mili_vanili
1/O
E,PS.priko koga si se ukrca,SSM?
...sve sam sam sredija, poslao mail na firmu, i obavio par razgovora...
E,PS.priko koga si se ukrca,SSM?
Jebate....jos ce nas pretec' ovi grci u placama.......
2 dalmos..Oticao je Igor,communication na Celebrity,dao je otkaz prije nego se vratio i da je tamo elektronicar,bit ce lovice u Rusiji....![]()
comm.officer Igor iz Rusije,onako malo zgoljav,kafena kosa itd. ako je taj on ti je na Pacific Sun P&O Australija
Kako ti je?Dojmovi?..Jel velika razlika između carga i cruisera?
... a jedino sta nema tereta, tj. putnici su taj teret hehe. svaki 1-2 dana drugi porat, tako da je to PUN K.... papirologije (voyage planovi, ispravljanje karata, itd..).o safetyu necu niti trosit rijeci jer na to imaju poseban fetis.
ekipu na mostu imam same rijeci hvale (svi su grci osim kapetana), sta god sam pitao dobio sam odgovor, pomazu dosta...jedino mi smeta sto pricaju samo grcki izmedju sebe (a ja ga bas ne razumijem, iako sam naucio do sada vec 2 rijeci hehe)....u gvardiji sam od 12-4, plus jos svaki dan 4 ure overtime...
Imas istu gvardiju kao i ja...biti ce ti malo tesko na pocetku,ali kasnije je ok...budi sretan da si na malom brodu pa je sve manje,da vidis koliko ja imam safety-a na brodu od 300m heheh
Javi se kada stignes...
Za chiefa je ok,isto 12 h se kao radi,ovisno dali ides za deck ili navigational chief...ako ides za navigational mozes van svaki porat i ok je...
Placa 8500$
Pozz
Doabar Dan, evo trebao bi na Celebrity za Chief Officera. Kako je tamo sta se radi itd...

Celebrity radi intervju sa svima i onda ostavlja ljude na cekanju.
Rooko, jesi li vec obavio interview sa Nautical Dep.? Ides li direktno ili priko SSM? Meni je Celano rekao da ce u 12 misec zvat ovi iz Nautical Dep.
A sto je Star Cruises?
Zivija!![]()