mozda covjek nema gdje drugo poc za toliku placu a svi idemo radi para pa pitam ja tebe DALMOSU kad si zadnji put cuo da neko daje 4300 eura za treceg ako i daje za uvalit se tamo lutrija je ko dobit na lotu,ja sam na istoj firmi i SLAZEM SE SA SVIME STO JE REKO AKO TI ZNAS NEKU KOMPANIJU S BOLJIM UGOVOROM I PLACOM PRIBLIZNO OVOJ JAVI MI MOLIM TE
mozda covjek nema gdje drugo poc za toliku placu a svi idemo radi para pa pitam ja tebe DALMOSU kad si zadnji put cuo da neko daje 4300 eura za treceg ako i daje za uvalit se tamo lutrija je ko dobit na lotu,ja sam na istoj firmi i SLAZEM SE SA SVIME STO JE REKO AKO TI ZNAS NEKU KOMPANIJU S BOLJIM UGOVOROM I PLACOM PRIBLIZNO OVOJ JAVI MI MOLIM TE
Bolje uvjete ti krce RCCL i Crystal cruise i NCL i to ugovori su otprilike 3-3 a place su pocetne 7600 dolara na NCL-u pa do 10000 na RCCL-a. I to u rangu drugog makine. Znam da ces sad reci da si ti treci makine ali ode kod nas i na RCCL dolaze ljudi s kCarnivala koji su bili tamo treci a ode oma upadaju za sekonde. Stoga tia san samo reci da bi ja rade isa i ulicu cistit a nebi trpija ako nemogu da me neko jebe bez kurca. nisan ja nista njemu lose napisao. Ako ti mozes trpiti ti trpi to je tvoj izbor meni ni iz depa ni u dep. Ali znan kako je jer san na Princessa bija 3 godine i to san upao u skupini od prvih 12 Hrvata ikad. Stoga znan kako je a ujedno svak sebi kroji sudbinu pa ko voli nek izvoli. Pozdrav vama decki s Carnivala ali kad dodes na drugu firmu onda ces vidit sta ti ja pricam jer nije u soldima sve. Bolje je imati i 4500$ i ziviti i raditi s osmjehom. Ja osobno nevolim da mi neko namece ono sta ne zelim a isto tako nevolim ljude koji se pod svakim popustaju a znaju da su u pravu bili.
nisam ja reko da ja njima popustam ,nedam na sebe ako sam u pravu,slo sam ja CV na sve te kompanije pa zasad nista i sto bi trebo stat doma i cekat nekog drugog ko zna koliko, ja se micem od tamo cim mi upadne neka bolja prilika ali zasad nista,.nije u parama sve istina ,ali nemam bas sad izbora
sve bi to bilo dobro i uredno kad bi te kompanije i primale jer evo ja sam konkretno vec 3 godine zaredom saljem cv Franku nilsenu na royala i nista (saljem svakih 6 mjeseci), iskustvo imam 13 godina cargo i sada 6 godina carnivala, prvi palube itd. ma svaki put isti odgovor trenutno nista imamo vas u vidu cim se koja pozicija otvori, doduse na ncl nisam niti isao jer imam averzije od nasih agencija, mozda i nisam u pravu ali losa iskustva (ssm), na carnivala sam direktno preko talijana- monte carlo. sve u svemu nije da nebi volio cisto promjene radi jer eto svatko ima razlicito iskustvo, ja sam se sa talijanima dobro uklopio, mozda i jer govorim dobro njihov jezik ali promjena bi dobro dosla. sve u svemu nije lako bas tek tako promijeniti kompaniju pogotovo ne na palubi, mozda makina malo lakse, ali deck je uvijek popunjen. drugo, neznam, ja sam na carnival imagination, svaki ponedjeljak i petak miami, svaka subota i nedjelja (overnight) u nassau pa ako je netko ovdje javite se mozemo se i naci vani,pozdrav
Tako je Mok u potpunosti se slazem s tebom. ALi procitaj svoj post prije pa ces viditi zasto san ja napisao svoj post. Aj pozdrav i na kojem si brodu?
sada sam doma ali bi trebo ic odma iza nove godine,do tada ces ti vec bit doma pretpostavljam
12.Sijecnja Via Croatia zena mi ima rodit u 2 misecu.![]()
![]()
![]()