Celebrity Cruises

• Thread starter Thread starter edward
  • Start date Start date
A uvik oni nesto ustipnu od kandidata, mislim da na nekim ranijim postovima pise tocno.
Meni nije jasno kako to SSM drzi intervju za Princess a Euros za Carnival a Princess je pod Carnivalom UK.Znaci da je to isto,il nije?
Ovo za Euros je pod upitnikom,nije potvrdjeno sluzbeno.

Ja od ovog celana nemam nikakvi odgovor, niti automatsku poruku.
Malo neozbiljno za nekog ko radi taj posao.:rolleyes:

Meni je Celano odgovorio na svaku poruku koju sam mu poslao i to preko facebooka, i njega samo interesira CV. Barem ja sto sam vidio puno ga ljudi kontaktira pa samim tim sigurno ima i puno zivotopisa, sigurno moras jako dugo cekat za odgovor, ali meni je za sve sto sam ga pitao odgovorio u kratkom roku.

Ma to stoji tamo vec godinama, to su place prije par godina.

Meni je Celano odgovorio na svaku poruku koju sam mu poslao i to preko facebooka, i njega samo interesira CV. Barem ja sto sam vidio puno ga ljudi kontaktira pa samim tim sigurno ima i puno zivotopisa, sigurno moras jako dugo cekat za odgovor, ali meni je za sve sto sam ga pitao odgovorio u kratkom roku.

A strpljen-spasen, valjda misli kad tad odgovorit kad nije odgovorio sablonom.:rolleyes:

Last edited:
evo ti jos jedan kontakt, ovaj ti zaposljava na Celebrity Cruises, Royal Caribbean International and Azamara Club Cruises, pa posalji i njemu CV na
gvasiliadis@rccl.com i sa njim sam se cuo samo preko facebooka pa nisam siguran kako odgovara na ovu adresu pa ako mu nesto posaljes javi dali radi i odgovori li. sretno !

A uvik oni nesto ustipnu od kandidata, mislim da na nekim ranijim postovima pise tocno.
Meni nije jasno kako to SSM drzi intervju za Princess a Euros za Carnival a Princess je pod Carnivalom UK.Znaci da je to isto,il nije?
Ovo za Euros je pod upitnikom,nije potvrdjeno sluzbeno.

NIje isto, a u biti para isto :)

Carnival US je za sebe, a pod ombrelom Carnival UK je:
P&O Cruises
Cunard
Ocean village - koji se gasi i brodovi idu za Carnival Australia
Princess
i Seaborn
Malo cudno ali cudni su puti solada :)

evo ti jos jedan kontakt, ovaj ti zaposljava na Celebrity Cruises, Royal Caribbean International and Azamara Club Cruises, pa posalji i njemu CV na
gvasiliadis@rccl.com i sa njim sam se cuo samo preko facebooka pa nisam siguran kako odgovara na ovu adresu pa ako mu nesto posaljes javi dali radi i odgovori li. sretno !

Poslano, adresa je ispravna, sad cekam da dobijem odgovor pa javim.
:uzdravlje

i sa njim sam se cuo samo preko facebooka

A joj taj crni facebook, izbjegavam ga ka vrag tamjan, zar se i posao poceo trazit preko fejsa?

Last edited:
Gledaj danas ti svi poslodavci imaju svoj facbook profil. Tako sam nasao celebrity, ncl, onda ima dosta agencija koje krcaju samo na putnicke brodove. U biti imas sve. Na svojim statusima davaju informacije i u prvu ruku mozes saznat kad koga traze za odredjenu poziciju. Tako znam da je npr. Celano prije mjesec dana trazio Chief Officer-a, i tocno je naglasio ako mu je tko vec poslao zivotopis da to ne radi opet ... to je bilo 12.08. od tada nije imao nove statuse sto se tice za ukrcaj dok mnoge druge firme svaki dan mjenjaju statuse i traze dosta pomoraca za ukrcaj, naravno uz preporuku ces se odma ukrcat ovako ako imas srece upast ces. Ali na facebooku mozes nac dosta toga korisno, ja nemam bas vremena se pozabavit zbog skole i sezone koja jos traje kod nas ali tamo vec od 1.11 vidjet cu sve sto se moze naci.

Odgovorio je da je prosljedio CV u kadrovsku.Ali bar je odgovorio.
Hvala na adresi! :uzdravlje

a imaju 2 intervjua, sa celanom, i sa nekim iz marine dpta, neki Amer, barba, zaboravio sam mu ime..

a oba pitaju slicna pitanja, zasto bi iso na putnicke, znas li ista o celebrity-u, objasni ti donekle politiku firme...itd, bzvz, ako znas ista engl. prolazis...
nakon 2 razgovora poslali su me na brod za 5 dana, sad sam na Century-ju 5 dana...kao ADO, bez porucnickog i dijelim kabinu sa drugim hrvatom koji je isto prvi put ovdje, ali ima porucnicki.....

ps. aplicirao sam i ranije ali me nisu primili, tek kad sam napravio 6mj, a onda me jos pita na intervjuju zasto sam iso na carga...

evo ovaj Vasiliadis ne odgovara, navodno je na putu do 21.10. umjesto njega sam dobio auto odgovor "thank you for interesting". klasika....

napokon dobio odgovor od Celana nakon mjesec dana, slijedi intervju pa cemo vidit sto dalje
inace ponudio placu od 2000 US$ za apprentice officera i ugovor 6 on 2 off
eto ako se moze rec pokakala me tica!!!

evo ja san ga isto direkt kontaktira,obavija san upravo intervju,bija je zadovoljan i dobija san posal-aprentis eng. bez licence,.....tako on ka?že,poslat ce mi pisance i moran lječnički i vizu vadit-SAMO ne virujen nikome dok ne stanen nogon na brod:hihi:hihi:hihi:hihi

ovaj gospodin Celano je jako ugodan decko!!!
imo sam tremu nevjerojatnu, ali kad smo poceli pricat djelovalo mi je ko da sa prijeteljem pricam!!!
vecinom je on govorio o politici firme, mene je pito sto sam radio na brodovima na kojima sam bio, zasto celebrity, da mu nabrojim neke brodove i gdje se vidim za 5 godina
poz

Back