Mene su na interviju pitali, pa di su ti Hrvati kadeti makinje? Navodno ih fali..
Go for it man-MCelano@rccl.com
Go for it man-MCelano@rccl.com
...aloha ekipa, evo cackajuci malo po netu sam vidija da moja firma jos uvik trazi kadete kuverte...
http://www.allcruisejobs.com/i62/apprentice-deck-officer-celebrity-cruises/
...za sada im SAMO 610 aplikacija....medjutim zasto ne probati....
Ljudi, molim vas pomozite. Htjela bih se ukrcati na brod sad u 6.mjesecu 2010. Htjela bih ici za cabin steward, naime nemam iskustva, ali idem na Americiki Fakultet za management i na 3.sam godini tako da govorim engleski kao materini jezik. Dali mi neko moze rec kojoj kompaniji da se obratim i kako, ali nezelim ici preko agencije. Koja mi je najbolje kompanija i koja bi me najbrze ukrcala? Mollim vas pomozite. bila sam na interview za royala i nisam prosla, ali me agent prijavio za ass.waiter in dinning area gdje je manja placa od sobarice koliko sam ja informirana. Isla sam preko agencije u uspinjaci. Unaprijed hvala!!!
Ljudi, molim vas pomozite. Htjela bih se ukrcati na brod sad u 6.mjesecu 2010. Htjela bih ici za cabin steward, naime nemam iskustva, ali idem na Americiki Fakultet za management i na 3.sam godini tako da govorim engleski kao materini jezik. Dali mi neko moze rec kojoj kompaniji da se obratim i kako, ali nezelim ici preko agencije. Koja mi je najbolje kompanija i koja bi me najbrze ukrcala? Mollim vas pomozite. bila sam na interview za royala i nisam prosla, ali me agent prijavio za ass.waiter in dinning area gdje je manja placa od sobarice koliko sam ja informirana. Isla sam preko agencije u uspinjaci. Unaprijed hvala!!!

evo ekipa ja idem na SOLSTICIJU,kao Apprentice Engine Officer.
Pa če??ce ću se javljati i obavje??tavati o situaciji na brodu i uvjetima rada!?pozdrav![]()
idemo po ostatakkk!!!
-drugi![]()
Pitam jer neće uzet bez 6 mj. navigacije ili poručničkog/klase.
Sretno i javi malo kako ti je.
Pozdrav ljudi! Evo zadnjih tjedan dana citam sve sto pise na forumu u vezi cruisera tako da se malo vise informiram i ne pitam stvari koje su vec odgovorene! Naime...odradio sam kadeturu na tankerima i jedan ugovor ko terco, a sad bi htio otici na cruisere jer mi je dosta cijevi, ventila i bova,a pogotovo toga sto 4 mjeseca ne vidim kopno....da ne govorim o internetu kojeg nemam, mailu koji radi toplo-hladno i skupom telefonu. Oduvijek sam htio na te vrazje cruisere ali nisam imao priliku i nisam bio toliko informiran... Kao i svi prethodni poslao sam brdo mailova, ali nista...vidio sam da Celebrity krca kadete pa reko da isprobam i tu svoju srecu...Nadam se da cu krenuti istim stopama kao i mili-vanili ili kile, pa docekati taj avancamenat za sekonda, sta je tu je, ako tako ide onda cemo probat, samo da me uzmu (poslao sam mail onom Celanu). Prvi put cujem da oni mutavi ameri tako lako dobivaju mjesta za 2 off bez ikakve skole i znanja....a mi moramo proci sito i reseto! Pa zato pitam, vjerovatno mi kile i mili-vanili mogu odgovorit na to, jel ima koji hrvat na celebrityu da je sekondo ili sve sami ameri i grci???????? Jel ima uopce smisla riskirat godinu dana ili vise,a da na kraju ne bude nista!
Pozdrav ekipa i hvala!!!!!![]()