Contract termination ISKUSTVO

Indijci indijce, Filipinci filipince...
Nevjerovatno da su Hrvati najslozniji u ratu...sto tribamo svakih 10godina zaratiti da se prisjetimo kako mozemo biti slozni:kafa

usput primjetija san da ima ovih foruma dosta svukud (sportske novosti...), makar smo mi pomorci na ovom forumu najslozniji:uzdravlje:uzdravlje

Je u pravu si jer ode se ipak zna da na ovom forumu vlada cvrsta metla koju nasi moderatori drze godinama na standardu koji je sad. Stoga zahvala je najvise na moderatorima za ovakav odnos izmedu usera.

Istina...ali gade mi se te spike....nasi ovo ono......ipak bi tribal pocet I od sebe....pa se situacija I promini....I nasi ce volit nase....ka o rusi ruse,poljaci poljake.

Ima puno istine u ovome sta pises i tu se slazem samo sta me moje iskustvo natiralo da to napisem. Inace bio bi najsritiniji da iman s kim na briskulu bacit ali takav je zivot nas ''umjetnika''.

Prijedlog Administratorima

Napravite vi crnu listu na forumu pa stavite barba Dusana na prvo misto

1.Barba Dusan

Nek se covik pripozna kad dode kuci

:uzdravlje:uzdravlje

Crna lista se nesmije napravit jer svaka prica ima 2 strane i nemozemo nekome sudit dok ga nema i pisati protiv njega i javno ga prozivat. Stoga takve liste nemogu napravit nista dobro. Ovakve stvari di se covik predstavio imenom i prezimenom i di ce ako je lagao navedeni barba prozvat samo njega je osobna stvar. Imao sam vec kao admin i prijetnje od odvjetnika zbog nekih imena koji su se prozivali na forumu ood usera za koje se nije u javnosti znalo pravo ime i prezime te je isti trazio podatke. Stav portala je da se jedino sudskom odlukom ili policijskom smije otkriti tko se krije iza kojeg nicka. Stoga forum ce biti kao i do sad na tu temu isti.
Pozz

Last edited:
Kolega Frane

S Barba DuÅ¡anom sam navigava i navigajem i samo ću reć da kad imaÅ¡ ovakvog Barbu na brodu da je to spas za posadu i za sve vezano uz brod.Za Barbu DuÅ¡ana imam samo riječi hvale kao i cila HR posada na brodovima Feederlines-a.Nećemo raspravljat o tome, ja mislim da sam sve rekao jer stoji gore post od DalmoÅ¡a da svaka storija ima dvije strane,a slažem se da bi sa mojom složili svi s ovih coastera di Barba DuÅ¡an plovi.Å to je bilo kod vas na brodu ne ulazim u to ni u ikakve rasprave,samo iznosim svoje miÅ¡ljenje o Barbi DuÅ¡anu
Nemoj se uvridit jer možda i budemo plovili skupa na coasterima Feederlines-a ako dobiješ opet priliku,pozdrav :D

Cuo sam se sa jednim seniorom sa broda kojemu se moze vjerovati i koji je vise nego fer kao covjek. Necu imenovati ali na moje pitanje " sto ste iskrcali trceg" dobio sam odgovor : Gori si nego CIA i FBI a treci se malo raspistoljio. Izgleda da ova prica ima dvije strane pa netreba previse vrijedati jer kamo bi dosli ako popljuvamo svakoga ko je iskrcao nekog a cujemo samo jednu stranu . Sigurno nas ima puno koji smo nekoga iskrcali iz nekog razloga pa nebi bilo fer da se nademo na crnoj listi ili da pocnemo pljuvati po posadi ovaj ovakav ovaj onakav. Nismo tu da se svadamo nego da pomazemo jedni drugima i dajemo savjete. Frane drugi put malo pripazi a oni koji ce navigati s kapetanom neka ne naprave tvoje korake. Za kapetana malo fleksibilnosti.

jos jedan dodatak, upravo mi je stigla platna lista gdje pise pod Other deductions: s/off costs 1042,15 eura , mozete li vjerovati kakva je to kompanija?hahah feederlines.Ne bi tamo isao da mi ponude 100000000 eura na sat iz principa... nije mi jasno zasto mi nisu totalno sve oduzeli i ostavili mi jos provokativnijih 1 cenat?
Ionako im ne mogu nista jer sam ja samo jedan mali obicni hrvatski oficircic, a oni su jedna ugledna i velika kompanija sa najjacim odvjetnicima. :hihi
Pitanje: je li mozda postoji nekakvo pravilo u zadrugama da mi se ne smije reducirati placa do odredjenog postotka?jer ovo je doslovno 50%.

Cuo sam se sa jednim seniorom sa broda kojemu se moze vjerovati i koji je vise nego fer kao covjek. Necu imenovati ali na moje pitanje " sto ste iskrcali trceg" dobio sam odgovor : Gori si nego CIA i FBI a treci se malo raspistoljio. Izgleda da ova prica ima dvije strane pa netreba previse vrijedati jer kamo bi dosli ako popljuvamo svakoga ko je iskrcao nekog a cujemo samo jednu stranu . Sigurno nas ima puno koji smo nekoga iskrcali iz nekog razloga pa nebi bilo fer da se nademo na crnoj listi ili da pocnemo pljuvati po posadi ovaj ovakav ovaj onakav. Nismo tu da se svadamo nego da pomazemo jedni drugima i dajemo savjete. Frane drugi put malo pripazi a oni koji ce navigati s kapetanom neka ne naprave tvoje korake. Za kapetana malo fleksibilnosti.

Vrlo interesantno. Ova prica ima dvije strane u tome i je glavni problem. Price ne bi trebalo biti jer sam ja dosao i pokusavao raditi svoj posao jer sam se zbog te namjere i ukrca na brod. Tako da je to sve u pravilu puno price, a malo rada. A sto se tice mojih koraka, da ljudi, nemojete napraviti moje korake, nemojte raditi svoj posao, nemojte uciti i slusati kapetana, nemojte biti friski iz skole, nemojte razumjeti nista... Imao sam puno kapetana, tocnije negdi oko 6 i nikada niti jedan za mene nije reka niti napisa takvo nesto ... to je ono sto me i dalje drzi u pomorstvu.. a jedan je ovakav triba naletit..
Sto to znaci raspistoljiti? pokazati znanje i volju za radom? Ceka san brod bilokoji ka ozeblo sunce to je jedina moja greska bila u ciloj prici...

Last edited:
Skuzajte sta spaman temu.Zamolija bi admina ili nekoga ko zna da mi odgovori zasto ovu temu mogu vidit samo sa strane kad neko odgovori na post.Ovaj dio foruma Pomorac mi uopce nije vidljiv tj.dostupan.Hvala

Neznam sto da kazem ,ja sam jedan osrednji oficir i nikad me nitko nije iskrcao, makar sam imao jezicinu iz znao se zamjerat nekim kapetanima. Meni ova prica zvuci kao neke iz srednje skole "profesor me uzeo na zub". Iskreno nisam nikad dozivio da je netko bio iskrcan ako tome nije bilo razloga a navigam vec deset godina na svim brodovima od kompletne nase posade do brodova gdje sam bio jedini hrvat. Znam da ce se ih nac puno se foruma koji ce se okomit na mene al ljudi morate i shvatit da je kadkad i problem u vama.

Back