bernard schulte

Za što točno?
Na kontenjeru, oficiri 5mj +/- 1, asistenti/kadeti 6 +/- 1mj.
​Kadeti 500$, ETO ASST 2000$, ENG ASST 1000$, ETO 6000$, 4E oko 3200$, 3E ne puno više (vidio sam da neki 4E imaju isto kao i 3E, a nije riječ o Junior poziciji), 2E oko 7000$ i CE oko 9000$.

Da, meni ko ETO ASSTu bi bilo bolje da sam na Atlanskoj. Ovdje 1 ugovor kadet, za asistenta moras imat ETO CoC, pa odradit 2 ugovora kao asistent ilitiga 12mj. Nakon toga (ako si promoviran) imas odradit 20mj kao junior ETO sa 5000$, pa tek onda dolazis na ETO poziciju od 6000$. Na atlanskoj bi za to vrijeme skupio iskustva kao ETO za zaposlit se bilo gdje drugo. Ovako kad vide u matrikuli asistent = kifla, a poso koji radis je isti kao i ETO (zapravo i puno vise).
Place se nisu dizale godinama, a nakon ove corone, ne sumnjam da ce ih pocet i rezat.
​

Ako netko zna koju vrstu testova daje BSM. Engleski i struja je u pitanju.Da li je nešto tipa seagull,sets 6000 ??? Zahvaljujem

Sto se tice testova SETS 6 mislim. Dosta strucnih pitanja. I Marlins za engleski, koji je lagan. Sto se tice placa. Ovisi s kim posluju, ja evo 2/O na container s ovim ownerom max im je 3850. Dok s drugim ownerima ide i do 4100. Tako da zavisi. Pita san i za 4 miseca ugovor, rekli su owner trazi 5. Sto znam da e laz, jer sam odradia i jedan ugovor za vlasnika(ne priko bsm) i bia ugovor 4 miseca. Tako da zavisi, koliko si voljan prigovarat.

Ako misilis na duzinu ugovora, ode na feeder containeru chief ima 3on/3off. Inace e 4 miseca seniorima. Za place opet varira, kolko ti se da peglat s njima.

Back