Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
Evo ja se ipak odlucio da idem,bolje iskoristiti ovakvu priliku koja mi je skroz neplanirano dosla,firma mi je izasla u susret pa su mi smanjili ugovor,tako da sam prihvatio....sada jos samo treba srediti papire,brod je Celebrity Constellation...sada cu imat internet na brodu pa vam javim kako je ;)

Sritno Kile i javi kako ti je. Ujedno na koliko su ti skinili ugovor? :confused:

Sretno i mirno more!
Javi se ponekad od tamo i bas me zanima kakva je atmosfera sa Gregima! Ja nemam bas dobra iskustva .....puno galame...

Ok,sada jos cekam detalje,nadam se da nece biti nikakvih promjena,vidjeti cemo kakvi su Gregi,ali kaze mi agent da su oficiri od svuda,mjesano...
Ma brigame,nije mi frka,bio sam na tankeru prije toga tako da mislim da cu se snaci oko posla...

Ugovor mi je 4 mjeseca kao i oficirima,a pozicija je ADO tj. Aprentice Deck Officer...kao neka njuska :D

A sto oces reci sa ovom zadnjom rečenicom???

Ni??ta,??to bi triba reć..?

Ali budi siguran da ako radi?? u dr?žavnoj upravi kredit ces dobiti lakse nego pomorac...[/QUOTE]

E i?On ima 3500 kn plaću a ja toliko eura pa neka mu je lak??e.

Kile sritno,ja virujen da će ti bit super doć u malo life-a nakon takera,iskreno se nadan da će ti bit dobro,mirno more i čuvaj se

Hvala stari...ja se takoder nadam da ce mi to biti jedno veliko iskustvo i ulaznica za dalje ako mi se bude svidjelo...
Svakako cu napisati nekoliko rijeci o svemu kada dodem,ali za sada jos cekam detalje...

Izbrosani su postovi koji nemaju veze s Celebrity cruisesom te molim da se pise ode o toj temi. Hvala na razumjevanju. :uzdravlje

Jos jedan mali info,cisto ako koga zanima,primo sam papire i sve je od Royala uglavnom,kao su oni sada pod njima,pa je u principu sve isto....koda se ste na Royalu...

Jos jedan mali info,cisto ako koga zanima,primo sam papire i sve je od Royala uglavnom,kao su oni sada pod njima,pa je u principu sve isto....koda se ste na Royalu...

Da Kile u pravu si RCCL ih je kupio. Inace kad mi je brat ispunjava njihovu aplikaciju isto je odbija od RCCL-a. Rekli su mu da ce vrlo brzo prici na ugovor 3-2 a sad su mu ponudili prvi ugovor 4-2. Aj sritno ti

Ma stari ja znan da ćeš guštat na kruzerima,virujen da se nisi zajeba i ja bi na tvon mistu napravia tako al jebiga,danas san malo stariji,ozbiljna veza pred brak,krediti i sl.Vidit ćeš jednog dana kako je to he he.
Samo ti uzivaj i vataj curice po kruzeru he he

Evo danas me zvao gosp. M. Cellano (vidi se po naglasku da je neki talijančić, usput zvao me Ajvan iako se zovem Ivan :D) iz Celebrity Cruisesa. Razgovor je protekao u ugodnom tonu pričao je o povijesti firme itd... Nakon toga me pitao za??to ?želim ba?? tu firmu, za??to cruisere, ??ta sam radio doma 8 mjeseci, uglavnom standardna pitanja... Rekao je da je ovo samo prvi intervju, da će mi se javit za par dana (ako ih budem interesirao) netko iz nautical departmenta sa nekim pitanjima iz struke, i ako to zadovoljim da sam pro??ao.
Za sada nemaju otvorenih mjesta, najranije za 1-2 mjeseca, i i??ao bih na poziciju Apprentice Deck Officer (ne dr?žim gvardiju, samo poma?žem oficirima u gvardiji). Ugovor je 6 mjeseci, a kako imam polo?žen poručnički plaća je duplo veća i iznosi 2000$. Nakon toga ako se poka?žem idem na poziciju Second Officera, ugovori 4-2 (skoro će srezat na 3-2). I??čekujem drugi intervju....

PS jel netko zna kako ide hijerarhija na Celebrity Cruises jer sam čitao na drugim firmama da ima 3rd, pa 2nd, 1st... međutim oni ovdje nemaju trećeg oficira

Jučer obavio zadnji razgovor sa nekim kapetanom (pitao pitanja iz struke). Danas sam dobio predugovor, i jo?? dooosta papira. Uglavnom moram sredit jo?? liječnički (sljedeći tjedan) i USA C1D vizu, i nakon toga dobivam info na koji ću brod (rekao je da idem u roku 2-4 tjedna). Čujemo se prije puta.

Jučer obavio zadnji razgovor sa nekim kapetanom (pitao pitanja iz struke). Danas sam dobio predugovor, i jo?? dooosta papira. Uglavnom moram sredit jo?? liječnički (sljedeći tjedan) i USA C1D vizu, i nakon toga dobivam info na koji ću brod (rekao je da idem u roku 2-4 tjedna). Čujemo se prije puta.

Ajde sritno i pisi kakoje tamo

Stari,evo,dosta si vaga još otkad si položia Poručnički,pa bi vamo,pa bi namo i tako,ćini se da ti je baš dobro ispalo i baš mi je drago jer ipak je cruiser svima nama tiha patnja tili mi to priznat il ne.
Plaća ti je nikakva al baš te briga,imaš sad po' godine fore da naučiš dosta toga pa će na kraju krajeva i sa iskustvom i plaća rasti.
Živija i javi kad kreneš?

E,PS.priko koga si se ukrca,SSM?

Meni brat upao na celebritya prije 5 tjedana i reklo da ceka i sad se vise niko nejavlja. ;) KOja cudna kombinacija. Inace upao je za 3rd engineera. Rekli mu prvi ugovor 4-2 a onda 3-2

Back