mili_vanili
1/O
...ma za pravu lovu mogu ja postat bilo čiji...
Jel ti to reklamiras ode najstariji zanat na svitu????![]()
[a za sto ides, ja imam jos dva mjeseca na A. Journeyu ali mislim da ce me sljedecu sedmicu poslat na Celebritiya, ali neznam gdje
jesi dobio avancamenat
Evo ja dobio odgovor sa Jurneya me salju na EX Galaxy danas Chef Schiff pod TUI cruises ali isto kao apprentice, malo su me sjebali jer sam ovdje bio na rubu avancamenta, ali sto se moze radis sto ti drugi recu![]()
Tema je celebrity.Molim sve forumase da se stoga drze teme i pisu o celebritijima(Simona i Ante Gotovac,Dolores Lambasa,Pisekica,Pokosica i sl) inace ce svi postovi biti obrisani.
Vidim da se neko vec uzivia u Moderatora haha![]()

Nije problem za Apprentice officera????Steta,ali eto takva je situacija,za Apprentice Officer nije problem,ali za 2nd je tesko uletiti jer je posao vrlo lagan,a lova odlicna tako da se nitko ne mice...
Najvise me zivciraju ameri na firmi koji dodu kao 2nd bez kadeture,prvi put na brod i nezna kako se zove i on je sekondo...to mi je nevjerovatno,ali eto istinito...
Mene ce Theresa zvati u 10 mjesecu tako smo se dogovorili,ali ako nebude nista lagano cu probati na Bourbona...

jeli samo ssm krca na putnicke brode..