Pa o kakvim pospanim okicama ti pricas. Moje okice i kad su anestezirane vide bolje od mnogih drugih. Tu formulu sam ti ja posta na prethodnoj stanici.Ne znam jesi li je vidio. Ona je osnov.
Ono 50 Hz je za kokolovih mi 750 okretaja.Nego reci i ovaj motor od 740 RPM koliko polova ima i kolika mu je frekvencija???
Ako je pitanje da li mozes prckat po mehanickom governoru da bi diga djire do elektircnog overspeeda, to je moguce pa bi se tu priklonio vidovitom Srelecu mada s drugu stranu pitanje je isto sto srelec naziva stelovanje.
.... Kako znaš da sam bia na podmornicama?????
ovaj ti je big no-no za dirat, pokazali su se vrlo nepouzdani i bez čačkanja, samo ti ispuni wo i reci kapu da je sve testirano..BINGO!!!!
To me kopka! Znaći..bez prčkanja po el. overspeedu!
Eh da..i nisam primjetio nikakav test device na samom governoru..koliko me memorija slu?ži..
Gen set je MAN B&W Holeby a governor je Regulateurs Europa tip:1102V-4G-25R
Lijep pozdrav!
Chorkica a da ti ne naviga?? na podmornicama, samo je na njima frekvencija vi??a od normalne jer kad zarone, zbog kompresije frekvenca pada, nekih 3% na svakih 100 metara, znači u zaronu do 180 metri dobije?? abaut 60 Hz
ovaj trimix stavljaju samo na ograničenu seriju koja ima dual fuel pogon.. mene je nervira oni dp switch ??ta bi mi baca motor u shutdown svaki put kad otvorin vrata od makinje ili upalin ventilator.. ??kovacaJedino ako na motorima na podmornicama umisto zraka dovode trimix onda frekvencija ne pada i u tom slucaju se ne ugradjuju motori sa 740 RPMova.Ali tada triba imat boce sa mjesavinom helija,dusika i kisika i blending unit tako da je takav dizajn jako skup.
ovaj trimix stavljaju samo na ograničenu seriju koja ima dual fuel pogon.. mene je nervira oni dp switch ??ta bi mi baca motor u shutdown svaki put kad otvorin vrata od makinje ili upalin ventilator.. ??kovaca
pisalo i na muradi muja, pa je jedan zamalo qrac slomija.. to francusko da prosti?? g...o i ako ima?? onaj lambda controller za jet-air su ti dva sranja koja ti naprave blackout a nezna?? ??ta se događa i to obično kad ne triba..@Netijak
Pa jedan nam je i umro na brodu..nekih 15000h je izdr?ža a u manualu pi??e da je interval za overhaul 25000h.
Hvala Netijak!
eeeeeee, nije ovo junak od brodospasa nego jedan drugi..Frankie, falija si vrime i brod. Na Junaka toga nije bilo, tamo su bili samo tlacni ventilatori. Ti govoris o Borcu, kad bi se upalija usisni u krmenoj makini i zatvorila vodonepropusna vrata onda bi nas tlak zahebava. To ti je bija oni isti brod di smo zabili brokvu od 10 mm u regulator kad nan je pukla splenta
Mozda san falija ali mi se cini da si zabuca ladje.
Pa kako zna.Netijak jos jedino nije bija na nosacima aviona. To nam je obojici san. Ja ako odem tamo za kapa njega cu uzest za prvoga. To sam mu obeca jos u srednjoj. Na kojim tipovima podmornica si ti bija do sada??