako ko ima duplu dnevnicu sada ima da kaze da radi na dobroj i postenoj firmi...mi ostali dobijemo dvaput po ramenu kako kaze kolega

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Dupla dnevnica je ok ali nije neka utjeha , radije bi ja sa 90 dana isao doma.

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

90 dana bilo tamo krajem treceg mjeseca.
A nista, u dugim rukavima doso na brod, u njima cu i doma. Samo opusteno..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Trebo sam se iskrcat 18 dana prije isteka ugovora, a sad su rekli do 13.5 nema nigdje sigurno (a ko zna kad ce), tako da sam osto dulje od planiranog zbog ovog coronašita

Sent from my H3123 using Tapatalk

Back