Carnival

pa ka 3 palube,nemas sto ocekivat,na palubi se kurca ne radi jer ti sve rade timunjeri mornari,aj neboj se nego prodi intervju,a kad ga prodes,sve ce ti biti ravno,odes uzmes kesu malo se zabavis i odes kuci,ma strava

CRUISEri,, ssm,, NCL,, ponovo za kadeta 2*6 mj a onda za 2nd officera,, samo ca ti tamo 2nd ima 2300$ pa ti sad vidi jel se isplati 2 god radit za 2000$....

pa ka 3 palube,nemas sto ocekivat,na palubi se kurca ne radi jer ti sve rade timunjeri mornari,aj neboj se nego prodi intervju,a kad ga prodes,sve ce ti biti ravno,odes uzmes kesu malo se zabavis i odes kuci,ma strava

Ne uzimaju nase na kuvertu,bar ja nisan vidija u zadnjih par god.Kuverta samo
za talijane.Ono malo nasih sta ima dosli su davno

Točno nisu baš zainteresirani za naše na kuverut... Ja došao prije tjedan dana.... Mislim tek sam počeo... Engine Cadet A.... Na intervju me pitali osnovne stvari.... Bio u Eurosu prije tjedan dana i pricao s Mirkom , pitao me ako znam koga za poslati mu.... Koliko mi je rekao intervju će biti u šestom mjesecu ali uvije je otvorena opcija da se ide u Monte Carlo na intervju.....

U pon zovem SSM...pa vidim kako,sta...
uffff

Zna li netko mo?žda broj tog Capt. Marosse ??ta je za Carnivala ili neki drugi broj, a da nije Euros?

Al Euros me ?živcira jer mi onaj lik priča kako kadet na carnivala ima 3500eura i svakakve priče,neću reć da su neistine,ono idu ti sline kada ga slu??a?? i na kraju ti reće da nema ni??ta za kuvertu,e pa zato pitam ima li ko broj da zaobiđem eurosa,ma za mornara,kadeta,bilo ??ta samo da se ukrcam

na karnivala imas kadeta bez licence koji ima 1700 eura,onda kadeta sa licencon trecega ima 3300eura i juniora 3rd eng koji ima 3600eura,i posli imas trecega koji ima 4311eura,2nd eng 5400eura,to ti je sve u makini,ali place su na selebritiu vece a to ti je ssm,ili provaj princes ako si paluba

Na forumu sam nasa adresu za princesa i kad sam se javia onim talijanima rekli su da krcaju samo talijane??? Imam dva ugovora ze terca na bulku i kontejnerasu i otisa bi za kadeta na cruzera. Sta mislis di mi se najbolje javit, na ncl i celebritija sam na cekanju.

Na forumu sam nasa adresu za princesa i kad sam se javia onim talijanima rekli su da krcaju samo talijane??? Imam dva ugovora ze terca na bulku i kontejnerasu i otisa bi za kadeta na cruzera. Sta mislis di mi se najbolje javit, na ncl i celebritija sam na cekanju.

prika ima ti jos regent cruise line ili oceania cruises pronadi adresu na internetu pa mozda i Eurosu u rijeci malo prokopaj uvuda pa ces naci te adrese
a ja osobno mislim da ovo sto si na cekanju nece puno potrajat nego ti rijesi svu dokumentaciju a oni ce se vec javit

Carnival first quarter income up
First quarter income for cruise giant Carnival Corporation & plc beat its own December guidance, but the company has
nonetheless scaled back its earnings guidance for the full year.
Carnival reported net income of $260 million, or $0.33 diluted EPS, on revenues of $2.9 billion for its first quarter
ended February 28, 2009. Net income for the first quarter of 2008 was $236 million, or $0.30 diluted EPS, on revenues
of $3.2 billion.
Chairman and CEO Micky Arison indicated that operating results in the first quarter were better than the company's
December guidance due primarily to lower than expected net cruise costs and stronger than expected net revenue
yields on close-in bookings.
"Considering the economic climate," said Mr. Arison, "achieving higher quarterly net income is quite remarkable. The
effect of lower revenue yields resulting from the pull back by the consumer was offset by the fall in fuel prices from
prior year levels. Our continued focus on cost controls also played a meaningful role in our ability to achieve such
positive results." Source : MarineLog

Carnival first quarter income up
First quarter income for cruise giant Carnival Corporation & plc beat its own December guidance, but the company has
nonetheless scaled back its earnings guidance for the full year.
Carnival reported net income of $260 million, or $0.33 diluted EPS, on revenues of $2.9 billion for its first quarter
ended February 28, 2009. Net income for the first quarter of 2008 was $236 million, or $0.30 diluted EPS, on revenues
of $3.2 billion.
Chairman and CEO Micky Arison indicated that operating results in the first quarter were better than the company's
December guidance due primarily to lower than expected net cruise costs and stronger than expected net revenue
yields on close-in bookings.
"Considering the economic climate," said Mr. Arison, "achieving higher quarterly net income is quite remarkable. The
effect of lower revenue yields resulting from the pull back by the consumer was offset by the fall in fuel prices from
prior year levels. Our continued focus on cost controls also played a meaningful role in our ability to achieve such
positive results." Source : MarineLog

Nafta pala sa 150 na 50 dolara,7 days cruise oko 1000 tona IFO 380 puta
102 broda u korporaciji pa ti vidi,nebili sad kad su ugodno iznenadjeni digli place,cisto sumnjam.

Thanx:uzdravlje
Euors sam bio zvao prije jedno 3 mj i rekli mi da ukrcavaju samo strojare.
SSM-rekli da zovem u pon.
Sta mogu ocekivat ako idem prvi put na cruisere?
Cheers
Zvao euros opet...
I evo izgleda da se promjenilo...booo...
Pitao me najvise za visu i za jezike....
Reko da za sad nema mjesta ,ali da mu se javlja tu i tamo...
Hehehe...sta covjek mora napravit da ode ka kruzera:kafa

Zvao euros opet...
I evo izgleda da se promjenilo...booo...
Pitao me najvise za visu i za jezike....
Reko da za sad nema mjesta ,ali da mu se javlja tu i tamo...
Hehehe...sta covjek mora napravit da ode ka kruzera:kafa

Je istina, zva sam ih u petak i rekli su mi da se situacija minja i da ima sve manje talijana kako u makinji, tako i na kuverti te da u dogledno vrime će biti interview za kuvertu. Sad oće li bit tako vidit ćemo.

Je istina, zva sam ih u petak i rekli su mi da se situacija minja i da ima sve manje talijana kako u makinji, tako i na kuverti te da u dogledno vrime će biti interview za kuvertu. Sad oće li bit tako vidit ćemo.
Hehehe...bas tako...vidjet cemo..
akom saznam sta..postam
pozdrav ljudi....

Evo lijepi pozdrav svim pomorcima, novi sam na ovom forumu i u planu mi je ić na Carnival kao asist. of elect.
Prema zadnjim informacija razgovor za strojare u Eurosu odr?žat će se u utorak 19.04, a za električare tjedan poslije.
Mo?že li mi netko reći tko je bio na razgovoru u Eurosu za električara ako imaju kakva posebna pitanja iz struke ?

Back