Atlantic Marine And Aviation

....

....

Imam jednu veliku molbu!!!

Postoji li netko s Atlantic Marine and Aviation
Clan posade da se mogu opozvat na njega da se ukrcam kao Able Seaman A/B???
Imam pisma preporuke,Marlins english test mi je 81%, ali gospoda u kadrovskoj mi je rekla da mogu upast ako se mogu opozvat na necije ime i prezime kao preporuku.
Eto direktan odgovor pa Vas molim ukoliko je netko u mogucnosti to napravit!!
Bio bi jako zahvalan
srdacan pozdrav Igor

Mislim da ti je doticna gospodja rekla da pricekas (ali ufino). Malo ti je sad teze jer se jedan brod prodaje a ovi drugi ostaju s minimumom posade do iza Nove godine. Meni je prvi put ode pa ti nisan kompetentan za preporuku ali mozda ima neko ko je duze ode pa bi ti moga pomoci...Iza Nove ce valjda ponovo tribat ljudi pa mozda tada upadnes. Sritno.

Mislim da ti je doticna gospodja rekla da pricekas (ali ufino). Malo ti je sad teze jer se jedan brod prodaje a ovi drugi ostaju s minimumom posade do iza Nove godine. Meni je prvi put ode pa ti nisan kompetentan za preporuku ali mozda ima neko ko je duze ode pa bi ti moga pomoci...Iza Nove ce valjda ponovo tribat ljudi pa mozda tada upadnes. Sritno.

Dobio je Igor sve sto mu treba i na recomended listi je. Dobit ce priliku samo je pitanje vremena a svi brodovi su na spot marketu i upravo danas je izbacio nove dnevnice za svaki brod posebno tako da je samo pitanje kad ce koji brod dobiti charter.
Pozdrav

Dobio je Igor sve sto mu treba i na recomended listi je. Dobit ce priliku samo je pitanje vremena a svi brodovi su na spot marketu i upravo danas je izbacio nove dnevnice za svaki brod posebno tako da je samo pitanje kad ce koji brod dobiti charter.
Pozdrav

Dobio sam preporuku i kao sta citate stavljen sam na recomended listu.
Ako upadnem odrzat cu ric doticnom gospodinu,sve kako treba.
Puno srice i to je to.
Mogu samo zahvalti na danoj preporuci i cekati da me zovnu.
Pa cemo vidit sta bude.
Javim se sa povratnim info kada ih dobijem.

Hvala Pozdrav

............

............

Dobio sam preporuku i kao sta citate stavljen sam na recomended listu.
Ako upadnem odrzat cu ric doticnom gospodinu,sve kako treba.
Puno srice i to je to.
Mogu samo zahvalti na danoj preporuci i cekati da me zovnu.
Pa cemo vidit sta bude.
Javim se sa povratnim info kada ih dobijem.

Hvala Pozdrav

Ajde neka je sa sricom i sta skoriji ukrcaj ti zelim i mirno more, naravno.
:uzdravlje

Bravo !

Bravo !

Svaka cast momci .... Ovo je prava stvar , solidarnost na djelu :uzdravlje

Momcima koji se ukrcavaju velki pozdrav i mirno more :uzdravlje

Svaka cast

Svaka cast

Pozdrav i svaka cast doticnom Franku,
Ljude koje je ukrcao nek mu budu zahvalni
jer takvih ljudi je malo!
Ja sam na Vroonu i znam od nekih ljudi da su debelo platili da bi se ukrcali i to su uzimali novce
i neki ljudi sa ovog profila!Ko zeli na Vroona moze mi se slobodno javiti ja mogu pomoci koliko mogu
a ne garantiram da ce posao dobiti a garantiram da ce CV biti prosljedjen a i to bez jedne lipe
jer u danasnje vrjeme treba shvatiti ljude da je situacija teska i ostata nas koji radimo trebali bi pomoci
onima koji su pomoci potrebne!
A isto tako bi volio znati koji je taj gospodin ako ga tko zna nek mi posalje u PM koji sere po svima a na Vos je to je na Vroonu bas bi volio upoznati tog supka koji je nezahvalan i nije vrjedan da ista objavljuje na forumu!

Mirno more svim pomorcima

i pokusajte ako mozete pomognite ostalima koji zele raditi a tesko se mogu negdje ubaciti!

Naravno da je takih ljudi malo.
Nije samo Doticni Franko ima ih jos kao sta je meni pomogao gospodin s Firme nakon sta sam napisao post.
Smatram da bi dosta ljudi pomogli samo sta nisu u toj mogucnosti.
Svaka cast njima,skidam kapu do poda.
Da pomognu nama sto se ne mozemo ubacit, kao sta ste rekli u ovoj teskoj situoaciji.
:uzdravlje

Pozdrav Franko,

Stari moj tako ti je to sa nasim ljudima. Mi smo Hrvati prokleti sto se toga tice. Ides pomoc i pojedes g.... :(
Uvijek ce bit nekih koji navodno ganjaju istinu/e i traze neka prava itd. :kafa
Tebi svaka cast i nemoj se sekirat. Pomogao si koliko si mogao i puno ljudi ti je zahvalno zbog toga. :D
Uvijek postoji ta manjina koja grinta, ali to ne mozemo izbjec nigdje jeli tako?

Srdacan pozdrav kolega!
:D:D:D

Molim ekipu sa kompanije za pomoć i informaciju

Prije oko godinu dana na Maritime conectoru sam pronašao oglas da traže AB i poslao CV.Nisu mi se javili da bi me
kako to obično biva kada sam se ukrcao na drugu kompaniju pozvali i to u roku od jednog dana krajem svibnja.Javio sam da sam ukrcan i da nisam u mogućnosti se iskrcati.Ponovo su me pozvali krajem rujna ali ja sam joÅ¡ bio ukrcan Å¡to sam im
i odgovorio.Sad sam slobodan e pa me zanima kakva su vaÅ¡a iskustva u ovakvoj situaciji da li će me uzeti zaozbiljno ako
im se sada javim nakon dva odbijanja,dobro nisu baš odbijanja bo sam ukrcan,i kakva je trenutno situacija sa ukrcajem.

Molim ekipu sa kompanije za pomoć i informaciju

Prije oko godinu dana na Maritime conectoru sam pronašao oglas da traže AB i poslao CV.Nisu mi se javili da bi me
kako to obično biva kada sam se ukrcao na drugu kompaniju pozvali i to u roku od jednog dana krajem svibnja.Javio sam da sam ukrcan i da nisam u mogućnosti se iskrcati.Ponovo su me pozvali krajem rujna ali ja sam joÅ¡ bio ukrcan Å¡to sam im
i odgovorio.Sad sam slobodan e pa me zanima kakva su vaÅ¡a iskustva u ovakvoj situaciji da li će me uzeti zaozbiljno ako
im se sada javim nakon dva odbijanja,dobro nisu baš odbijanja bo sam ukrcan,i kakva je trenutno situacija sa ukrcajem.

Moj savjet ti je da se javis i reces da si bia na brodu kad su te zvali i to je to. Biti na brodu nasa je stvarnost i ko to ne razumi taj nije ni zasluzia da radi kao crew agent. Mislim ako im opet zatribaju tvoje usluge da ce te zvat jer nisi ti nista lose napravija nego si zaradivao za zivot i ako to nerazume nemoj s njima ni imati posla.

Sritno i javi ako sta posaljes dali su ti odgovorili i sta? ⚓💺

Sritno

Last edited:
Zahvaljujem ekipi sa lica mjesta na porukama poslanim na PM.
Poslati ću papirologiju i nadati se kao i svaki put do sada.

Motorman - Atlantic Marine and Aviation

Motorman - Atlantic Marine and Aviation

Motorman sa brevetom za carriera se trazi !

evo vidim na maritime connectoru da traze sljedece pozicije, pa ako koga zanima

C/O, Steward, Motorman / Fitter

evo se ukrcajem

evo se ukrcajem

Da budem fer i zahvalim ljudima na forumu sta su mi pomogli!!!
Idem u utorak kao AB watch crane operator.
Eto ipak se isplatilo cekat i upirat.
Javim se s broda cim stignem :uzdravlje

Back