Pozdrav ekipa
Evo mi javljeno ukrcaj 3.2. na cma cgm Andromeda, triban jos napravit vizu i lijecnicki u ercegovicke...sad me zanima je li stvarno toliko rigorozna sta se tice lijecnickog, mislim sve bi moga proc , mozda vid malo zasteka, ali prosa san prije 3 miseca na medicini rada u Splitu (zeljeznicar), zna li neko oce li mi uvazit taj lijecnicki ili opet moran radit sve...
P.S. i dajte bogati nek neko ko ima shemu(zna je i sl.) s njom se javi na PM ko boga vas molin..inace iden za kadeda palube pa necu bit u prilici razbit brod radi vida![]()

prvo mailom, onda zva zadnja 4 miseca jednom tjedno (sridom u 10 ujutro) dok me nisu zapamtili i da vise ne zoven sridon ujutro odluce me ukrcat... sve fer ,korektno
s marinom , nema zavlacenja laganja ako kaze nema pola godine nista onda nema ,,,iman visu , ali to nija zna do zadnje nesto mu se pobrkalo![]()
ma nisam napasam prijatelju nego tako sta ja znam..dobro je da me svi zapamte..mizda nije lose..sve ja to kulturno pitam..

Viza sredena, jos salmo lijecnicki....![]()
haahahaha, za prvog ,je li palube ili makine?, Ako je palube onda se nadam Cife dobroj suradnji i pomoci od Vas hehe...A Marley ovo pusi a ne ja![]()