...evo samo da se i ja javim....otvorililo se misto na ovom brodu za sekonda (ovdi sam vec 3 miseca, i prije ovoga sam imao jedan ugovor na firmi)...imam sve papire i javio se ja staffu da me mozda avancaju...i reka on da bi ti bilo dobro, da on nema nista protiv...i tako je on prica sa kapetanom i oni poslali sve to u office u miami, pa sta oni odluce...a oni sutra salju na tu poziciju sekonda iz USA koji je zavrsio fakultet povijesti (ima neki pomorski tecaj od tri tjedna)....bio je na ovom brodu prije 2 godine i to 3 mjeseca ne kao kadet nego kao OBSERVER, dakle promatraca...nije nista radio, samo je gledao....dakle drkao k...... TKO JE OVDJE LUD....
Uff jebeno, znaci dobro sam odlucio da ne idem jos jedan put na Celebritiya, jer isto se je meni dogadalo. Mislim da tamo nema bas boducnosti za ne-amere
A na kojem si to brodu sada??
pametno..bolje na tome gubit vrime nego doma lezat i trazit ko ce me primit...
..pa naravno da idem, glupost bi bila sada odustati kada me ovaj ugovor dijeli od pozicije sekonda (i naravno 7500$ hehe)...kada sam vec zapeo idem do kraja...a i ovo mi malo predstavlja izazov, ocu vidit taj novi brod 315m, 122.000 GT, 3000 putnika i 1200 clanova posade...bolje na tome gubit vrime nego doma lezat i trazit ko ce me primit...
Ipak sam bio u prvu kada sam rekao da je za nas banana tamo...u istoj sam bio poziciji kao i ti,mene je zvao na Equinox i prodavao mi te price,novi brod,sve strava,a to je najgore,novi brod je banana,daleko najvise posla i cuda.
Postoji mogucnost po meni da te avancaju tijekom ugovora ili sljedeci,da se meni nije otvorila pocija na Bourbonu 99% bi i ja bio na Celebrityu sada pa te razumijem i smatram da si dobro postupio sto ides tamo jer sada imas velike sanse da sve krene kako treba.
Bas se nedavno moj prijatelj kojem sam dao informacije ukrcao na Solstice isto za ADO-a.Pa kaze da mu je ok,samo opet ugovor 6 mjeseci i radis za cavle.
Puno srece ti zelim i da ovaj ugovor bude zadnji kao ADO![]()