COVID-19 i smjene posade

Neko nas sabotira.
Jedino se veliki Lukašenko uspio othrvati masovnoj histeriji.
Možda još poneki afrički lider.
I Vučić se držao neko vrijeme.
Žali Bože mudrosti dr Nestorovića.
Baš odgledah jučer video na YT gdje u nekoj školskoj emisiji tumači djeci kako su plavooki i zelenooki porijeklom s Marsa.
Šteta što takvi ne vode hrvatsko zdravstvo.

Last edited:
Je li moguca smjena iz Pusana (Busana), Hongkonga ili generalno iz Kine? Salju nas u radove pa me strah da ne ostanem cijeli dok a vec sam ugovor zavrsio

Ja koliko sam cuo od kolega sa MSC-a da smjene nece biti moguce do nekog kraja Maja minimum, mada i ovi sto treba da idu na brod su mi rekli da nece sigurno prije 20og Maja takvu info su dobili iz Bg agencije.

Trebao sam ici na brod u Australiju pa iskrcaj iz Koreje ali se to sve zakomplikovalo otkazalo itd itd. Dobio sam regularno vizu u Ambasadi, tako da mislim da ti to zavisi od firme plus sto u CG nema letova za 1og Maja sigurno a ni za Bg jer su nenormalni.

Kolege u nekom od prethodnih tema vezano za Covid i smjene posade sam postavio pitanje da li je moguce tranzitirati kroz teritoriju Hrvatske do aerodroma u Zagrebu.

Dobio sam odgovor od Granicne policije Hrvatske na GP Bajakovo/Batrovci da je moguce traznitirati do Aerodroma Zagreb uz avionsku kartu do destinacije ukrcaja i nekom potvrdom koju bi oni izdali na ulazu za slobodan tranzit do aerodroma.

Mozda ce nekog zanimati...

Ima nesto u tome. Mene samo zanima do kada planiraju drzati ovce u štali?

Poslano sa mog SM-G988B koristeći Tapatalk

Ovce će bit u štali sve dok Bill Gates ne osmisli cjepivo u kojem će bit čip i počinje lagano čipiranje ljudi a da to i neznamo. Sve države će ga morati kupiti od njega i tako će on zaraditi, a onda će promjenuti zakon gdje će svatko morat bit čipiran, samo bravi to ne vide, a nažalost velika većina su bravi. Bivši direktor Imunološkog zavoda i veliki stručnjak dr.Sladojev kada je ovo objavio odmah je bio smjenjen, a premijer Plenković je nemalo prije ovoga bio na sastanku sa sinom G.Sorosa. Bill Gates je sam izjavio 2015te da se za koronavirus treba pripremiti kao za rat, ljude u kuće utjerat i za koji mjesec izbacit cjepivo u kojem mora bit oku nevidljivi mikrochip da se ljudi cipiraju a da i neznaju da su cipirani i dok su ljudi u kucama instalirati na zgradama repetitore za 5G mrezu. Eto toliko.

Pogledajte primjer Italije i Španjolske, 30000 mirovina su stavili u džep, malo više Talijani nego Španjolci, namjerno ubijaju staro stanovništvo da rasterete mirovinski sustav. Kaže mi frend da mu je rekao njegov frend doktor koji radi u jednoj bolnici u HR, nije bitno kojoj, da su sve bolnice dobile upute od stožera da se ovi teški bolesnici koji su 80+ godina ne priključuju na respiratore da se rastereti mirovinski sustav. Sramota, žalosno i tužno.

Ovce će bit u štali sve dok Bill Gates ne osmisli cjepivo u kojem će bit čip i počinje lagano čipiranje ljudi a da to i neznamo. Sve države će ga morati kupiti od njega i tako će on zaraditi, a onda će promjenuti zakon gdje će svatko morat bit čipiran, samo bravi to ne vide, a nažalost velika većina su bravi. Bivši direktor Imunološkog zavoda i veliki stručnjak dr.Sladojev kada je ovo objavio odmah je bio smjenjen, a premijer Plenković je nemalo prije ovoga bio na sastanku sa sinom G.Sorosa. Bill Gates je sam izjavio 2015te da se za koronavirus treba pripremiti kao za rat, ljude u kuće utjerat i za koji mjesec izbacit cjepivo u kojem mora bit oku nevidljivi mikrochip da se ljudi cipiraju a da i neznaju da su cipirani i dok su ljudi u kucama instalirati na zgradama repetitore za 5G mrezu. Eto toliko.
vidi ja isto mislim da nije ovi virus toliko strasan a ti si dobro zabrijao rekli bi purgeri, ostavi se pizdarija i teorija zavjere, jos malo i oslobodit ce nas

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

Yebo turiste!Pa postali smo turisti u svoj drzavi jer smo sve podredili nekom Mareku,Jareku i Hansu...Mladom coviku je glavna ideja za zivot kako ce napravit 2-3 apartmana od kuce koju ce mu roditelji ostavit kad umru.Tito se vrti u grobu ko lezaj na separatoru

Jbg tapatalk mi odrezao pola posta ugl javim vam kako je proslo jer dobijam neke info da je zajebana ta karantena.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jbg tapatalk mi odrezao pola posta ugl javim vam kako je proslo jer dobijam neke info da je zajebana ta karantena.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozuri dok je mirno , kako stvari stoje trump bi mogao malo poravnati kinu radi covida ...

Nama evo salju mornara u Hong Kong da dodje, iz Busana jos uvjek nedaju, a Kinu necu ni da komentarisem..
Ne vidim da ide na bolje sto se tice smjena posade..

Emirati...22.4 pa onda 29.4 leti FlyDubai iz Dubaia za Zagreb, samo Hrvati i Slovenci su predviđeni za repatrijacijski let. Budući da mi je firma zaustavila sve smjene svejedno ću probat letit doma 29.4...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Emirati...22.4 pa onda 29.4 leti FlyDubai iz Dubaia za Zagreb, samo Hrvati i Slovenci su predviđeni za repatrijacijski let. Budući da mi je firma zaustavila sve smjene svejedno ću probat letit doma 29.4...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Na kojoj firmi radis?

Ja znam da ljudi idu na brodove svaki dan ali to jos nije na sva zvona. Jucer je MMPI poslao neke nove izmjene u vezi putovanja nasih ljudi.
Puno je tu jos nepravde ali ide nabolje.
Recimo najveca glupost po meni je jako vazna stvar sta imamo pomorce strojare I nauticare koji imaju ukrcaj na cruise brod u Nizozemskoj a trebaju produziti US vizu jer brod mozda ide za Ameriku.

Americka ambasada u Zagrebu nam je odgovorila da se moze izdat viza za sve pomorce OSIM pomoraca koji navigaju na cruise brodovima. Mislim da je to jako pogresno od strane USA ambasade, pa ako netko ima kakav dodatan info bilo bi super

Znaci ZASTO strojar ili nauticar na cruise vessel nemogu dobit vizu a za teretni brod se moze dobit

Sent from my iPhone VIA Pomorac.net

Back