bernard schulte

Safety Officer Euro 4250
2nd Officer Euro 3500
3rd Officer Euro 3000

40000 dwt, brodovi novi, ugovori 4 mjeseca + plaća u eurima

info na 021-322-860 ili mail BSM-Croatia@inet.hr

a za kontenjerase su ti ove place
C/O & 2nd eng - 4900 e
3rd eng - 2800 e
3rd off - 2400 e

Last edited:
mene zanima kakvi su ti kontejnerasi kod njih, tipa tatiana schulte, kakvi su uvijeti na njima..inace dugi su 222m a imaju kapacitet oko 2600TEU, novije gradnje, oko 2004-2006 godine

to je menadjment ka i vecina njemackih firmi osim hapag lloyda, hamburg sued-a i jos par trenutno ako su kontejneri kriza je velika vecina ih stavlja brodove u cold lay up

booo..
Ja sam sutra tamo na testu iz eng.
Inace idem za treceg.
Rekla je da kad se polozi test bi trebalo u neku njihovu skolu mjesec dana,te ti je posao nakon toga relativno osiguran.
Spominjali su se kontejneri i tankeri nekakvi.
Ne znam za kadeturu,ali ja trezim ko treci vec 9 mj ukrcaj,a imam sve sto je moguce polozit na kopnu...tako da....banana..
Nadam se necemu....

tiamat
javljan ti se jer san i ja u istoj situaciji i triba bi isto ic na cipar.
jesu ti se javljali i oce li bit sta od toga jer to bi tribalo bit sad kroz 11 misec

tiamat
javljan ti se jer san i ja u istoj situaciji i triba bi isto ic na cipar.
jesu ti se javljali i oce li bit sta od toga jer to bi tribalo bit sad kroz 11 misec
Ej...poz...sorry nisam vidio post..
Ma kad sam ti ja bio dole na testovima...jos su cekali od firme pozive za ekipu koja ide ca u 11mj,a ja sam bio dole krajem 10....vise ni ne znam
Mene su odmah stavili za turu u 1mj,jer je tura za 11 bila kao popunjena.
ali mi zenska rekla...da ne znaju ko ce ic...do zadnjeg casa.
Tako je meni rekla da zovem 15.12 da ce mi onda mozda znat rec za 1mj.
Eto...to je ono sta ja znam...,ako je kako pomoglo.

Tako je exmar!!! neznam dali si procita moj post dva povise ovoga u kojem kazen da sve dolazi sa radom i strpljenjem.
Svaka cast ljudi!
Ali postoji i druga strana medalje ja vec 8 mjeseci pokusavam nac nekakv ukrcaj i nikako .
Nr e bjezim od toga da sporkam ruke,ali niko mi ne da priliku...:udriglavom

Evo meni su danas rekli da bi moga na Koyo-a (Japanci)za terca ali za 2350€.Sekondo ima 3100€.Naši su na kuverti i u makini.Tribate imat Advance Oil ili Chemical.

Priko BSM-a iz Splita,u zgradi SEM-a.C/O ima 7000,a barba 8000â??.To su plaće za početak,kasnije ide seniority za svaki ukrcaj.

Evo me,krevet isproban i polozija test voznju iz prve:uzdravlje.
Nazad na temu,je li ovi iz BSM-a imaju malo zvucnijih firmi?

kemija na bsm-u

kemija na bsm-u

Iman ponudu za ch/product priko bsm-a,pa ako ima ko da je bija da ukratko kaze kakvi su uvjeti na brodu.Moze i na pm.Fala unaprid

mene su zvali iz bsm-a i rekli da dodjen iduci tjedan na test iz enleskoga pa me zanima koja su pitanja da se pripremin jer ne zelin ispast tudum kad dodjen tamo

ima li tko na forumu tko je bio ili plovi na njihovim kontejnerasima?

ja san bija tamo 2e prije krize,solidno,vidin da mi je pala placa,bilo 5200,sad 4900,ugovori su 4-2,ja san tuka 3-3,bar sta se tice ER,ali oni imaju i offshore,koji ti je daleko povoljniji

test ti je bezveze,slusas na engleskom nesto pa te pitaju sta je reklo imas pod abc odgovore ,pa nesto skroz malo struke imas,daju ti 40 min, ja san ga rijesija za najvise 10 ima san 95 %,nadji ovde negdi marlins test nesto slicno bude za nijansu lakse..Uglavnom rekli su da im je kod ukrcaja to dosta bitno i moze bit odlucujuci faktor tako da se potrudi...
a sta se tice njih ja ih pilan vec 2 miseca za ukrcaj ka kadet, ali nonstop neke odgode a bija san uvjeren da ce me oni ukrcat i to brzo,...zadnji put jucer bija pokisa ka pivac i ova se jos ljuti na mene da sta nisan nazva nego dolazin pilat tamo...nadu san izgubija,barem u njih..Pozdrav i sritno

Back