Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
dobizt ću poziv za intervju kroz koji dan.kako ide taj telefonski intervju,koliko traje,šta se pita itd. itd.

kolike su šanse za ukrcat se sad na celebritija?

kako se ukrcati, koga kontaktirati za ukrcaj na celebritija, mozda bi i ja probao.., unaprijed zahvaljujem. dobra ste ekipa, ja sam novi ovdje. pozdrav

ej ekipa kako je na toj x kompaniji-je istina da se radi 12 uri.kakvi su crusevi,kakvi gregi,je ima puno indijaca.daj napisite vi koji ste tamo o toj kompaniji par rici-pozdrav

ej ekipa kako je na toj x kompaniji-je istina da se radi 12 uri.kakvi su crusevi,kakvi gregi,je ima puno indijaca.daj napisite vi koji ste tamo o toj kompaniji par rici-pozdrav

... je istina je da se radi 12 sati, ali nije to neka fizikalija (vise udar na psihu)...
gregi ko gregi, ovi moji sa kuverte su dobri....

Evo i ja sam dobio ugovor na Celebritiyu kao apprentice deck officer i to zahvaljujoč informacijama na ovom forumu :).
Danas na večer idem na Infinitiya u Čile.
Posebna zahvala ide mili_vaniliju i kiletu ;)
Javi ču se iz broda za par dana da vam kažem kako stojiju stvari!
pozdrav

Super...Infinity ti je jos neko vrijeme po Juznoj Americi...dosta dugi kruzevi,ali biti ce ti ok...puno pozdrvai kada dodes Deck Officera Nikasa,mozda budes s njim u gvardiji heheh...

Drz se pa se javi kada stignes...

A kako si upa koja je shema,jesi direktno li priko ssm ili ko vec krca na njih

Evo i ja sam dobio ugovor na Celebritiyu kao apprentice deck officer i to zahvaljujoč informacijama na ovom forumu :).
Danas na večer idem na Infinitiya u Čile.
Posebna zahvala ide mili_vaniliju i kiletu ;)
Javi ču se iz broda za par dana da vam ka?žem kako stojiju stvari!
pozdrav

ma cekaj ovi novi sto je izasa solstice je turbina ili san krivo cuja,
koju licencu triba imat za 2nd eng,oni su pod rojalom vec dosta vrimena,samo kako stoji kompanija i kakvi su uvjeti na brodu,jeli se ljudi svadaju itd

Last edited:
Ima li ko iz makine na celebritiya ,samo sa brevetom od seconda krcaju( tako mi je Celano reka) ,kakva je atmosfera i koliko se radi,cuja sam da je 12 sati ,? jel to istina?

pozdrav sa kariba ,broji se sitno

Jutro narode
Evo jos jedno u nizu pitanja
Poslali su mi kartu za 15,04 da se ukrcavam u Veneciji
Brod Azamara Journey
Pa je li itko bio tamo ima li kakvog pojma
A idem za App.D.Off.
Sranje, znam,ali sto mozes
Pozdrav

Jutro narode
Evo jos jedno u nizu pitanja
Poslali su mi kartu za 15,04 da se ukrcavam u Veneciji
Brod Azamara Journey
Pa je li itko bio tamo ima li kakvog pojma
A idem za App.D.Off.
Sranje, znam,ali sto mozes
Pozdrav

...ja sam ti kao ADO na Azamara Quest, a to su ti dva ista broda. koliko znam chief navigation je nas covik.ako imas kakvih pitanja ajvi se na PM...

@stvedro

Nema bas nasih u makini,a bome ni drugih...uglavnom su u makini Gregi i rade po 12h...ali zato i imaju vecu placu nego mi na mostu...

@dbosolt

Mali kruzeric,dva sister shipa...ljudi kazu da su to jako kvalitetni brodovi sto se tica rada i mora...e sada nisam probao pa neznam...
Nemaju najnoviju tehnologiju kao Millenium klasa ili Solstice klasa,ali za pocetak ok...

Sretno

Evo da se ukratko javim.
Zasad sve ok, oficiri Grki ali su stvarno OK.
Radi se 12 sati al nije nesto strasno.

Jos odgovor walk alone - upao direktno preko celana

Netreba imati nikakve brevete,pogotovo te gluposti sto se kod nas polazu...na svim vecim firmama prvi tjedan polozis na brodu sve potrebne brevete i to je to...

Treba ti matrikula i B2...

iman ja porucnicki i sve te brevete nego san ja mislia za 4th off. jer neman za putnicke brevet.

Prika,ja sam 9 godina na CCL i nikad mi niko nije trazija taj brevet,evo san sad
od tebe sazna da i to postoji,a usupt nisan ni ukrcan na nasu matrikulu nego na putovnicu,a matrikula mi je pustos ziva,pari da nikad nisam naviga.

ZAJEDNO SMO JACI

Back