Bosanac
Strojar
Kad prvi put dodjes na brod, a na brodu 2 hrvata, ja i chif makinje, onda mislim da covjek skonta neke stvari. Ja sa svojim zavrsenim faksom mislim da sam se trilijun puta bolje snaso od deck kadeta na ovom brodu koji je ima zavrsenu "prepisanu" srednju skolu. Imo sam i ja "bidona" na faksu koji sve prepisu i onda te pitaju, a kakve veze nas faks ima sa praksom.
Malo je nezgodno kad takav deck cadet dodje u ruke jednom engleskom barbi kojega bas i boli neka stvar za to sto ti nisi ucio u skoli, ili indijcu koji te samo ceka. Mislim da oni koji imaju malo vise staza od mene, znaju o cemu govorim. Mozda imam za vas "samo 6", ali za sebe mislim da imam 6 mjeseci o kojem mi nitko nemoze sutra pricat bajke, a i rado bih ponovio.
Malo je nezgodno kad takav deck cadet dodje u ruke jednom engleskom barbi kojega bas i boli neka stvar za to sto ti nisi ucio u skoli, ili indijcu koji te samo ceka. Mislim da oni koji imaju malo vise staza od mene, znaju o cemu govorim. Mozda imam za vas "samo 6", ali za sebe mislim da imam 6 mjeseci o kojem mi nitko nemoze sutra pricat bajke, a i rado bih ponovio.
.