Cma cgm

jako su me iznenadile ove price o situaciji na CMA CGM. pitanje je jeli ode pisu samo ljudi koji su nezadovoljin, jelozni ili je stvarno tako. ja poznajem ode kod nas na otoku neke ljude koji su zap i upravitelji i cu sam samo najbolje, ali ako je stvarno tako lose, pa skupite se i hodite ca. jer placa od 6600 eura za zap i nije nesto nedostizno. jako je lose i bolno slusati sve ovo, kao da smo roblje. triba se pobuniti ili otici.na kraju uvik se morete zaposlit na ers.:udriglavom

prijatelj mi na CMA nakon 5 mjeseci nema smjene kao elektronicar ....i ne zna kad ce kuci obecavaju mu svaki dan kao i 2nd eng koji je 6 mjeseci na brodu ???ko voli neka proba!

ok.je ja odradio 3 ugovora po 4 mjeseca,
ljudi ko ljudi, top rankovi na??i, a ostalo filipi.

a za na??e ljude vrjedi čim je vi??e od 6 na??ih to je kaos, ko če kog nego svog svog.

al sve ok..kabine velike, luke ko luke, ugl kina evropa.

a neznam ??ta te zanima pitaj.

btw koj brod?

Da ti ja kazem kako je meni bilo tama sam se vratija sa kadeture ima misec dana.
Odlicno je bilo i opet idem za misec dana ali jos se nista nezna di sta kako kad to u zadnji tren odluce...
Ekipa je bila super svi oficiri su mi bili nasi i svi su ok.a ostala posada filipi.
Spiza je bila vise na nas nacin spremana iako je kuvar filip a plovi s hrvatima vec 10 godina tako da je zna sve domace spremat...
Kad bi ti triba ici?

Ja sam ima 870 dolara.Kad sam se vratija sa asistenture kupija sam novoga golfa 3 i uplatija avans od 30% za stan sta je radija Kotarac na znjanu.Kasnije sam stan proda jer je bila losa gradnja. Mislim da CMA CGM daje izvrsne place kadetima i asistentima. Ne znam kakva su ocekivanja danasnjih kadeta i asistenata(neki koje ovdje susrecem imaju nerealna ocekivanja usudjujem se cak reci bezobrazna i vljda se nadaju nemoralnim ponudama mada to na tim pozicijama ne postoji, ali valjda ce i sami shvatit),ali bitno je otuc tu godinu posto poto.

Last edited:
evo su me danas zvali na cma cgm iz rijeke za prvoga palube - nakon godinu dana sto sam im posla aplication

ima li itko tamo?
jesu li stali na noge, jer vidim da im izlaze novi brodovi....

:uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje

evala! danas san posla u agenciju u Rijeci na mail rjk.jkarmelic@cma-cgm.com,svoj cv,i sve podatke,za asistenta stroja...oni rade sa cma,pa mi se javija gospodin Jakov Karmelić-on je izgleda direktor te agencije.reka mi je da su mi podaci proslijeđeni na CMA brodovi..pa me zanima zna li iko i??ta o tom gospodinu...koja rič bi dobro do??la...

ovo je odgovor koji san primija na svoj poslani mail,na dotičnu adresu :

Po??tovani

prosljeđeno na CMA BRODOVI.

Jakov KARMELIC

Director

CMA CGM Croatia

As Agent of CMA CGM S.A., France

Direct line: +385 51 327 595

Mobile: +385 98 418550

Fax: +385 51 327 570

www.cma-cgm.com

Cma ships croatia

Cma ships croatia

CMA CGM agencija u Rijeci se radi sa teretom za CMA CGM brodove i obavlja lucke agencijske poslovime za CMA CGM

CMA SHIPS CROATIA vodi racuna o posadi koja je zaposlena na brodovima CMA CGM. E-mail agencije CMA SHIPS je rjk.cma@cmaships.com tel: 051 352350.

Onda izgleda da je veliki Capt.PETER Dolin??ek zvani papan dobio nogu iz cma.Valjda su konaćno do??li do zaključka s kim imaju posla, ali svejedno on je svoju agenciju ovim budalama iz Marseja dobro prodao i uzeo im lovu.

ma koj otkaz jucer sam pricao s njim!o čemu vi to?na kraju krajeva sta covjeku fali?cma dobro stoji i nema razloga da ga mjenjaju

CMA CGM agencija u Rijeci se radi sa teretom za CMA CGM brodove i obavlja lucke agencijske poslovime za CMA CGM

CMA SHIPS CROATIA vodi racuna o posadi koja je zaposlena na brodovima CMA CGM. E-mail agencije CMA SHIPS je rjk.cma@cmaships.com tel: 051 352350.

tako je!

Last edited:
ma koj otkaz jucer sam pricao s njim!o čemu vi to?na kraju krajeva sta covjeku fali?cma dobro stoji i nema razloga da ga mjenjaju

tako je!

znam da je tamo otislo puno ljudi sa ex- Hanseatika i NYK-a i da su svi vise nego zadovoljni, a za Peru kazu svi moji koji ga znaju da j prva liga bez obzira na epitete sa foruma

znam da je tamo otislo puno ljudi sa ex- Hanseatika i NYK-a i da su svi vise nego zadovoljni, a za Peru kazu svi moji koji ga znaju da j prva liga bez obzira na epitete sa foruma

pojedinci ovdje neznaju razliku izmedju CMA CGM I CMA SHIPS a znaju napadat covjeka bez veze! I ja sam cuo dobro o Dolinseku..

Uopće nije u redu blatit i pljuvat ugledne agente kao ??to je gospodin Dolin??ek. Mislim da je D.Polančec u pravu i trebalo bi Damira slu??at jer je to jedan iskusan pomorac koji mo?že puno savjeta pru?žit mladim momcima na forumu.
P.S. Damire, javi se Manjiju, čeka te na Ma?žuraničevo cili dan.

fala ljudi na prethodnom odg... iman jo?? jedno pitanje...naime... dobija san mail od gosp. Marin MILETIC
CMA SHIPS CROATIA - RIJEKA
Phone: +385 (0)51-352350
Fax: +385 (0)51-352368
www.cma-cgm.com
,da ispunin application form,i po??aljen ga nazad...tu mi tra?že podatke o bankovnom računu i proteklin poslodavcima...e sad... mene zanima jel to uobičajena procedura, i zna li iko i??ta o ovom gospodinu....

unaprid fala svima na odgovoru,i sku?žajte ako davin...al mislin da je bolje da pitan ode kad neman koga drugog pitat...

:uzdravlje

Cma cgm

Čuj ni??ta nije bajno, najbolje bi bilo sijediti doma i imati brdo love. Ali svakako ima bolje nego voziti one ??katule iz Kine u Europi i Ameriku i biti ko u zatvoru 4 mjeseca i valjati se po Pacifiku i Atlantiku i drugdije.Vidi?? ja sad radim 7 tijedana i ne valjam se i nemam nikakvu dugu navigaciju vi??e i da imam internet 24 sata i e mail neograničen ??to mislim da moji biv??e kolege na CMA CGM za sada mogu samo sanjati a ipak su oni 3 kompanija na svijetu ??to se tiče kontejnera.:uzdravlje

fala ljudi na prethodnom odg... iman jo?? jedno pitanje...naime... dobija san mail od gosp. Marin MILETIC
CMA SHIPS CROATIA - RIJEKA
Phone: +385 (0)51-352350
Fax: +385 (0)51-352368
www.cma-cgm.com
,da ispunin application form,i po??aljen ga nazad...tu mi tra?že podatke o bankovnom računu i proteklin poslodavcima...e sad... mene zanima jel to uobičajena procedura, i zna li iko i??ta o ovom gospodinu....

unaprid fala svima na odgovoru,i sku?žajte ako davin...al mislin da je bolje da pitan ode kad neman koga drugog pitat...

:uzdravlje

Normalno..Ispuni i ??alji

Pozdrav ekipa

Evo mi javljeno ukrcaj 3.2. na cma cgm Andromeda, triban jos napravit vizu i lijecnicki u ercegovicke...sad me zanima je li stvarno toliko rigorozna sta se tice lijecnickog, mislim sve bi moga proc , mozda vid malo zasteka, ali prosa san prije 3 miseca na medicini rada u Splitu (zeljeznicar), zna li neko oce li mi uvazit taj lijecnicki ili opet moran radit sve...
P.S. i dajte bogati nek neko ko ima shemu(zna je i sl.) s njom se javi na PM ko boga vas molin..inace iden za kadeda palube pa necu bit u prilici razbit brod radi vida :confused::confused:

neznam za tvoj odgovor paa se necu mijesati ali reci mi koliko si cekao za ukrcaj kod njih i kako si sve izveo?jesi li telefonom ili osobno tamo isao?imas faks?soory ako sam naporan ali jako me zanima to.hvala!

Back