Pozdrav svima
Vidim da se ovdje o meni prica,pa da se javim,da ne ispadne da se skrivam. Od kako sam dosao na Atlantic marine,zelja mi je bila samo dovesti cim veci broj nasih ljudi koji zele doci do tog famoznog offshora. Zasto?! jer je to jedina firma ( offshore) koja uzima ljude bez toliko trazenog iskustva. Da samo ( Antonio ) znas koliko sam ja dobio mailova,CVa molbi da bi se doslo do posla,firme. Ljudi posla nemaju,ocajni su a ti meni sudiÅ¡ da piÅ¡em laži?!?!?! Dao sam ljudima posao!! Na atl.marinu nisam bio nikakav AGENT,vec čovjek,kolega koji želi pomoć naÅ¡im ljudima. Znam o tebi sve s firme,i znam kakav si pa se onda sam zapitaj zasto ti nitko nije nudio placu doma. Ja sam svoje poÅ¡teno odradio, i vise nego je trebalo i ja znam da sam se potrudio,dokazao,sto mi je potvrdeno od samog gazde,kad je dosao SAM do mene i ponudio mi placu doma. Zasto?! jer zna da sam mlad,pametan i da cu na bolju firmu cim mi se prije ukaze prilika.
Uvijeti na brodu,njegov nacin poslovanja,igre,place, nije najsvjetlija tocka firme,ali je bolje neÅ¡to od niÅ¡ta. Ovo je kao i meni bila samo odskocna daska za bolje firme. ( Antonio i tebi! Da nije bilo atlantic marina ne bi nikad isao dalje,to znas i sam). Da,brodovi su mu karampane, pola mu ih ne radi,cigan je gazda. koga to briga?! odradis svoje,sretan si da radis i znas da s dolaskom na Atl.Marine ti se povecavaju sanse za bolje. Pa svatko bi od nas progutao neÅ¡to,da dođe do boljega. Ako ne,onda ti nije mjesto na brodu. NIgdje nije savrÅ¡eno,da je, svi bi plovili.
Kad sam postavio prvi post za posao,ljudi su mi nudili i po 3000 eura da ih ukrcam. Ukrcao sam ih bez uzetog centa!!!!
Ima ljudi koji to iskoristavaju,koji zaraduju na nasim ljudima ali na sreću naÅ¡ih ljudi,ja nisam takav!
Ako bude sreće,ja ću doći do bolje firme,boljih uvijeta i gdje god budem,ja ću sve dati od sebe da dovedem naÅ¡e ljude tamo jer zaslužujemo najbolje! Upoznao sam sve pomorce svijeta i nema boljih,predanijih poslu,od naÅ¡ih ljudi.
Evo,pročitaje koga interesira i ugodan dan Vam želim!!