Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Jel ti to reklamiras ode najstariji zanat na svitu???? :):)

Tema je celebrity.Molim sve forumase da se stoga drze teme i pisu o celebritijima(Simona i Ante Gotovac,Dolores Lambasa,Pisekica,Pokosica i sl) inace ce svi postovi biti obrisani.

[a za sto ides, ja imam jos dva mjeseca na A. Journeyu ali mislim da ce me sljedecu sedmicu poslat na Celebritiya, ali neznam gdje
jesi dobio avancamenat

[a za sto ides, ja imam jos dva mjeseca na A. Journeyu ali mislim da ce me sljedecu sedmicu poslat na Celebritiya, ali neznam gdje
jesi dobio avancamenat

...dobio odličan appraisal, ali od avancavanja jo?? ni??ta. navodno nema slobodnog mista, triba čekat...

Steta,ali eto takva je situacija,za Apprentice Officer nije problem,ali za 2nd je tesko uletiti jer je posao vrlo lagan,a lova odlicna tako da se nitko ne mice...
Najvise me zivciraju ameri na firmi koji dodu kao 2nd bez kadeture,prvi put na brod i nezna kako se zove i on je sekondo...to mi je nevjerovatno,ali eto istinito...

Mene ce Theresa zvati u 10 mjesecu tako smo se dogovorili,ali ako nebude nista lagano cu probati na Bourbona...

Evo ja dobio odgovor sa Jurneya me salju na EX Galaxy danas Chef Schiff pod TUI cruises ali isto kao apprentice, malo su me sjebali jer sam ovdje bio na rubu avancamenta, ali sto se moze radis sto ti drugi recu:uzdravlje

Evo ja dobio odgovor sa Jurneya me salju na EX Galaxy danas Chef Schiff pod TUI cruises ali isto kao apprentice, malo su me sjebali jer sam ovdje bio na rubu avancamenta, ali sto se moze radis sto ti drugi recu:uzdravlje

...onda idemo na isti tip broda...pa jesu oni pod celebritijem?

Steta,ali eto takva je situacija,za Apprentice Officer nije problem,ali za 2nd je tesko uletiti jer je posao vrlo lagan,a lova odlicna tako da se nitko ne mice...
Najvise me zivciraju ameri na firmi koji dodu kao 2nd bez kadeture,prvi put na brod i nezna kako se zove i on je sekondo...to mi je nevjerovatno,ali eto istinito...

Mene ce Theresa zvati u 10 mjesecu tako smo se dogovorili,ali ako nebude nista lagano cu probati na Bourbona...
Nije problem za Apprentice officera????
Na nclu nije bas tako.....:udriglavom

Stari pojma nemam ima bit da imaju neke veze sa Celebritiyem cim me salju tamo, ili barem se nadam da necu zaglavit kao mnogi!
Kufer je u ruci sutra se putuje
Puno pozdrava

Koja kompanija prima ljude s teretnih brodova jer bi se htio prebacit na putničke. Plača za prvi put nije bitna. Bio sam jednom kao kadet 7 mjeseci na malom putničkom brodu Adriana i to je sve ??to sam vidio od tih brodova, a sad sam na kontejnera??ima 2/O. Dosta mi je kontejnera pa ako ima tko da se prebacio da mi javi gdje se tra?že pomorci.

zdravo drugovi i drugarice,
mozete mi reci imali tko od nasih na celebrity solstice?
Tamo sam u utorak, pa me zanima moram li ponjeti hrvatsko-grčki rječnik??

Mislim da nema ja sam trebao sutra na Equinox sister ship...sta je nesto riknulo ili se ide poslovno?

U makini su uglavnom sve grci...

Back