Carnival

Da. Tocno. Bio sam jednom i dobio sam ponudu, ali... pozvano ti bude puno previse ljudi. Kad sam ja bio ti razgovori su isli 10ak dana. Ti dobijes svega pet minuta, mozda sam puno i rekao. Ljudi ulaze i izlaze kao u robnoj kuci. Sve skupa na jednoj jako neozboljnoj razini. Poslano sa mog SM-G530FZ koristeći Tapatalk

Ja sam imao slično iskustvo ali za tankersku firmu, MEĐUTIM dosta nas je dobilo posal, tako Å¡anse su ti koliko vjerujeÅ¡ u sebe.
Tada me pitalo 2 pitanja i dobio sam posao...

@Iceman: Aj ti gore pa šta bude...

Meni je odgovorio i proslijedio link za aplicirat, radio sam neki psiho test.. Kaze za tjedan dana da cu znati odgovor. Trazio me diplomu iz srednje skole?!? Ko ce to vise naci, a i ja sam na brodu trenutno tako da ne znam kako cu to izvest. Uglavnom ja dam seki i poslao mi je link za treceg palube. Zna li tko kolika je placa i ugovor za terca? Pretpostavljam da je placa samo na brodu koliko sam iscitao iz postova prije.

Zna li tko kolika je TRENUTNO placa i ugovor za terca? ili sekonda, da znamo na čemu smo?

Pitam zato jer ne želim na ugovor 6 miseci i plaću 2000 usd kako su neki ovdje pisali !

Treci makine na carnivala ti je oko 4800 eura a sekond eng on watch oko 6300 eura samo na brodu

Poslano s SM-A500FU putem Pomorac.net

Da. Tocno. Bio sam jednom i dobio sam ponudu, ali... pozvano ti bude puno previse ljudi. Kad sam ja bio ti razgovori su isli 10ak dana. Ti dobijes svega pet minuta, mozda sam puno i rekao. Ljudi ulaze i izlaze kao u robnoj kuci. Sve skupa na jednoj jako neozboljnoj razini.

Poslano sa mog SM-G530FZ koristeći Tapatalk
Dobro, ipak si dobio neku ponudu. Kakva su ti pitanja bila, čuo sam da se intervju sastoji kao iz tri dijela colregs, safety, marpol..???

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Ja neznam zaÅ¡to ljudi idete kod tog Marosse. Masu pomoraca je bilo i proÅ¡lo taj razgovor a neznam da su uzeli jednog ili dvojicu. I Å¡to zezaju vas to ne razumijem. Ja sam bio joÅ¡ u Eurosa RI i proÅ¡ao interview i joÅ¡ 20ak ch off. Ima bit će 6 godina i nikad niÅ¡ta. Ja sam i pisao ovdje o tome. I radio sam na CCL kao busboy 90 na 2000. I imam veze i poznanstva par kapetana Ninčevića.....čak i Marossa je bio kapetan na jednom brodu sjećam ga se. To je za talijane firma bila od početka pa do 2000 s potpisani sporazumom. NaÅ¡e uzmu tu i tamo da nisu samo talijani nego multinacionalna. I ko upadne za promociju ide jako teÅ¡ko...

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

Ja neznam zaÅ¡to ljudi idete kod tog Marosse. Masu pomoraca je bilo i proÅ¡lo taj razgovor a neznam da su uzeli jednog ili dvojicu. I Å¡to zezaju vas to ne razumijem. Ja sam bio joÅ¡ u Eurosa RI i proÅ¡ao interview i joÅ¡ 20ak ch off. Ima bit će 6 godina i nikad niÅ¡ta. Ja sam i pisao ovdje o tome. I radio sam na CCL kao busboy 90 na 2000. I imam veze i poznanstva par kapetana Ninčevića.....čak i Marossa je bio kapetan na jednom brodu sjećam ga se. To je za talijane firma bila od početka pa do 2000 s potpisani sporazumom. NaÅ¡e uzmu tu i tamo da nisu samo talijani nego multinacionalna. I ko upadne za promociju ide jako teÅ¡ko...

Poslano s E5533 putem Pomorac.net

Ja mu ne bi iÅ¡a u Napoli, osim ako mi oni ne bi platili avion i smjeÅ¡taj... čisto laganje ljudi, znači 20-30 ljudi treba ići u napoli ili monfalcone umisto da par njih dođu u zg, rijeku split itd. ljude intervjuirat...

Kad je shell svojedobno intervjuira ljude u globtika sve je bilo jasno i čisto, masa ljudi dobila posal i danas su na shellu itd. DoÅ¡lo par engleskih kapetana u split, razgovori obavljeni sve pet itd. a ovo o svom troÅ¡ku ići u napoli, nisan poludija...:hihi

Last edited:
Decki,
Trazim dosta 2E,za Carnival kruz kompaniju,iskustvo prednost,mada ce se dati sansa i kandidatima bez iskustva,ugovor 4/2 placa 7400E samo na brodu.Kandidati ce trebati napraviti kratki interviju samnom,nakon toga potencijalni kandidati ce biti prosljedeni direkt rekruteru.
Otvorenih mjesta ima jos i za Elektronik inzinjere(Electronic Officer),i za Refrigerator Officer.Javite mi se u inbox

Gavrane kuco stara al neces apalicirat...ako ne za placu bar bi sirija bratsvo i jedinstvo

Poslano sa mog Ericsson T10

Ekipa sorry sto ne odgovaram na svaki upit.Na dosta upita imate odgovore na temi.Isto tako brzinski pogledam poruke i mailove,jer nemogu sa svakin chetat-radin,ove dobre cv e san proslidija dalje.

Molija bi sve koji salju tj appliciraju da vode racuna o CV u,razumite da je to izlog vase butige.:uzdravlje

Back