Chevron

Bok kolege, vidim da se pise o chevronu mene su kontaktirali sa ove adrese, ali mi je dosta ispiranja pameti i tu di jesam.

JArmitage@chevron.com

pozdra

Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni nepoznato ime .
Dosta se raspisalo o chevronu ali trenutno imaju ljudi skoro pa duplo nego sto je potrebno tako da nam je rasprava ista kao kad se pisalo o burbon offshore prije 6-7 godina , upad je bio skoro pa nemoguć, osim sto se moze sina ubaciti i to je trenutna situacija.

Krajem 2014 i pocetkom 2015 jr bila potraznja za juniorima ali situacija se promjenila jer je izasla nova generacija kadeta koji su sada casnici palube/stroja...

Za seniore mislim da je jedino mogucnost prelaska ako su bili na shell-u ili bp a sve ostalo je skoro pa nemoguce.

Ali situacija se mjenja iz mjeseca u mjesec.

Kolega grubisic je dosta opsirno opisao situaciju na terenu.

Poslano sa mog SM-G955F

Meni nepoznato ime .
Dosta se raspisalo o chevronu ali trenutno imaju ljudi skoro pa duplo nego sto je potrebno tako da nam je rasprava ista kao kad se pisalo o burbon offshore prije 6-7 godina , upad je bio skoro pa nemoguć, osim sto se moze sina ubaciti i to je trenutna situacija.

Krajem 2014 i pocetkom 2015 jr bila potraznja za juniorima ali situacija se promjenila jer je izasla nova generacija kadeta koji su sada casnici palube/stroja...

Za seniore mislim da je jedino mogucnost prelaska ako su bili na shell-u ili bp a sve ostalo je skoro pa nemoguce.

Ali situacija se mjenja iz mjeseca u mjesec.

Kolega grubisic je dosta opsirno opisao situaciju na terenu.

Poslano sa mog SM-G955F

neznam od njega sam dobio mail da mu se javim evo i brojevi tel pa ko hoce neka zove.

James Armitage
Recruitment and Selection Team Lead
Chevron Energy Limited

JArmitage@Chevron.com
CTN: 584-3259

Tel: +44 (0) 20 7719 3259
Fax: +44 (0) 20 7719 5116
Mobile: +44 (0) 7826 956 012

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taj je real deal. Cakulo sam i ja s njime u par navrata preko linkedina

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Samo kod tebe ima 13 nacija? Mi svi ostali na jadroplova i na tankerskoj i niko od nas nije radi sa multinational crew čak i mi koji smo na Steninom dijelu menađmenta tamo samo hrvati?? Dobro je Zorge reka da te opralo sa company putem uzdisanja vjerovatno čeÅ¡ tetovirat logo na srcu. Pa valjda se ovi forum sastoji od pomoraca koji navigaju sa istim tim nacijama ka i ti. Ima nas sve manje a zbog koga e upravo zbog takvih poput tebe jer pokuÅ¡avaju podapet svakome nogu di stignu a NMM ( i Chevron a i stenin dio) je baÅ¡ pravi primjer di je hrvatska glupost sve sjebala i to upravo tako oprani tipovi poput tebe.

Sve si rekao jebeno dobro. A osobno bio sam na brodovima sa 50 različitih putovnica, i to je pizdin dim , prema brodu s jednom putovnicom. Jest možda sve ovo offtopic , ali mlađi momci zapamte.......jebeÅ¡ lovu i koliko. Jedino i najbitnije je " omjer uloženo - dobijeno". Sve ostalo su pizdarije. Da te neko guzi i divlja za 2 dolara viÅ¡e. JebeÅ¡ 12 ako moraÅ¡ radit za 15. Bolje 7 pa radit za 4. To je sve logika ovog pomorstva danas gdje smo svi na streljani i jedno veliko niÅ¡ta za gazde.

Ma moj edvine pizdin je dim sve spram ovako opranih hrvata sa company policy a NMM Glasgow bilo chevron bilo Stena su pravi primjer toga. Ovaj drugi dio je nekad ima sve naÅ¡e uključujući i pumpmana a sad nas moÅ¡ brojat na prste s tim da su najluđi zapovijednici i kapi hrvati i jedvo čekaju naguzit druge hrvate a za company bi mater ubili. Naravno to in je jedino misto di mogu radit a sa tako opranim mozgovima rumunji i rusi se sprdaju sa njima i Å¡altaju jedni druge a ovi valjda i nisu svijesni koliko im pomažu.JoÅ¡ kad bajpasiraÅ¡ agenciju i izboriÅ¡ se sam za dobar ugovor onda si jebo ježa.

Sve si rekao jebeno dobro. A osobno bio sam na brodovima sa 50 različitih putovnica, i to je pizdin dim , prema brodu s jednom putovnicom. Jest možda sve ovo offtopic , ali mlađi momci zapamte.......jebeÅ¡ lovu i koliko. Jedino i najbitnije je " omjer uloženo - dobijeno". Sve ostalo su pizdarije. Da te neko guzi i divlja za 2 dolara viÅ¡e. JebeÅ¡ 12 ako moraÅ¡ radit za 15. Bolje 7 pa radit za 4. To je sve logika ovog pomorstva danas gdje smo svi na streljani i jedno veliko niÅ¡ta za gazde.

Samo kod tebe ima 13 nacija? Mi svi ostali na jadroplova i na tankerskoj i niko od nas nije radi sa multinational crew čak i mi koji smo na Steninom dijelu menađmenta tamo samo hrvati?? Dobro je Zorge reka da te opralo sa company putem uzdisanja vjerovatno čeÅ¡ tetovirat logo na srcu. Pa valjda se ovi forum sastoji od pomoraca koji navigaju sa istim tim nacijama ka i ti. Ima nas sve manje a zbog koga e upravo zbog takvih poput tebe jer pokuÅ¡avaju podapet svakome nogu di stignu a NMM ( i Chevron a i stenin dio) je baÅ¡ pravi primjer di je hrvatska glupost sve sjebala i to upravo tako oprani tipovi poput tebe.
a moraÅ¡ imati razumijevanja za kolegu, nakon 15 godina ni čudo da je propuva

Ma moj edvine pizdin je dim sve spram ovako opranih hrvata sa company policy a NMM Glasgow bilo chevron bilo Stena su pravi primjer toga. Ovaj drugi dio je nekad ima sve naÅ¡e uključujući i pumpmana a sad nas moÅ¡ brojat na prste s tim da su najluđi zapovijednici i kapi hrvati i jedvo čekaju naguzit druge hrvate a za company bi mater ubili. Naravno to in je jedino misto di mogu radit a sa tako opranim mozgovima rumunji i rusi se sprdaju sa njima i Å¡altaju jedni druge a ovi valjda i nisu svijesni koliko im pomažu.JoÅ¡ kad bajpasiraÅ¡ agenciju i izboriÅ¡ se sam za dobar ugovor onda si jebo ježa.

a moraÅ¡ imati razumijevanja za kolegu, nakon 15 godina ni čudo da je propuva

Istina...ne možeš vjerovat kakvih nas ima. Ali ok...pamtimo samo dobro i pozitivu. Jebeš sve drugo.

s tim da su najluđi zapovijednici i kapi hrvati i jedvo čekaju naguzit druge hrvate a za company bi mater ubili. Naravno to in je jedino misto di mogu radit ....

Ovo kolega ne pije vodu ...
Ima na svim kompanijama dobrih i losih ljudi a ja nikakve razlike ne vidim na ovoj ili na prijasnjoj kompaniji....

To sto si napisao je do covika a ne do kompanije jer takva osoba ce biti ista na chevronu i na ribarici ...

Na chevronu si zaÅ¡tićen ako radis po propisima (najvaznije safety) jer se uvjek moze prijaviti ako te netko namjerno hebe a na puno drugih kompanija te barba ili kapo mogu potirati doma bez puno rasprave i da se ikome opravdavaju

Poslano sa mog SM-G955F

zapovijednici i kapi hrvati i jedvo čekaju naguzit druge hrvate
A pa to je pod normalnim na vecini kompanija
Dosta puta sam dozivio tako nesto
Ali vise je onih poznanika i "prijatelja" koji te mogu uvalit na svoju kompaniju ali nece da tebi nebi bilo dobro i da nebi imao lovu ko i oni
To smo mi hrvati,nek imam samo ja,ko jebe ostale

A ludila
Izgleda da Chevron ne valja nista

A nista triba se ic tuc sa raznim magazinovicima i bozicima i vetinzima svaki iskrcaj

Ovo sta je kolega rakun reka je tocno
Engleze sa Shella i sa offshorea koji je prnija uvik primaju
Indijce uvik naravno.oni su najbolji
Irce su poceli masovno primat za kadete i uskoro ce pocet bit oficiri jerbo je potpisan ugovor sa University of Cork di se radi Safe Operations Course.Chevron je tamo ulozia koi milijoncic u opremu
Talijana vise nema osim ponekod(mislin 2) sina od starih kapetana
Iskreno.Bolje da ih nema.
Hrvata je bilo primalo ali ima koja godina da nema vise.upadne neko vise na slucajnoj bazi nego da je to neki primjer

Sent from my internet mobile device

kakve pusione di to postoji?

ako pusis onda ti to moras prijavit na ljecnicki ako ne prijavis mahom nadzu
tad imas placat za zdrastveno cirka 150usd vise nego onaj koji ne dupera cigarete tj ne pusi...

kakve pusione di to postoji?

ako pusis onda ti to moras prijavit na ljecnicki ako ne prijavis mahom nadzu
tad imas placat za zdrastveno cirka 150usd vise nego onaj koji ne dupera cigarete tj ne pusi...
Trenutno je visak ljudi na firmi pa je ovo jedna od opcija kako da se ljude posalje dalje a druga opcija je pojacani lijecnicki pregled ... nadje li sada dlaku na qurcu nece izdati potvrdu ....

Isto kao i na drugim firmama kad fali ljudi onda sve prolazi.

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

nije to povreda prva coveka

vec ako pusis plati duplu troduplu zdrastvenu zastitu,zasto bi nepusac plati za tebe?
zato sta je dokazno da ljudi koji duperaju cigarete u konacnici imaju xy problema ,velika vecina

to ja vec imam na frimi i onda ti reklo sam ti jer su povrijedzena prava imas godisnje dat vise nego ja za zdrastveno 1400usd plus cigareti
vec je receno da ce nam sljedece godine opet dignit iznos uplate za pusace jer je to tendenca osiguranja

Back