Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
ma riknula mi je financijska struktura pa moram napraviti ugovor da se malo rehabilitiram.
dakle ni traga nasima na tom brodu, sto se može.
@ Kile Ima li kakav brza upustva sta se može očekivati na brodu, npr. da li je wireless?

Sto se tice nasih vrlo malo,a tamo vjerujem na trenutno nema nikoga eventualno neki konobar ili sl.

Sto se tice tvog posla u makini znam da ova nova klasa nema turbine vec klasicni diesel 4 komada,ovisno o kapu rotirati cete gvardije i cca 11-12 sati dnevno ukljucujuci overtime je normala za Celebrity...grci tamo jos uvijek vladaju iako ih ameri rijesavaju...

Internet imas,sada neznam dali je cijeli brod pokriven bezicnim,ali odredena podrucja jesu,ali u kabini imas normalno net,samo se spojis sa mreznim kabelom i rokaj :)
Sto se tice klope soldino,mozes ici po restoranima tako da to nije frka,jedino mi se ne svida sto ako hoces jesti sa posadaom na Solsticu moras jesti sa svima,nema odvojeno za oficire,a brod je odlican,godinu dana star...

Last edited:
@ Kile
Daj reci mi koje je ustrojstvo u makini kako ide zapovjedni lanac i koje su poveznice izmedju hotela i stroja.
Kad kazes da je jedan messroom je li to znaci doslovno za sve ili je pak odvojeno staff osoblje od niže posade

Svi ste zajedno u jednoj velikoj sali,to je i meni glupo,puno mi je bolje di je odvojeno jer tako nemoras gledati svakakve ljude kojih na kruzu ima,od indijaca pa nadalje...
To je jedino na Solstice klasi svi grugi su ok...

A ono uglavnom koliko ja znam Staff makine radi sve,a kapo dode kada je manovra i ovako vise u kontrolu rekao bi...ako je staff dobar nece biti problema,barem su mi tako grci rekli jer sam s makinom bio u super odnosima cak bolje nego sa svojima na palubi...

3 prva ili po njihovim 3 2nd eng. drze svoje gvardije i sa svakim je po jedan sekondo koliko sam skuzio...plus as,mazaci,cistaci ma brdo njih...
Uglavnom kao 2nd eng sjedis i gasis alarme i ako je sranje ides dole...

ok hvala na pomoci, toliko za sada, nista mi drugo ne pada napamet.
Ako ne bude kakvih nenadanih dogadjaja javim se sa solstica za koji dan

pozdrav svim forumasima i ljudima koji zele da pomognu. molim vas da razjasnimo sta je potrebno da se ukrcam prvi put na cruisera ? zavrsio sam srednju pomorsku skolu i fakultet tri godine po bolonji smjer nautika i trazim prvi ukrcaj , od svjedodzbi napravio sam d2 i jos cu poloziti za putnicki i ro ro neke tri svjedodzbe mada sam vec procitao da su to gluposti i da ne treba.izmedju ostalog interesuje me da li uopste princes i slicne kompanije krcaju pocetnike ? i kada zovem licno nekog iz kompanije za ukrcaj mozete li malo detaljnije napisati konkretno iz vlastitiog iskustva da li se prica na engleskom da li se prethodno trebam pripremiti za taj poziv i kako odnosno koja su najcesca pitanja i daj otkrijte pojedinosti kako biste olaksali nama pocetnicima .unapred zahvaljujem

Mislim da tribaš malo bolje pogledat i pročitat po temama o putničkim brodovima i nać odgovore na neka svoja pitanja. Nakraju i par postova isprid tvoga je neko napisa koje su to agencije za ukrcaj na putničke brodove, a onda za ukrcaj triba kontaktirat njih, agente.
Takoder pod ovom temom Putnicki brodovi imaš prvu temu LINKOVI, pa pogledaj i tamo.

Last edited:
Pa dobro,evo ga,da i ja iman ne??to za prijavit i pohvalit se,evo mi javilo iz Celebrity-a da me čeka famozni skype intervju sutra.Valjda zbog recesije i telefonskog računa ne zovu vi??e telefonski s Floride :)) Kako sam čita dosad,to i ne mora značit ni??ta,vidim da ima kolega koji su i nakon intervjua ostali kod kuće,čameći..svejedno san se razveselija,dosad san učinia jedan ugovor ko terco palube na kontejnerima i moran priznat da mi je ove godine,nakon pauze na teretnjacima od godine i pol,stvarno problem nač posla na mostu.Ako ima ko sa nekakvim tipom za intervju (makar i ??aljivim),slobodno..

Pa dobro,evo ga,da i ja iman nešto za prijavit i pohvalit se,evo mi javilo iz Celebrity-a da me čeka famozni skype intervju sutra.Valjda zbog recesije i telefonskog računa ne zovu više telefonski s Floride :)) Kako sam čita dosad,to i ne mora značit ništa,vidim da ima kolega koji su i nakon intervjua ostali kod kuće,čameći..svejedno san se razveselija,dosad san učinia jedan ugovor ko terco palube na kontejnerima i moran priznat da mi je ove godine,nakon pauze na teretnjacima od godine i pol,stvarno problem nač posla na mostu.Ako ima ko sa nekakvim tipom za intervju (makar i šaljivim),slobodno..
Poz!
Sretno na interviewu.
Ja sam odradio interview za NCL preko telefona u 7 mj. i najvaznije od svega ti je dobro znat engleski,ali dobro.
Jer ako znas dobro spikat mot ces mu na eng politicki odgovorit na pitanje koje ne znas,ne znam dali me razumijes?;)
Sretno!:uzdravlje

Poz!
Sretno na interviewu.
Ja sam odradio interview za NCL preko telefona u 7 mj. i najvaznije od svega ti je dobro znat engleski,ali dobro.
Jer ako znas dobro spikat mot ces mu na eng politicki odgovorit na pitanje koje ne znas,ne znam dali me razumijes?;)
Sretno!:uzdravlje

Odgođen intervju za petak..nema veze.Ma daj ka?ži,jesu li te ukrcali od 7. mjeseca ili čeka???Ja sam preko SSM-a tra?žia NCL pa mi ka?žu da nema ni??ta do veljače 2010.Nisu radili nikakav razgovor sa mnom.
Edit/Delete Message
Reply With Quote

Odgođen intervju za petak..nema veze.Ma daj ka?ži,jesu li te ukrcali od 7. mjeseca ili čeka???Ja sam preko SSM-a tra?žia NCL pa mi ka?žu da nema ni??ta do veljače 2010.Nisu radili nikakav razgovor sa mnom.
Edit/Delete Message
Reply With Quote

ej...
Ja ti cekam od onda...
Interview napravio,ispitivac bio full zadovoljan,slijedeci dan sam saznao da sam primljen...i tako ti ja cekoa mjesec i pol..
Kad se nis nije desavalo ,opet sam pitao i saznao da ja sam primljen ,ali se mjesto otvara u 2 mj.2010?!?
hmmmm.....
Ej da te pitam ,kako si ti upao za interview?

ej...
Ja ti cekam od onda...
Interview napravio,ispitivac bio full zadovoljan,slijedeci dan sam saznao da sam primljen...i tako ti ja cekoa mjesec i pol..
Kad se nis nije desavalo ,opet sam pitao i saznao da ja sam primljen ,ali se mjesto otvara u 2 mj.2010?!?
hmmmm.....
Ej da te pitam ,kako si ti upao za interview?

Slao sam mail direktno Marianu Celanu,na??a ga upravo na ovom forumu :) on ti je ko agent njihov u Miamiu.Taman zavr??io intervju,pita te samo generalna pitanja za sku?žit ti psihu (ono ko Safety first i tako..) nego sad neke konvencije.Ka?žu da će se javit kroz iduči tjedan za potencijalni ukrcaj u studenom.Na kraju me pita onako iz znati?želje, pa di su ti Hrvati strojari i njihove aplikacije. Reka sam mu da uglavnom takvi tra?že plina??e,bar moji kolege ??ta ih osobno poznajem.Valjda mu samo paluba ??alje zahtjeve, a fali strojara. Navali narode!

Slao sam mail direktno Marianu Celanu,na??a ga upravo na ovom forumu :) on ti je ko agent njihov u Miamiu.Taman zavr??io intervju,pita te samo generalna pitanja za sku?žit ti psihu (ono ko Safety first i tako..) nego sad neke konvencije.Ka?žu da će se javit kroz iduči tjedan za potencijalni ukrcaj u studenom.Na kraju me pita onako iz znati?želje, pa di su ti Hrvati strojari i njihove aplikacije. Reka sam mu da uglavnom takvi tra?že plina??e,bar moji kolege ??ta ih osobno poznajem.Valjda mu samo paluba ??alje zahtjeve, a fali strojara. Navali narode!

Fali strojara svugdi

Fali strojara svugdi

Moj brat je prosao intervjy ima 6 miseci s njim i reka mu je da ce se javit ali se nikad nije javia. On ga je opet kontaktira par puta ali ovaj uvik kaze sljedeci misec. Tako da je brat vec par ugovora sekondo na Regent cruise lin-u i odlicno mu je. Evo ne zelim biti skepticar ali samo da se ne radujem prerano.

POzdrav i sritno

Moj brat je prosao intervjy ima 6 miseci s njim i reka mu je da ce se javit ali se nikad nije javia. On ga je opet kontaktira par puta ali ovaj uvik kaze sljedeci misec. Tako da je brat vec par ugovora sekondo na Regent cruise lin-u i odlicno mu je. Evo ne zelim biti skepticar ali samo da se ne radujem prerano.

POzdrav i sritno

Svjestan san bia toga kad mi je reka kroz idući misec i moran priznat da je to stra??no.Takve stvari dr?že čep na ??ampanjcu..a ni??ta,triba bit optimist za sad,a posli kako bude.Ne mislin ga ni ja čekat du?že od misec dana.

Fali im vraga strojara ,tek mi se sad javija ,nakon skoro vise od godinu dana sta cekam ukrcaj kod njih...eto javija se al ja na brodu...:-(

necu van ni pricat koliko san poziva ima u ova dva miseca otkad san otisa,u 3 ipo miseca doma,niko se ni javit,dobro,odbija san dosta toga jer je bilo smisno,ali cudo jedno koliko ih se siti mene kad san na brodu

Fali im vraga strojara ,tek mi se sad javija ,nakon skoro vise od godinu dana sta cekam ukrcaj kod njih...eto javija se al ja na brodu...:-(

Vedro ne kaslji tebij e dobro znam te tico kad si jaje bila. haha

Jesi se ozenia? Ako jesi sritno Care ( Aj dodi na NCL da se sitimo starih dana ) Javi se na PM da ti posaljem neke podatke :D

Back