ma to je nova fora jer kazu trebaju mlede ljude, jer naravno lakse ce mladog covjeka driblat nego starijeg ali sa 5-6 godina iskustva, to je sluzbeno, u stvari ako je gusto uzmu sve koje imaju na raspolaganju samo kazem prednost imaju mladji, kao i svaka agencija nikad ne kazu ne jer rezerva im uvijek treba, u svakom slucaju javiti se eurosu i prijaviti se za intervju, ne gubis nista.
problem je sto rijetko te stave za sekonda, ides za trecega bez obzira sto msi bio prije (ja sam kao prvi palube sa tankera dosao za treceg srecom 3 tjedna i odmah za sekonda i zatim 4 godine cekanja za proci za prvoga) to je malo zajebano a pogotovo jer u gvardiji su dva oficira gazda i asistent a treci su asistenti gvardije i onda ti se desi da ti balavac koji pojma nema di je prova ili krma komanduje i salje ko p...u okolo. to je frustrirajuce i zbog toga je puno ljudi otislo, ako uletis direktno kao sekondo onda je dobro samo dok ukapiras njihov sistem. u globalu nije lose, i kompanija je super za nas neradnike i ljencine, royal ima bolje ugovore placa je na godisnjoj razini skoro pa ista, ncl ima bolje ugovore, para na godisnjoj razini ista, ali nema bolje lezarine od carnivala a i lakse je uletiti nego na druge dvije (royal i ncl). u svakom slucaju bi mi bilo drago da ima koji hrvat da imam s kime popricat s vremena na vrijeme, zato sretno nadam se da ce vam uspjeti.