tribas zavrsit visu pomorsku ili nista od lng brodova sorry
Falili su mi biseri, vec sam pomislio da su izumrli. PLAY OF THE DAY - CNN
ma kakvu visu...visoku...i posli upisat postdiplomski...da bi uopce upa na interview, a onda tek........![]()
Ne ,ne kolega dopustite da se umije??am bez doktorata nema ni interviewa,a kamoli prismrdit LNG brodu,buhahaha![]()

jel...a di to pise?
ma cepu pusti neke price reci ti meni kako je prosa intervju u azalei i jesu li ti govorili sta objektivno o datumu krcanja i na koje brode tankove ili LNG ili je sve ostalo na nekin razgovorima ala onih standardnih "javit cemo van se jos..."
pita sam ga jel postoji sansa da odem na LNG i reka mij e da su im sva mista tamo popunjena i da im sad fali kadeta na VLCC i da bi tamo triba ic,naravno ako me prime.Rekla mi je ona gospoda sta radi tamo da ce Hans odlucit do kraja tjedna ko je primljen i da ce mi javit
a cepo jesi li rjesija sve brevete i dokumente ili tek rjesavas...
iman sve osim tankerskog,kojeg ce oni platit ako bude triba.E i danas su mi javili da sam primljen i da idem pocetkom treceg miseca na VLCC
I ja. Jesu li ti rekli koji brod. Ja idem na Kaimon 2
ljudi, sta da vam kazem osim da mi je drago da ste upali tu...sretno na kadeturi / asistenturi
Sve brevete koje polozis nakon intervijua Mitsui pokriva,bez brige. Nazalost ja sam sve polozia tjedan dana prije pa..Samo ponesi sve racune na brod,tamo to rijesis s barbom..
ja sam to dozna malo ranije pa i nisam nista polaga,a racune sam pomalo skupia![]()