Evala Električari!!!!!!!!!
Ajme ??ta mi je lipo kad sam otkrija ovaj thread o nama električarima, da mo?žemo podilit iskustva o poslu i popričat malo. Dosad sam gubija vrime na skroz krivim forumima i niko mi nije moga pomoć ka vi ode kad proćitam sve ovo...Ajme kako nisan zna za ovo prije , no ??ta je tu je. Sad mi i netriba toliko pomoć oko zaposlenja jer san se sna??a i ?želija bi ostat na TDW neko vrime jer su stvarno bili fer prema meni kad su me uzeli bez nekog velikog iskustva na moru a pogotovo na offshore.
A vidim po zadnjem postu da se niko ode nije dugo javija, pa bi tija malo ?živnit opet ovaj thread.
Ja sam 10 god. radija na kopnu i počeja sam se osječat kad se ujutro di?žem ka' da idem na streljanje i onda sam reka dosta vi??e....Ukratko da nebi ja sad puno ode zapizdija o sebi, polo?žija sam brevet i upa na Brodospas. Stjecajem okolnosti tu sam osta samo jedan ugovor jer mi je nenadano uletija poziv Za TDW .
O??a u ? kotsku na intervju i uzmu me, ja osta PAFFF...
I eto me sad ode pa ćemo polako vidit jer ka?žem vam, vi spominjete asistente elektr. a ja to nikad nisam bija ; premda bi volija jer bi sigurno vi??e naučija od starijih kolega, ali ??ta je tu je bacilo me odma u vatru pa se ti snalazi. Nadam se da ću ako imam nekih nedoumica vezanih za posal pomoć dobit i od vas iskusnijih.
Po??to nemam nekog iskustva ka' pomorac i ne volim dilit savjete po tom pitanju isto bi' se usudija poručit budučim elektr. da probaju prvo na na??e firme pogotovo na Brodospas , jer oni su očajni za elektr. , za ??porkat matrikulu pa onda tra?žit dalje.
STOJTE MI DOBRO I MIRNO VAM MORE ??ELI STRUJA IZ ? IBENIKA!