Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
proso sam sve i dobio ukrcaj!
eto nakon cca cetri mjeseca trazenja.
velike zasluge za to ima ovaj forum i dobri ljudi koji svakodnevno daju friske vijesti o kompanijama i poslovima!!!
BRAVO I VELIKO HVALA, OSTAJEM S VAMA ZAUVIJEK!!!!
:uzdravlje :uzdravlje :uzdravlje

velike zasluge za to ima ovaj forum i dobri ljudi koji svakodnevno daju friske vijesti o kompanijama i poslovima!!!

Cestitam od srca na ukrcaju

I drago mi je da je nas forum pomogao jos jednom pomorcu u nizu

...BRAVO I VELIKO HVALA, OSTAJEM S VAMA ZAUVIJEK!!!!

Oces uzest i zimnicu priko nas?? Evo imamo ti famoznih svinjskih polovica nisu puno masne po 19,90 kilo.Uzimamo kunu provizije,a u biti nabavljamo po 18,90 od Peđe.Nemoj zamirit toliki su nam manipulativni troskovi.Predragu se ne da zajebavat se prekrcajem iz hladnjace pa moramo uzest student servis.

Last edited:
Oces uzest i zimnicu priko nas?? Evo imamo ti famoznih svinjskih polovica nisu puno masne po 19,90 kilo.Uzimamo kunu provizije,a u biti nabavljamo po 18,90 od Peđe.Nemoj zamirit toliki su nam manipulativni troskovi.Predragu se ne da zajebavat se prekrcajem iz hladnjace pa moramo uzest student servis.

KOji si ti ludak ja sam lega od smija. Je offtopic ali sam zavarija od smija. :D :hihi

ČESTITKE I OD MENE:uzdravlje
A Franula ??ta si me nasmija:D:D:D:D

da se nadove?žen,eto i ja iden u subotu ujutro na celeb. infinity-pozdrav i mirno more svima,hvala onima ??ta su pomagali i nadan se da cu i ja bit nekome od koristi:uzdravlje

da se nadove?žen,eto i ja iden u subotu ujutro na celeb. infinity-pozdrav i mirno more svima,hvala onima ??ta su pomagali i nadan se da cu i ja bit nekome od koristi:uzdravlje

aj cestitan bas mi je drago :uzdravlje

aj sibni mi pm sta ti je s prikon jel zva i oce li bit sta

e legendo evo i ja dolazim na Infinityja
hehehe bas mi je drago sto cemo se upoznat!!!

hehehehe toooo bit ce nas dvaaaaa,evo me radin cile dane,ne razumin ni??ta,filipi su bogovi i cimer litvanac-vrhunski.....grkii onako ne jebu me pet posto osin sekonda koji je okej ali ne smi puno da ga ne bi izopčilo iz rpeee:hihi:hihi

evo reko mi je ovaj moj chief sa century-a, da traze ADO-e..pogotovo sa porucnickim...evo ovdje je jedan poso ca, pa trenutno nemaju nikoga u vidu, fale im...pa ako se da nekome zajebavat, kaze Grego, da bi po kratkom postupku doso na Century

a ja san ti na netu cilo slobodno vrime jer doma mi je bejb najjačaa i ni??ta me drugo ne zanima i malo ti ??teka tu i tamo ali se da....i nema?? net u sobi nego u baru koji ima lipe kauče za se razvalit....i naravno net se plača;)

net se placa po min. 0.12$, mozes uzet neke internet pakete po 20,30$ onda ti je min. 0.10$, odnosno 0.08$...neke stranice su zabranjene (ac. denied), ukljucujuci skype, iako nije bio blokiran kad sam se ukrcao...imas wireless u kabini...nekad uhvatim i u portu, npr. Cozumel...
barem je tako na century-ju..

Pozdrav ekipa!!!
Evo rekli su mi da dolazi ovdje na Constellation neki novi iz Hrvatske za ADO,jeli znate ko je, jeli na forumu?
počeli su na??e masovno ukrcavat,kad sam do??o ovdje bio sam jedini u marin odjelu,sad nas ima troje i stalno netko novi sti?že.

Back