Carnival

Evo ovako triba mi pomoc oko carnivala naime odradia san kadeturu na bulku (asistent struje) i aplicira san na carnival za kadeta ponovo prosa san psiho test kod marose i sad iden 12.9. na intervju. Malo mi je glupo sto sve ide o vlastitom trosku iako nezz ocu li proci ili ne. Sto mogu ocekivati na intervju i jel se lako prolazi. Imam ljecnicki vec napravljen da li to mogu pokazati da mi uvaze da ne radim onaj test boja jer raspoznajem ono osnovno ali kad ide sve gusce one brojke to ne vidin to mi je jednostavno urodeno pa ne mogu proci. Da li cu pasti samo zbog toga jel moguce ili progledaju strujama? Molim pomoc ne daje mi se 500e za put i smjestaj a necu proci. Fala puno

Evo ovako triba mi pomoc oko carnivala naime odradia san kadeturu na bulku (asistent struje) i aplicira san na carnival za kadeta ponovo prosa san psiho test kod marose i sad iden 12.9. na intervju. Malo mi je glupo sto sve ide o vlastitom trosku iako nezz ocu li proci ili ne. Sto mogu ocekivati na intervju i jel se lako prolazi. Imam ljecnicki vec napravljen da li to mogu pokazati da mi uvaze da ne radim onaj test boja jer raspoznajem ono osnovno ali kad ide sve gusce one brojke to ne vidin to mi je jednostavno urodeno pa ne mogu proci. Da li cu pasti samo zbog toga jel moguce ili progledaju strujama? Molim pomoc ne daje mi se 500e za put i smjestaj a necu proci. Fala puno
Otiđi kod specijaliste i napravi pregled da ti izracuna postotak protonomalije. Ako nije jako ostecenje neces imat problema za makinu. Dobit ces papir i neces se vise morat stresirat oko ishihara testa. Ja do sad nisam imao problema pri prolasku lijecnickog. Isto sam struja.

Poslano sa mog HTC One mini 2 koristeći Tapatalk

Jbg ne znam dali to prolazi kod intervjua za carnival

Mislin iman vec ljecnicki koji san radia u rijeci provita na engleskom i rekla mi je tamo nema problema nisi nauticar napisat cemo da je sve u redu. Iman i marlins test pa mezz jel to sve mogu priloziti jer neda mi se isto radit 2 puta. A stvarno bi zelia otici na kruzera

Mislin iman vec ljecnicki koji san radia u rijeci provita na engleskom i rekla mi je tamo nema problema nisi nauticar napisat cemo da je sve u redu. Iman i marlins test pa mezz jel to sve mogu priloziti jer neda mi se isto radit 2 puta. A stvarno bi zelia otici na kruzera
Ako nemas tu potvrdu od specijalista,morat ces radit ishihara test.

Nemozes dobit posal na carnivalu, ako nemozes proc isihara test. Ja imam isti problem, pa san ima godinu dana direktno pita marossu.
Reka mi je da ne triban ni dolazit, ako nemogu proc isiharu jer to je uvjet da te prime na kompaniju.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Nemozes dobit posal na carnivalu, ako nemozes proc isihara test. Ja imam isti problem, pa san ima godinu dana direktno pita marossu.
Reka mi je da ne triban ni dolazit, ako nemogu proc isiharu jer to je uvjet da te prime na kompaniju.

A jesi li radio anomaloskopiju ,li kako se vec zove,kod specijaliste? Jesi li makina ili paluba?

Ja san makina. Radija san anomaloskopiju u specijaliste i bez problema mogu radit u makini. Sad meni je tako marossa reka, pa sad mozda nekom drugom kaze drugacije.

Ja san makina. Radija san anomaloskopiju u specijaliste i bez problema mogu radit u makini. Sad meni je tako marossa reka, pa sad mozda nekom drugom kaze drugacije.

A da jbg,možemo proć liječnički na temelju toga ali ne i kod SveviÅ¡njeg Marosse...

A da jbg,možemo proć liječnički na temelju toga ali ne i kod SveviÅ¡njeg Marosse...

toga se najvise bojim, ostalo lako, svaka normalna kompanija bi priko skype to risila taj intervju, viti sto kazu druge cruises kompanije

Pozdrav svima!
Dobija san mail od Marosse da im triba veliki broj ljudi za dole navedene pozicije, pa se nadam da ce nekome pomoc.
Meanwhile please share my e-mail address with your colleagues, friends for Electr Cadet and Refr Cadet. I need to hire around 40.

Thanks, regards,

Capt. Rinaldo MAROSSA
Director, Marine Recruiting
Carnival Cruise Line | 3655 N.W. 87th Avenue | Miami, FL 33178-2428 |
ph: 305.599.2600 Ext. 12065 | c: 786.397.9953 | fax: 305.406.7464 | e: rmarossa@carnival.com

takodjer ali jako neprofesionalno od njih da te pozovu u Italiju o svom trosku kao moguceg kandidata za poziciju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo i mene je zva Marossa.

Jel zna netko kako izgleda taj intervju?

Å ta te pitaju?

Imam namjeru otići pa je svaka pomoć dobrodoÅ¡la.

Evo i mene je zva Marossa.

Jel zna netko kako izgleda taj intervju?

Å ta te pitaju?

Imam namjeru otići pa je svaka pomoć dobrodoÅ¡la.

Evo ovako ja san ti bia na tom intervju danas. Aplicira san za kadeta struje. Prvo san se izjeba dok nadem taj dio di je taj IMAT (italian maritime academy technology) niko ti ne zna objasniti kkako doci do tamo pita san jedno 30 ljudi svako drugacije govori no nike bitno na kraju san doaa nekako na vrime, ceka tamo dvi ure, i bia pozvan. Prvo san prica sa valjda im superitendent za struju pita me tamo boga i vraga ugl vecinu san zna oko 30min propitivanja onda san isa kod marose. On me trazia da mu dam samo dokumente pita me odakle dolazin i kad mislin polozit eto i da bi bilo dobro ako dobijem posa da polozin eyo prije ukrcaja to je to.. ja san bia jedini kadet struje danas. Ostali su bili kadeti palube talijani.

Last edited:
Back