Carnival

A može ti se i dogodit da odeÅ¡ na intervju i prođes pola Italije za niÅ¡ta. Bio u 9. mjesecu i niti odgovora nisan dobia

Ista stvar kod mene. Ni jedne rijeci od Marosse . Poslo sam mu vec dva maila i jednom ga i zvao ... i kaze mi posalji mail pa mu poslah i treci mail. Ne znam sta bi reko pametnom dosta.

Pozdrav ljudi,

Evo malo citam temu i pari mi se da bi bilo interesantno otic na Carnival napravit koji ugovor izgustat se malo i unit malo promjene u trenutnu rutinu.

Koliko vidim sef struje (chief electrical engineer) se ovde zove 1ETO? Onda je ispod njega 2ETO?

Kakve su zadnje place za navedene pozicije da vidim isplati li se uopce ic, i ima li potraznje?

Btw 1ETO (sefa struje) oni zovu Capo Electronico (koliko sam skuzia prefiks elektronicar je za oficira)?
Ako mi ko moze kazat okvirne place za elektro department i dat aktualni mail od tog Marosse bia bi zahvalan.

Zna li ko ima li trenutno potraznje sa sefovima struje?

Fala kolege!

Capt. Rinaldo MAROSSA
Director, Shipboard Human Resources
Carnival Cruise Lines | 3655 N.W. 87th Avenue | Miami, FL 33178 |
ph: 305.599.2600 Ext. 12065 | c: 786.397.9953 | fax: 305.406.7464 | e: rmarossa@carnival.com

Sretno.

1 Eto 8000 eura
2 Eto 6000 eura
3 Eto 4500 eura
Junior 3700 eura
Cadet 3300 eura

U zadnje vrijeme dosta ljudi je otislo s carnivala, tako da se ima sanse upast. Za koju poziciju, ovisi o tvom prijasnjem iskustvu. Ugovori su 4-2

ovaj Marossa cini se nikome ne odgovori na mail niti se javi.. postoji li neki kontakt za ukrcaj? mail ili web page?

Pozdrav kolege,

zanimalo bi me koje sve certifikate bi trebao imati za ukrcati se kao električar na Carnival.
Trenutno imam D2, HV/LV switching, Hazardous Area Compex, BOSIET, radio sam godinu dana tj. točno 5,2 mjeseci rada na platformi kao Electrician i zavrÅ¡io sam diplomski studij elektrotehnike.

zanimalo bi me kakvi su ugovori on/off za sve električare, te zanimala bi me zaduženja/opis posla svih električara ako tko zna, i koji električari imaju permanat ugovore.

Ako mi može netko preporučiti na koju kompaniju cruisera se ukrcati po vlastitom iskustvu. Razmatram plaću i dužinu ugovora on/off.

Te po mom iskustvu i Å¡kolovanju za kojeg električara bi me razmatrali za zaposliti i da li se brzo napreduje.

Hvala na bilo kakvoj pomoći!

Meni je odgovorio i proslijedio link za aplicirat, radio sam neki psiho test.. Kaze za tjedan dana da cu znati odgovor. Trazio me diplomu iz srednje skole?!? Ko ce to vise naci, a i ja sam na brodu trenutno tako da ne znam kako cu to izvest. Uglavnom ja dam seki i poslao mi je link za treceg palube. Zna li tko kolika je placa i ugovor za terca? Pretpostavljam da je placa samo na brodu koliko sam iscitao iz postova prije.
ovaj Marossa cini se nikome ne odgovori na mail niti se javi.. postoji li neki kontakt za ukrcaj? mail ili web page?

Odgovori on odgovori i to ti je jedini link za aplicirati. Tj on te pozove na interview.

Pozdrav ekipa!
Evo meni je Marossa odgovoria na prvi mail da rjesin taj psiho test i da mu se javin u roku 7 dana ako se on meni ne javi. Nakon 10 dana san mu posla mail da bi on meni odgovoria nakon jos 10 dana da san prosa i da bi triba ima intervju krajen 5-og miseca. Aplicira san za poziciju electronic cadet i sad mene zanima da li netko zna sta pita na tom intervjuu i kako to sve ide s obziron da mi je prvi put da uopce iman ikakav intervju (i inace on mi je jedini odgovoria pozitivno od svih mailova). Pa ako ko zna bia bi mu zahvalan.
P.S. hvala ekipi na mailu :)

Pitaju te gdje si bio dosad, sto si radio, koju skolu si zavrsio i slicno. Uglavnom ti je to normalan razgovor, moze te pitat da mu objasnis neku elektricnu shemu npr. od startera pumpe. Samo opusteno i proc ces

Zanimljivo, i meni je (nekim cudom) se udostojio odgovoriti i napisao mi da rijesim taj test na sta sam mu ja odmah odgovorio da sam to vec odavno napisao. Nakon dvije minute mi odgovori "ok, prosao si, pozvat cemo te na interview krajem 5. mjeseca".

Zanima me gdje obicno budu ti interview-i, u kojem gradu?
Bilo bi lijepo dobiti poziciju za kadeta struje tamo jer je placa zbilja dobra, medjutim koliko vidim, ljudi su znali ici dosta veliki put pa nisu ni odgovora dobili a kamo li ukrcaj...

Ma to su ljudi koji se igraju nama svima sa glavama.
Imao sam 2 intervjua po sat vremena, milijun opcih i strucnih pitanja. I ponudili su mi poziciju 2nd electrician i to ASAP, sve dokumente poslao, sve super, sve rijeseno i od tad ni A, ni B.... i tako vec 5 mjeseci. Bravo Carnival

Ja sam isto pozvan krajem 5. mjeseca u Monfalcone na intervju. Aplicirao sam za 2. palube i Marossa mi je poslao link za rijeÅ¡it taj psihometrijski test, i nakon 2 tjedan je doÅ¡ao odgovor da sam zadovoljio i da dođem na intervju. Kakva su dosadaÅ¡nja iskustva s tim intervjuom za časnike paluba, dal odmah kažu jesi zadovoljio ili ne??

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Da. Tocno. Bio sam jednom i dobio sam ponudu, ali... pozvano ti bude puno previse ljudi. Kad sam ja bio ti razgovori su isli 10ak dana. Ti dobijes svega pet minuta, mozda sam puno i rekao. Ljudi ulaze i izlaze kao u robnoj kuci. Sve skupa na jednoj jako neozboljnoj razini.

Poslano sa mog SM-G530FZ koristeći Tapatalk

Back