Atlantic Marine And Aviation

Prije svega bilo bi bolje pitanje dali netko na firmi od hrvata ima permanent ugovor kao sto pisu,meni je A.M pomogla da se ukrcam na drugu firmu,ali kad sve skupa pogledas malo je onih sta su odradili 4,5 ugovora,vecina pobigne nakon 1 ili
2 ugovora,

......

......

Lako je brale sad pisati i ocrnit firmu s koje si otisa. Napravija si 3 ugovora i mislim da nikad lakse nisi zaradija placu, isto ko i mi na Atlantic Marine.Kazes da nisi dobija ugovor-sta si onda isa usput uzet malo kupusa u Lowestoft pa ako bude ukrcaj,bude. Firma je neozbiljna, ali placa je redovita, ugovor se postuje.Dobro je za timbrat matrikulu. A Franku svaka cast sta je ukrca nase ljude i stavija postove. Da mozemo negdi na bolje firme,sigurno bi otisli.Zato-malo si izletija sa prvim postom. I svaka cast Dalmosu jer je iznio sve argumente od barbe Franka. Al bolje da nisi pisa nista kad ti je prvi post ovakav. Zivija brajo.

.......

.......

Jos ovo sta je Antonio napisa : " ja sam tu bija i nisan dobija nista" ..... Digne mi tlak samo tako. Sigurno si na sudu sa njima za place, isto ko i nasi ljudi sta si bili na nekim drugim firmama. Svasta.

atlantic marine

atlantic marine

Javljam se sa Atlantic Carriera. Sve pohvale za barbu Franka i na velikom trudu da se zaposli sto vise Hrvata na kompaniji ali i veliko hvala Antoniju koji takoder zeli ukazati na drugu strane medalje za nedostatke na kompaniji.Atlantic Carrier ima DP 1 koji nije u funkciji.Antonio dobar osvrt na nedostatke kompanije,sve najbolje na novoj kompaniji zeli ti Ivica iz Rijeke.

Pozdrav svima
Vidim da se ovdje o meni prica,pa da se javim,da ne ispadne da se skrivam. Od kako sam dosao na Atlantic marine,zelja mi je bila samo dovesti cim veci broj nasih ljudi koji zele doci do tog famoznog offshora. Zasto?! jer je to jedina firma ( offshore) koja uzima ljude bez toliko trazenog iskustva. Da samo ( Antonio ) znas koliko sam ja dobio mailova,CVa molbi da bi se doslo do posla,firme. Ljudi posla nemaju,ocajni su a ti meni sudiÅ¡ da piÅ¡em laži?!?!?! Dao sam ljudima posao!! Na atl.marinu nisam bio nikakav AGENT,vec čovjek,kolega koji želi pomoć naÅ¡im ljudima. Znam o tebi sve s firme,i znam kakav si pa se onda sam zapitaj zasto ti nitko nije nudio placu doma. Ja sam svoje poÅ¡teno odradio, i vise nego je trebalo i ja znam da sam se potrudio,dokazao,sto mi je potvrdeno od samog gazde,kad je dosao SAM do mene i ponudio mi placu doma. Zasto?! jer zna da sam mlad,pametan i da cu na bolju firmu cim mi se prije ukaze prilika.
Uvijeti na brodu,njegov nacin poslovanja,igre,place, nije najsvjetlija tocka firme,ali je bolje neÅ¡to od niÅ¡ta. Ovo je kao i meni bila samo odskocna daska za bolje firme. ( Antonio i tebi! Da nije bilo atlantic marina ne bi nikad isao dalje,to znas i sam). Da,brodovi su mu karampane, pola mu ih ne radi,cigan je gazda. koga to briga?! odradis svoje,sretan si da radis i znas da s dolaskom na Atl.Marine ti se povecavaju sanse za bolje. Pa svatko bi od nas progutao neÅ¡to,da dođe do boljega. Ako ne,onda ti nije mjesto na brodu. NIgdje nije savrÅ¡eno,da je, svi bi plovili.
Kad sam postavio prvi post za posao,ljudi su mi nudili i po 3000 eura da ih ukrcam. Ukrcao sam ih bez uzetog centa!!!!
Ima ljudi koji to iskoristavaju,koji zaraduju na nasim ljudima ali na sreću naÅ¡ih ljudi,ja nisam takav!
Ako bude sreće,ja ću doći do bolje firme,boljih uvijeta i gdje god budem,ja ću sve dati od sebe da dovedem naÅ¡e ljude tamo jer zaslužujemo najbolje! Upoznao sam sve pomorce svijeta i nema boljih,predanijih poslu,od naÅ¡ih ljudi.

Evo,pročitaje koga interesira i ugodan dan Vam želim!!

barba franko jos jednom kapa do poda cini mi se da antonio ni sam ne zna sto je htio reci ja ga bar nisam razumio jer je sve unaprijed bilo poznato iz vasih mailova....stojte mi dobro i ne dajte da vas razocaraju .....

Barba Franko samo naprijed i ne osvrcite se na one koji guraju klipove:uzdravlje
Izgleda da se neki nasi ljudi drze one "das mu prst on hoce ruku".Kao sto i sami kazete ocito nije bajno u firmi, ali ovo je jedinstvena ulaznica u offshore i jos je placa na vrijeme.

e Franko

e Franko

Zaboravija si pitat doticnog kolegu sta te proziva-jel i na VROON di je sada, dolazi u makinu u pidzami i uzme par tisuca dolara za nerad, ko na Atlantic Marine? Nemoj da te ovaj nervira, da nije upa na VOS jos bi bija ode ko i mi svi. Sta je onda napravija 3 ugovora ako ne valja? Ja di san bija a da nije bilo dobro-otisa san ca nakon 20 dana ili misec i nikad se nisan vraca. Zivio.

pozdrav

pozdrav

evo da i ja kazen nesto malo...ja san na brodospasa trenutno placa je 1440 dolara za timunjera,odin je isto
rasulo,spiza kako koji kuvar ali je vecino ocajno,panatika mala,pa se ne bi bunija ic za vecu placu tamo..navika san na rasulo,nebi me diralo samo da je placa redovna,naime ovdi je pravilo da placa kasni jedan misec tako da je i to ajme..
ja san se javia barba franku,covik ok,svaka mu cast,reka je da ce mislit na mene kad se otvori..javija san se i za vroona,ivancicki,ali ponavljan navika san na 1440 dolara,sve preko 2500 dolara za mene je super ugovor..

Pozz

Pozz

barba franko jos jednom kapa do poda cini mi se da antonio ni sam ne zna sto je htio reci ja ga bar nisam razumio jer je sve unaprijed bilo poznato iz vasih mailova....stojte mi dobro i ne dajte da vas razocaraju .....

Sva cast Franko pusti sta govore bitno je ko govori.Upravo se meni otvorlla prilika za poc na Tidewater isto san bez iskustva (zadnjih 6 god na jahtama)sve mogu zahvalit se lljudima koje slucajno upoznas i spremni su pomoc samo zauzvrat traze da se pokazes dobar na poslu.Zato svima fala,da nas ima vise takvih nebi nam bilo kraja ....

@ antoniobanovac

Veliki pozdrav i podrska!!!
I ne obaziri se na razne komentare, ono sto si iznija je pomoglo ljudima i to je sustina svega. A sto sad lazni moralisti govore da si ovakav ili onakav nek te ne dira, ti si se proda za bolje solde i to govori da si dovoljno inteligentan i sposoban.

Bog svima. Inace ne pisem nista jer nisam takav tip. Uglavnom citam, i nisam mogao da ne odgovorim na ovu temu.
Kao prvo mislim da je ovo sto gospodin Antonio pise obicno kukanje i ispoljavanje nekakvih glupih frustracija kao kakva baba. Doticnog sam i upoznao i uopce mi je ispod casti komentirati njegov profesionalizam. Vidim da je odjednom postao jako pametan i ocito jako trazen u offshore svijetu od pravih kompanija pa se okurazio popljuvati sve ono sto ga je dovelo do te pozicije. Nije bio tako hrabar i samodostojan kad je isao s ove kompanije da kaze gazdi tako i tako je imam bolju ponudu, mozda bi tako i nas koji smo ovdje stavio u bolju poziciju, vec je kukao kako mora ici doma jer ima ostavinsku raspravu i bla bla ko kakva baba. Cak i to mu je dopusteno i placeno od gazde uz obecanje da ce se vratiti iduci tjedan. Zapitajte se koja bi vam kompanija platila da idete doma tjedan pa se vratite. Ja inace navegam 10 godina od toga 5 kao Ch. palube na suhim teretima. 2 i po godine pokusavam upasti na offshore ali bez uspjeha. Isao sam u Aberdeen o svom trosku polagati BOSIET, HUET, DP i opet nista. Franko je bez da me zna doveo ovdje i sve mi je detaljno i iskreno objasnio.
Na pitanje jeli mi ovo odskocna daska za dalje reko je da mi ne moze nista garantirati jer i on sam trazi ali svakako bolje neko iskustvo nego nikakvo. Uglavnom prihvatio sam, dosao i mogu reci samo jedno, Franko fala. Sto se tice plata sve je to istina ali plata je redovita, i ja s njome mogu plati i kredit i prehrani obitelj. Ovo je prva prilika za offshore od kad trazim i najvecu gresku bi napravio da nisam prihvatio. Ja sam isto doveo svog prijatelja na brod koji je prije puno vise zaradjivao ali htio je offshore i nema dana da mi ne rece hvala i da ce mi biti zahvalan uvijek sto sam ga se sjetio.,njemu se otovrila na racun ovega prilika na Vrona.
Iako je kompanija losa meni su se nove stvari otvorile, na racun ovoga dobio sam mjesto na E.R. pocetkom sljedece godine i eto ga sve sto sam htio, u medjuvremenu sam odbio poziciju safety officera na Gesmara na acc. barzi, sve je to na racun sporkane matrikule na Atlantic Marin. Zakljucak je dragi moji ako hocete na offshore morate se nekako zrtvovat i nemojte gledati pare u pocetku, treba se probiti, a ako mozete odma uletiti negdje dobro, vjerujem da ne bi ni citali ovu temu. Eto toliko od mene, na vama je da procijenite koga vam je slusati, a ja ipak znam sto govorim i nakon 10 godina duge plovidbe prvi put se osjecam ko covjek na brodu. Jos jednom pozdrav Franku i hvala.

Očito Antonio nezna Å¡to je Vos, možda če uskoro reči viÅ¡e, ako ima sreče dopast če ga engleska posada i engleska hrana, tax, natezanje za putne troÅ¡kove itd . Å to se Atlantica tiče sve se zna ( plača uredna na vrijeme, hrana ok, internet, ugovor 3x1). Imao sam priliku ukrati se na Atlantica kao kap buduči da je sve na brzinu morao sam odbiti. Vjerojatno joÅ¡ jedna greÅ¡ka u životu. Barba Frakno je ukrcao ljude i svaka mu čast.
Sve je u životu lako ali teÅ¡ko je biti čovjek.
Mirno vam more na Atlanticu . Lp

...........

...........

Očito Antonio nezna Å¡to je Vos, možda če uskoro reči viÅ¡e, ako ima sreče dopast če ga engleska posada i engleska hrana, tax, natezanje za putne troÅ¡kove itd . Å to se Atlantica tiče sve se zna ( plača uredna na vrijeme, hrana ok, internet, ugovor 3x1). Imao sam priliku ukrati se na Atlantica kao kap buduči da je sve na brzinu morao sam odbiti. Vjerojatno joÅ¡ jedna greÅ¡ka u životu. Barba Frakno je ukrcao ljude i svaka mu čast.
Sve je u životu lako ali teÅ¡ko je biti čovjek.
Mirno vam more na Atlanticu . Lp

nece on progovorit vise :D

Postovani jedna molba

Postovani jedna molba

Imam jednu veliku molbu!!!

Postoji li netko s Atlantic Marine and Aviation
Clan posade da se mogu opozvat na njega da se ukrcam kao Able Seaman A/B???
Imam pisma preporuke,Marlins english test mi je 81%, ali gospoda u kadrovskoj mi je rekla da mogu upast ako se mogu opozvat na necije ime i prezime kao preporuku.
Eto direktan odgovor pa Vas molim ukoliko je netko u mogucnosti to napravit!!
Bio bi jako zahvalan
srdacan pozdrav Igor

Back