ukrcaj venezuela,Evo gospodo da se pohvalim, do??lo je i mojih pet minuta nakon tri mjeseca čekanja. Uglavnom zvali iz atlantske ukrcaj za desetak dana, brod Orsula. Ostale detalje će mi javiti kroz par dana.
Eto ako netko ima jo?? kakav savjet neka puca i ako jo?? neko ide tamo nek se javi.![]()
Evo gospodo da se pohvalim, do??lo je i mojih pet minuta nakon tri mjeseca čekanja. Uglavnom zvali iz atlantske ukrcaj za desetak dana, brod Orsula. Ostale detalje će mi javiti kroz par dana.
Eto ako netko ima jo?? kakav savjet neka puca i ako jo?? neko ide tamo nek se javi.![]()
Ne znam ni??ta za timunjere ali ako ??to saznam ovih dana obavezno javim.
Evo gospodo da se pohvalim, do??lo je i mojih pet minuta nakon tri mjeseca čekanja. Uglavnom zvali iz atlantske ukrcaj za desetak dana, brod Orsula. Ostale detalje će mi javiti kroz par dana.
Dade ti ispit sa pitanjima i na drugom papiru imaš odgovore.Tako da kad riješiš sam ispit prekontroliraš odgovore i to ti je to.Nemaš nikakvog straha.