Chevron

Je to se slazem, treba se i doma pazit i drzat safety na nivou, to je drugi par rukava. ja pricam o ovim nekim glupim zabranama, tipa nemoj pusit, pit, masturbirat, jest svinjetinu itd. aj ti sad covjeku od 50 godina, koji pusi preko 30 godina, reci da mu nema vise pusenja za vrijeme coffe time!
Tocno tako.
Ako se netko misli ostaviti pusenja ostaviti ce se radi svoga zdravlja a ne prisilno radi chevrona.

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

onda dolazi li do egzodusa s chevrona zboh duvana ?
a ovaj cctv isto je zaheban,bice se ima i rekord zvuka na mostu
mislim da vraziji kongsberg i to stavlja..

Gospodo draga znam da nikada nije lako kada se uvode neke restrikcije sitimo se samo kako je bilo s ukidanjem Alkohola pa Bogami nitko nije napustio firmu ali isto tako kada vidim koliko placa Chevron sve rankove pa ima da se odma ostavis pusenja ako oni tako kazu hahah...Zelim reci da na drugim kompanijama ljudi rade (ukljucujuci i moju malenkost) za duplo manje para a isto itekako ima pritska ispiranja mozga i restrikcija jedna prostorija za pusenje i to je to.a nece drugo proci da ce i nju isto kao i na Chevrona ukinuti i sve to isto moras trpiti za duplo manje para pa sada svitu dobro razmisli kada budes mislio da li ces napustiti Chevron radi pusenja. Da se razumimo nisam za ove zero police bilo to za Alkohol ili cigare ali cini se da je to buducnost svih kompanija. Lipa vremena sloboda su proslo svrseno vrijeme nazalost!

antiezd evo kaze covic da si puno vise od 100$ dnevno na Chevrona ,koji si ti prevarant
bice zato i mislis da su sva auta u germany prevara

hunter ma ovi se uzpizdili s tim duvanom i alkoholom ,totalno blesava tema
..

antiezd evo kaze covic da si puno vise od 100$ dnevno na Chevrona ,koji si ti prevarant
bice zato i mislis da su sva auta u germany prevara

hunter ma ovi se uzpizdili s tim duvanom i alkoholom ,totalno blesava tema
..
100 ostane cistoga kad se odbiju troskovi

mislis troskovi za cigarete?

pa nekidan si se falia s bonusima

nemoj mi rec da proleter Gavro ciini vise soldi od tebe s talijanksim komunistima

ako je tako lose gurnit ce mo te ovdi na helix ,masinci brazilci ih muce a sve je novo
to je well intervencija brod ...

ali ima kvaka i ovde se ne pusi

Last edited:
Upravo na rigzonu vidio oglas za prvog palube na chevronu, glasgow trazi. Pretpostavljam da je za oil jer se ne spominje gas exp. I breveti. Kakvo je inace stanje sad na firmi, jel ima pusenja (cigareta)?

Upravo na rigzonu vidio oglas za prvog palube na chevronu, glasgow trazi. Pretpostavljam da je za oil jer se ne spominje gas exp. I breveti. Kakvo je inace stanje sad na firmi, jel ima pusenja (cigareta)?
Pusenja ima ali ne prodaju cigare vise na brodu pa moras sam doniti cigare.
Mislim da je fake oglas jer jos nisam vidio da chevron oglasava na rigzone niti negdi drugo nego imaju agencije sa kojima rade.

Posebno tesko za c/o jer ima poprilican broj sekonda koji su spremni za vancamenat.

Oglasavaju na rigzonu redovito, i za offshore i za tankere, samo vecinom budu oglasi za US, cini mi se da i ja prvi put vidim da je oglas za glasgow.

Do 2021 da ce dobit otkaz svi koji nisu gay kazu...
Koja dobra firma?
Sada da meni moja firma da otkaz radi pusenja a tu sam 10 godina..
Prekrasna vam je firma...

Last edited:
Do 2021 da ce dobit otkaz svi koji nisu gay kazu...
Koja dobra firma?
Sada da meni moja firma da otkaz radi pusenja a tu sam 10 godina..
Prekrasna vam je firma...
Nitko nije ni rekao da je prekrasna ali nije losa firma pogotovo za juniore mada uvjek ima bolje samo kad je u pitanju chevron prije da će se naći gore.

Svaka firma placa i dirigira uvjete tako da chevron ukida pušenje sto nije u redu jer bi pametnije bilo da su ukinuli alkohol ali su tako odlučili ali zato recimo imas besplatan Internet koji nije los , o novcima ne triba ni pricati jer chevronov terco palube sisa u placi dosta kapetana koji plove na bulkovima tako da je sve na nama sto želimo a regule firme se moraju poštovati.

Poslano sa mog SM-G985F koristeći Tapatalk

Ma u biti u pravu ste.
Da mi sad kazu ode prestani pusit ili nadji drugu kompaniju, presta bi pusit i win win situacija.

Koliko sam ima priliku cut i procitat usporedujuci place na drugim LNG firmama ipak mi se cini da je placa za juniore koji su u belgijskom pulu najveca na Exmaru. Na LNGRV floti je placa 2/0 od 7000-8000 Eura samo na brodu uz sve ostale beneficije napisane u temi o Exmaru, a rotacija 2on/2off. Velika prednost je sta se Hrvati na Exmaru ne trebaju misliti o famozna 183 dana navigacije u godini kako im se porez uplacuje u Belgiji, a to im u buducnosti donosi Belgijsku penziju. Na zalost u zadnje vrime krcaju jako malo Hrvata juniora, prvenstveno iz razloga sto smo im dosta skuplji od Ukrajinaca, Jamajcana, Filipinaca i Indijaca.
Mozda bi bilo dobro otvoriti posebnu temu o uvjetima i placama juniora, a i seniora na svim LNG firmama, tako da ljudi znaju koja im je firma interesantna, a ne da mi svako toliko netko od kolega salje privatni upit. Smatram da takve stvari ne treba tajiti, te da ovaj forum i postoji dijelom radi izmjene takvih iskustava, a svi cemo se sloziti da na LNG tankerima ne navigamo iz ljubavi prema moru:)

8200 $ na Orient Oveaseas Container Line sekondo bez bonusa...
Dodaj u prosjeku jos 500 na to...

Nije lose za kontenjerasa a...

Pribacilo nas je na ovaj Northern Marine ic Clydea jer navodno Delta meco je ugasena.
Imate kakvih iskustava?

Hvala

Last edited:

Pribacilo nas je na ovaj Northern Marine ic Clydea jer navodno Delta meco je ugasena.
Imate kakvih iskustava?

Hvala

Mislim da ugovor i placa, pogotovo za seniore ipak ide u prilog LNGa..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imate kakvih iskustava?

Hvala

Kakav je ugovor?

Back