Poz!Pa dobro,evo ga,da i ja iman nešto za prijavit i pohvalit se,evo mi javilo iz Celebrity-a da me čeka famozni skype intervju sutra.Valjda zbog recesije i telefonskog računa ne zovu više telefonski s Floride) Kako sam čita dosad,to i ne mora značit ništa,vidim da ima kolega koji su i nakon intervjua ostali kod kuće,čameći..svejedno san se razveselija,dosad san učinia jedan ugovor ko terco palube na kontejnerima i moran priznat da mi je ove godine,nakon pauze na teretnjacima od godine i pol,stvarno problem nač posla na mostu.Ako ima ko sa nekakvim tipom za intervju (makar i šaljivim),slobodno..
Poz!
Sretno na interviewu.
Ja sam odradio interview za NCL preko telefona u 7 mj. i najvaznije od svega ti je dobro znat engleski,ali dobro.
Jer ako znas dobro spikat mot ces mu na eng politicki odgovorit na pitanje koje ne znas,ne znam dali me razumijes?
Sretno!![]()
Odgođen intervju za petak..nema veze.Ma daj ka?ži,jesu li te ukrcali od 7. mjeseca ili čeka???Ja sam preko SSM-a tra?žia NCL pa mi ka?žu da nema ni??ta do veljače 2010.Nisu radili nikakav razgovor sa mnom.
Edit/Delete Message
Reply With Quote
ej...
Ja ti cekam od onda...
Interview napravio,ispitivac bio full zadovoljan,slijedeci dan sam saznao da sam primljen...i tako ti ja cekoa mjesec i pol..
Kad se nis nije desavalo ,opet sam pitao i saznao da ja sam primljen ,ali se mjesto otvara u 2 mj.2010?!?
hmmmm.....
Ej da te pitam ,kako si ti upao za interview?
Slao sam mail direktno Marianu Celanu,na??a ga upravo na ovom forumuon ti je ko agent njihov u Miamiu.Taman zavr??io intervju,pita te samo generalna pitanja za sku?žit ti psihu (ono ko Safety first i tako..) nego sad neke konvencije.Ka?žu da će se javit kroz iduči tjedan za potencijalni ukrcaj u studenom.Na kraju me pita onako iz znati?želje, pa di su ti Hrvati strojari i njihove aplikacije. Reka sam mu da uglavnom takvi tra?že plina??e,bar moji kolege ??ta ih osobno poznajem.Valjda mu samo paluba ??alje zahtjeve, a fali strojara. Navali narode!
Fali strojara svugdi
Moj brat je prosao intervjy ima 6 miseci s njim i reka mu je da ce se javit ali se nikad nije javia. On ga je opet kontaktira par puta ali ovaj uvik kaze sljedeci misec. Tako da je brat vec par ugovora sekondo na Regent cruise lin-u i odlicno mu je. Evo ne zelim biti skepticar ali samo da se ne radujem prerano.
POzdrav i sritno
Fali im vraga strojara ,tek mi se sad javija ,nakon skoro vise od godinu dana sta cekam ukrcaj kod njih...eto javija se al ja na brodu...:-(