Na godisnjem je.
Meni je Celano odgovorio na svaku poruku koju sam mu poslao i to preko facebooka, i njega samo interesira CV. Barem ja sto sam vidio puno ga ljudi kontaktira pa samim tim sigurno ima i puno zivotopisa, sigurno moras jako dugo cekat za odgovor, ali meni je za sve sto sam ga pitao odgovorio u kratkom roku.
A uvik oni nesto ustipnu od kandidata, mislim da na nekim ranijim postovima pise tocno.
Meni nije jasno kako to SSM drzi intervju za Princess a Euros za Carnival a Princess je pod Carnivalom UK.Znaci da je to isto,il nije?
Ovo za Euros je pod upitnikom,nije potvrdjeno sluzbeno.
evo ti jos jedan kontakt, ovaj ti zaposljava na Celebrity Cruises, Royal Caribbean International and Azamara Club Cruises, pa posalji i njemu CV na
gvasiliadis@rccl.com i sa njim sam se cuo samo preko facebooka pa nisam siguran kako odgovara na ovu adresu pa ako mu nesto posaljes javi dali radi i odgovori li. sretno !
i sa njim sam se cuo samo preko facebooka
Odgovorio je da je prosljedio CV u kadrovsku.Ali bar je odgovorio.evo ti jos jedan kontakt, ovaj ti zaposljava na Celebrity Cruises, Royal Caribbean International and Azamara Club Cruises, pa posalji i njemu CV na
gvasiliadis@rccl.com i sa njim sam se cuo samo preko facebooka pa nisam siguran kako odgovara na ovu adresu pa ako mu nesto posaljes javi dali radi i odgovori li. sretno !