@belboy
Tako je stari dobro si reka. Ća su se uvatili momka u đir.
@wolf11
Ne slu??aj Frankia i offshora1975, oni su bili pametni i nisu kupovali dionice tvornica koje su sposobni ekonomisti tipa Vido??ević, upropastili. Oni su kupovali nepokretnu imovinu, stare kuće, napuptene vinograde i smokovike...

To ća ti oni govore da su im ćaće svce dale, to te la?žu. Evo je pala ki??a na Solti, zalije lipo i stalo?ženo njihove planta?že maslina, a ramandman maslinova ulja za ovu godinu, govore maslinarski stručnjaci iz Instituta za mediteranske kulture, da će biti vrhunski.
Zato mladi kolega wolf, lipo kad poćne?? navigat i mlatit lovu, nemoj sve zarađene novce ulagat u roditeljski farmu. Daj ocu i materi neku kintu, a ti lipo kupi ne??to za sebe i svoju ?ženu, neku kuću na osami ka ća je ona na 180 000 m3 na 400 metri nadmorske visine na Braču, more se nevidi. Znan jednu jadnu ?ženu, nije baba jer nema fameju, bili smo ?žena i ja pro??lo lito, cilo vrime san je kokolava da mi spusti cijenu, koja to prodaje, ali niko neće da kupi, svi se boju radit, a bager se more dovest jedino helikopterom. Za to imanja za dovest u red da to na ne??to lići, tribalo bi doselit ili 2000 Kosovara ili 10000 Filipinaca. Koliko ta zemlja vridi kad bi se sredila, Boga dragoga pitaj, a baba prodaje za 30000 eura. A di je onaj stari čovik na Svilaji ća nema nikoga svoga, u ćigovoj san konju??nici spava za vrime rata kad je to bila crta boji??nice, na priko 1000 metri nadmorske visine, pa mi je za vrime rata prodava tu staru kamenu kućicu i neke svoje dolce za 15000 starih maraka, a ja nisam onda ima ni za bičve. Srića da znam di ?živi, dogovorili smo se ?žena i ja da ćemo sad to ić vidit, ćujen se sa starim na telefon svako malo. Zato lipo pamet u glavu, zaradi i kupi svoje, a naslidstvo od oca i matere ti neće niko uzest. To se zove ulaganje