Carnival

Ima li netko da ide na interview 7.6. ?

Kakva je sad situacija sa placama tamo za el. cadet-a?

Citajuci prijasnje postove vidim potpuno razlicite stvari.. Netko pise da ima kao kadet (struje) 1600 eura, drugi pak ima 3300, onda su jednome rekli 619 eura placa... Sta je na kraju tocno od toga svega?

Ustroj elektro department-a sam shvatio medjutim place - nikako.. Zar nije svima za istu poziciju ista i placa?!

Koliko ja znan ako imas di iskustva sa strujon makar i na kopnu dobijes 3300 a ako nikad nisi radia 1600

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

A kako je onda ovi momak napisao da su mu ponudili 619 eura?

P.s. Zna li tko placu za refere tamo i kakav im je opis posla?

To je neka greÅ¡ka, može bit cadet-a sa 1600 eura bez iskustva ili cadet b sa 3300 eura. Referi imaju istu plaću kao i electro department, s tim da je potražnja za njima u zadnje vrijeme velika tako da se lako uleti čak i sa srednjom Å¡kolom samo

Bio na intervju kod marosse za 2. palube, pitanja su bila: A60, xband sband radar, marpol annexi i seca zone..

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Svaka cast kolega, jedan od rijetkih koji nesto napise i nakon intervjua. Ostalima pregore tipkovnice prije intervjua dok ne dobiju sve moguce informacije a nakon intervjua niti rijeci. Prepoznat ce se, ne sumnjam. Sretno dalje, ako si prosao!!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Neka bude samo od koristi za one kojima će trebat.. Uglavnom razgovor od 15-20 min, gdi si bio prije i onda ta pitanja.. Na kraju je samo rekao da će mi poslat info preko maila krajem mjeseca kako sam proÅ¡ao..

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Ako mogu pomoc....strojari
Bio sam davno na intervju za Carnival, u eurosu, u rijeci, nakon 7 dana su mi javili da sam prosao.
Bio je u sobi tip iz eurosa i dva taljana, jedan debeli sta šopa bombone kg/h,neznam imena.
Pitali su me da nacrtam jednu LT-HT cooling shemu s evaporatorom, pitali su me o protupozarnoj zastiti,isto sta pitaju na kapetaniji
Kod breveta, pitali su na kakvim sam kompreesorima zraka bio, kakve sam probleme sretao,
I na kraju zasto zelim doc na Carnival.
Nista strasno,sve skupa, bilo mi je nervoze dok sam cekao intervju u cekaonici.,ali kad krenes pricat, isto sve kao kad polazes brevete kod nas u kapetaniji,samo skuzio sam da dosta gledaju kako si obucen,zato bolje obucite kosulju i hlace,bez tenisica i obrijani,jer na carnivalu vas kapo svaki dan pogleda,mozete pregorit DG i bice desilo se,ali neobrijan biti je ozbiljan grijeh.
Sretno svima!

Pozdrav da li je netko dobio poziv od marosse za intervju ..za poziciju electronic cadet?

Evo ja jutros dobia mail od marosse sa interview form i jos jednin word-om iako mu nisan uopce aplicira. Samo sta meni u subject-u stoji "ELE - ANDRO" iako bi triba isto ic ko kadet jer iden prvi put. Tako da cu mu poslat mail da bi triba ic ko cadet.
Jel ti misto intervjua Castelvolturno negdi kraj Napulja, 14.9.?

je......meni je ovo treci put da me zove,ali nazalost opet nemogu ici:(..jeli zna neko kakva su pitanja?

VRKS eto ista situacija i kod mene.. Treci put me covjek zove i ne mogu ici jer sam na brodu... Ali probat cu nesto smisliti jer mi i nije toliko daleko od Bari-a... Jedino sto mi je problem sto bih morao ostati onda u Italiji dva dana...

Ima li netko da je negdje tamo prespavao? Kakve su cijene nocenja?

Jel ide ko na ovaj intervju kraj Napulja, 14.9. i kako ide do tamo. Malo je glupo ic na slipo i potrosit 1-2 tisuce kuna za prijevoz i spavanje tamo, a niko ne garantira da ce te primit. Zasto Marossa i Carnival ne organiziraju intervju priko skype-a i jeli iko uspia uopce dogovorit takav intervju?

Jel ti ovo ides ovako sam ili su te zvali?
Ako su te zvali pa trebali bi ti kartu platit ili putne troskove?
Dobro da nije u Singapuru :D

Jel ti ovo ides ovako sam ili su te zvali?
Ako su te zvali pa trebali bi ti kartu platit ili putne troskove?
Dobro da nije u Singapuru :D

Posla mi je Marossa samo mail da potvrdin ocu li doc. Koliko ja znan od drugih ljudi sta san pita oni ne placaju troskove do tamo i nazad jer je ovo samo intervju a ne finalno odobrenje da se ide na brod. Moje je misljenje da je to supski jer su u najveca kruzerska kompanija a nemogu organizirat u HR negdi intervju ili bar priko skype-a.

To ti je veoma lako objasnit. Uvijek će netko doći tamo na intervju i platiti sve Å¡to je potrebno, pa čak i posuditi novce za ići tamo.
Nažalost takva je situacija danas. A i Talijan je tako da su oni jako skloni tome monkey biznisu. Vraga će oni dolazit u HR.

Definitivno supci,ako te zovu znaci da te trebaju i da bi trebali platit
Mozes mislit sto bi talijan na svoj racun dosao u HR na intervju
Mene su zvali i iz Singapura i i Nizozemske na intervju sa placenim kartama i hotelom sto je ok

Back