Cma cgm

prvo mailom, onda zva zadnja 4 miseca jednom tjedno (sridom u 10 ujutro) dok me nisu zapamtili i da vise ne zoven sridon ujutro odluce me ukrcat... sve fer ,korektno

Pozdrav ekipa

Evo mi javljeno ukrcaj 3.2. na cma cgm Andromeda, triban jos napravit vizu i lijecnicki u ercegovicke...sad me zanima je li stvarno toliko rigorozna sta se tice lijecnickog, mislim sve bi moga proc , mozda vid malo zasteka, ali prosa san prije 3 miseca na medicini rada u Splitu (zeljeznicar), zna li neko oce li mi uvazit taj lijecnicki ili opet moran radit sve...
P.S. i dajte bogati nek neko ko ima shemu(zna je i sl.) s njom se javi na PM ko boga vas molin..inace iden za kadeda palube pa necu bit u prilici razbit brod radi vida :confused::confused:

Daj zmaje na zajebaji..
Tako sam i ja sta ako ne prođem ovo , sta ako ne dobijem vizu, sta ako ovo ono.. Nema straja.. Nista to nije toliko komplicirano a Ercegovićka je smrt samo za droga boyse i tona??e :hihi
Ide?? miljun posto..

prvo mailom, onda zva zadnja 4 miseca jednom tjedno (sridom u 10 ujutro) dok me nisu zapamtili i da vise ne zoven sridon ujutro odluce me ukrcat... sve fer ,korektno

ok a reci mi si razgovarao sa Marinom ili si zvao Dolinseka bas?ja namjeravam ici tamo osobno kod njih pa sta bude bude..ja isto cekam kod njij ali faks nemam pa malo duze cekam..

Bilic , dobri duh foruma hehehe, fala prika , naj---si ako ne bude tako hehe, aj pozdravite bilica ide sutra ujutro na skorro godinu:confused::confused::confused::confused:

s marinom , nema zavlacenja laganja ako kaze nema pola godine nista onda nema ,,,iman visu , ali to nija zna do zadnje nesto mu se pobrkalo :confused:

Last edited:
s marinom , nema zavlacenja laganja ako kaze nema pola godine nista onda nema ,,,iman visu , ali to nija zna do zadnje nesto mu se pobrkalo :confused:

Zmaje ne brini se.. sama cinjenica sta ides na moj rodjendan je dobar znak.
Nije to pazar pa danas je kapula 3 kune pa sutra ako nes' po 5 nes' nikako...
Ides i cestitam ti... drago mi je sto si rijesio ukrcaj.. gura si 'ko konj i uletilo je :uzdravlje

da ma ja sam kod njih aplicirao negdje u 8 mjescu jos i od tada zovem i njega i direktora njihovog i svih..jucer mi kaze 1 njihova kolegica da dolaze 4 novogradnje i da ce biti nesto a on mi danas kaze da je losa situacija..vidit cemo!daj mi jos reci samo molim te!...to ti je prvi ukrcaj na brod kao kadet ili? i jesi li predosjecao nesto tj jeli ti davao neke znakove da bi moglo bit sta kod njih ili ono NEMA NISTA..hvala!i ja ih gnjavim svaki tjedan..

ma nisam napasam prijatelju nego tako sta ja znam..dobro je da me svi zapamte..mizda nije lose..sve ja to kulturno pitam..

Diko moja, u svitu ima toliko firmi da je to za popizdit. Problem je u tome ??to se 90% kadeta gura u na??e agencije i firme brodova koje vide s balkona i onda agent ima 300 ljudi. Uzme jednoga koji se izdvaja malo i taj ide. Ja osobno sam prona??ao toliko firmi ( prika mi je i??a na offshore direkt 'ka kadet mornar ) jer ovi ne mogu naci kadeta.. druga firma trazi asistente struje ne more 'nac nikoga.. sele elektricare na nove tankere / plinase i mlađi da ostanu na bulkove... nemoj se ograničiti na ovo na??e malo ??ta ima jer će?? se samo satrat a vjerovatno i uludo.. mo?že uletit ali sami zakon matematike ka?že da će uletit prije od 900 nego od 90.. kadeta i nije neki problem ukrcat :kafa

fala van na lipin ricima , samo nek se ovo sredi ostalo da se ne nerviran vise...Inace ovo mi je 1. ukrcaj(ako ga bude hehe, bilic ce me ubit ), A sta da vam kazem osim da ima mista triba samo kopat i trazit , nemojte stavljat limit trazenja na nase agencije, vidite sta je bilic pisa ,isto vam bili kadet ili assistent...

andromeda je zakon, bio ja na andromedi..
sad jedino zavisi koji če ti bit časnici na??i.. kao ??to znamo, na??i ljudi imaju tendenciju zabijanja no?ževa ui leđa međusobno

haahahaha, za prvog ,je li palube ili makine?, Ako je palube onda se nadam Cife dobroj suradnji i pomoci od Vas hehe...A Marley ovo pusi a ne ja :D

CMA SHIPS CROATIA u proljeće 2011 preuzima četiri nova broda za prijevoz kontejnera veličine 11400TEU te zbog povećanja obima posla potražuje pomorske oficire palube i stroja sa iskustvom na kontejnerskim brodovimai velikim brodskim pogonima.

CMA SHIPS CROATIA

rik.cma@cmaships.com
www.cmaships.com

In accordance with the agreements signed on 25 November 2010 between CMA CGM Group and the Yildirim Group, CMA CGM announced that it has issued $500 million in Redeemable bonds,

all of which were subscribed by the Yildirim Group. This investment enables the Group to sustainably strengthen its balance sheet and secure its investment plan, while providing additional funds to support expansion.

Following the issuance, CMA CGM Group shareholders met in General Meeting and approved the new governance organisation, electing as Directors Jacques R. Saad?Å , Rodolphe Saad?Å , Tanya Saad?Å -Zeenny, Farid T. Salem, Tristan Vieljeux, Denis Ranque and Christian Garin, as well as Robert Y??ksel Yildirim, Evren ??zt??rk and Erc??ment Erdem.

At its meeting, the Board unanimously appointed Jacques R. Saad?Š as the Groupâ??s Chairman and Chief Executive Officer. He will be backed by three Executive Officers, Rodolphe Saad?Š, Farid T. Salem and Philippe Souli?Š.

With strengthened financial resources and an experienced executive team, CMA CGM Group has begun 2011 on a solid foundation, with the objective of consolidating its worldwide positions.

Source: CMA CGM

Pozdrav svima na forumu, evo dosa je i na mene red, letim sutra za Maltu di je ukrcaj....Stojte mi dobro :uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Back