Dalmos
New member
Indijci indijce, Filipinci filipince...
Nevjerovatno da su Hrvati najslozniji u ratu...sto tribamo svakih 10godina zaratiti da se prisjetimo kako mozemo biti slozni
usput primjetija san da ima ovih foruma dosta svukud (sportske novosti...), makar smo mi pomorci na ovom forumu najslozniji![]()
Je u pravu si jer ode se ipak zna da na ovom forumu vlada cvrsta metla koju nasi moderatori drze godinama na standardu koji je sad. Stoga zahvala je najvise na moderatorima za ovakav odnos izmedu usera.
Istina...ali gade mi se te spike....nasi ovo ono......ipak bi tribal pocet I od sebe....pa se situacija I promini....I nasi ce volit nase....ka o rusi ruse,poljaci poljake.
Ima puno istine u ovome sta pises i tu se slazem samo sta me moje iskustvo natiralo da to napisem. Inace bio bi najsritiniji da iman s kim na briskulu bacit ali takav je zivot nas ''umjetnika''.
Prijedlog Administratorima
Napravite vi crnu listu na forumu pa stavite barba Dusana na prvo misto
1.Barba Dusan
Nek se covik pripozna kad dode kuci
![]()
Crna lista se nesmije napravit jer svaka prica ima 2 strane i nemozemo nekome sudit dok ga nema i pisati protiv njega i javno ga prozivat. Stoga takve liste nemogu napravit nista dobro. Ovakve stvari di se covik predstavio imenom i prezimenom i di ce ako je lagao navedeni barba prozvat samo njega je osobna stvar. Imao sam vec kao admin i prijetnje od odvjetnika zbog nekih imena koji su se prozivali na forumu ood usera za koje se nije u javnosti znalo pravo ime i prezime te je isti trazio podatke. Stav portala je da se jedino sudskom odlukom ili policijskom smije otkriti tko se krije iza kojeg nicka. Stoga forum ce biti kao i do sad na tu temu isti.
Pozz
Last edited: