Chevron

Postovani Kolege!

Postovani Kolege!

To bi i mene zanimalo... kolika je plata za 3rd Eng sa 2nd Eng brevetom... moze li se vancati u realnim rokovima?

Unaprijed hvala i LP

Molio bih ako netko zna kolika je plaća za mastera na chevronu te duljina ugovora on/off.

Znam od kolege koji je trenutno na brodu da su im ugovori 2-3 miseca on/off, zavisno kako se dogovorite oko rotacija. Uvjeti, odnosno place im do nedavno nisu bile nesto previse atraktivne, ali ima bit da su se u zadnje vrime povisile. Vidim da ste na Shell-u, pa me zanima sta se tamo dogada na tim simulatorima i odkazima seniorima u zadnje vrime? Vec sam od dosta kolega cuo kako su neki na Shell-u dobili odkaz, a navodno i dugogodisnji Masteri koji nisu prosli taj simulator. Kako cujem zato Faststream i potrazuje toliko ljudi u zadnje vrime, a navodno vecinom za Shell.

Molio bih ako netko zna kolika je plaća za mastera na chevronu te duljina ugovora on/off.

Ima oko 10500+/- par sto dolara + godisnji bonus
Ugovor je oko 3 mjeseca a doma isto tako
sluzbeno pise: leave 26 days for 30 days work

Isto tako imamo, dobili simulatore po uredima ( san ramon, glasgow te mumbai) i isto se ekipa proslavila, no nisu davali otkaze
sada cemo svi oficiri morati na competency assessment, euro zona u glasgow

Kakav MOL barba Jose, imaju manje plate nego KOTC u apsolutno svim rankovima... Plus je brdo ljudi doma, prodavaju vlcc-je....

U prijasnjim postovima smo vecinom pricali o LNG tankerima, a ne crude oil, mada mislim da su na Chevronu uvjeti na LNG i crude oil isti, a takva situacija je i na Shellu. Sta se tice LNG flote koliku cujem od kolega sa MOL-a njima je dobro i ne bune se.

Ante , molim te da ne komentiras place na osnovu rekla , kazala .
FYI , master na MOL LNG ima 9.470 eura permanent sa 28 LD bez godisnjeg bonusa od 50 eura po godini tako da su place master od 9470 + bonus po godini dana sta vecina mastera imaju max primanja 9.970 eura nakon 10 godina a za place na drugim LNG firmama koje su u USD tesko je uporedivat jer one ovise o kursu dolar/euro.

Stoj mi dobro i mirno more tebi i kolegama.

Evo vam tocne place sa MOL-a (LNG)

C/O + SUP C €7,079.43
C/O €6,271.55
1/O €5,180.80
2/O €3,382.84
3/O €2,247.09

Da..
2/o sa c/o licencom ima 200eur vecu placu kod mene na crude nego lng mol. O 3/o placi i razlici da ne govorim...

Cuo sam da je mol dizao sad placu na lng,da su ovo od prije place,jel istina? U biti zanima me za 3eng placa i duzina ugovora na mitsui lng? Hvala

@gepek

Ako je 10 vece od 14 onda si u pravu :D

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Sokole , 10? ,14? o cemu pricas , Rakun ti je napisa da je placa mastera na Chevrona oko 10500+/- par sto dolara to po danasnjem odnosu eura i dolara to ispada oko 9.500 eura , , master MOL LNG 9900 eura , ovde govorimo o permanant placama , di si ti nasa 14 ? ceka , kila kukuruza?

Nizi rankovi su velika razlika.....3/0 duplo veca placa, 2/0 2000eura vise, C/0 oko 1400 eura vise....... otprilike. .....mada je na molu isto odlicna placa ali mi se bas ne svidja sto su nedavno nase bili sprasili sa firme.....juniore mislim da se govorilo o 50 ljudi

Ako sam ja to dobro razumia , C/O na Chervona LNG ima 8.500 eura / 10.200 USD permanent ???? , a Rakun je napisa da master ima 10.500 USD sada neznam tko je zapalio zito?

Sokoli itate se s ciframa kao crnci s kopljima!!!!

Ante ti si pravi matematicar

Send from my Super JAPANAC

A jebate , raspravljamo o pola dnevnice jednog terca na off shore..... necemo gledati sad u 1000$.

I kolega ima dobar tecaj za euro/dolar 1.20.....izracunao je da je 8500 eura 10 200$..?!

Moj Ante ti sam pitas i sam odgovaras. Mislim da te ubi nerad u toj kontrolnoj :)
Sve si skuzio...... i ja se sam smijem kad ovo citam..... skuzajte me nije namjerno ;-)

Tek sam sada skuzio da kontrolna ??? Ma kakva kontrolna mene inspiracija uhvati ispod pajola ili u ljutom poslu...... haha

Last edited:
Tko je napisao da je placa c/o 8500 eura?

Malo bolje triba procitati....

Ja sam napisao da ima 1400e veću placu nego sto su na molu kako je kolega napisao.

Ante ako C/O na MOLLNG ima 7000 eura a ti govoris da tamo CO ima 1.400 euar vise onda je to 8.400 e, ja sam fali 100 eura , barem su mene tako u skoli naucili zbrajat , dobro ti Jose napisa pravi si lumen , da te spojit sa dvi zice svitli bi do maslinice.

Back