@Antoniobanovac
Prije svega dobro dosao na p.net.
Tvoj nastup na koji si ode dosao svojim
PRVIM postom govori da ode nisi nikad bio. Tvoja volja da ljudima reces ''istinu'' je u najmanju ruku jako cudna, po mom citanju vise mi izgleda kao tvoja volja da se ''poseres'' po useru Franko. Posto sam covik koji voli baratati argumentima to ti nastojim u daljenjem tekstu i obrazloziti.
Dakle
Jako mi je cudno zasto do sad dok nisi prominia firmu nisi nikad dosao na P.net i rekao sta mislis?
Isto tako sumljam da si tek danas saznao za P.net jer znam da si na firmu za koju radis tek potpisao ugovor, a znam i kakav jer sam i sam bio jedan ugovor na Vroon offshore i znam kakvo je stanje, ali to je nebitno u ovom nasem razgovoru.
Pregledavsi sve postove usera Franko (kako sam rekao volim argumente) nisam nigdi nasao da je Franko rekao da je ugovor 2 miseca dapace uvik pise 3 miseca ali je mozda na tom brodu tribao sekondo 2 miseca nego je napisao da je ugovor 3 miseca i da je firma za ulazak u offshore dobar korak.
Franko je kao clan ovog naseg ''drustva'' koje se krece na ovom portalu ucinio smao usluge ljudima koji su posto poto tribali ici na brod te ih je na taj nacin po mom osobnom sudu ''spasio'', posto su se ti ljudi javili s broda na forum a i meni osobno na mail mislim da ovo sta pises ne drzi vodu i neide nikome u prilog.
Sta se tice placa na navedenoj firmi jasno i citko ima attachment u kojem pise kolike su place i za koju poziciju, stoga sta je neko rekao je nebitno jer iz papira (argument) svak ko zna citati ce viditi kolika je placa itd...
Ovo zapamti jer si mlad i ne trci na balun Antonio
JA ti jos jednom dobronamjerno govorim da nacin na koji si upao ne vodi nigdi i da je tebi u interesu vise nego naam ode da budes dio ovog portala jer ode ima preiko 7000 registriranih ljudi (pomoraca) koji ti mogu samo pomoci i uz koje ce jako vise znati i nauciti kretanje trzista na kojem radis tj radimo.
Zahvaljujem na razumjevanju i da ne ispadne da ti sad ja lazem o Frankovim postovima stavicu ih ode doli sve u kojima nudi posao pa pogledaj sam.
Lip pozdrav i mirno more
Administrator Dalmos
Evo jedini post koji je Franko napisao a kaze da je ugovor 3 miseca a oficirima 2 za koji si se ti zakacio I sad napadas covika koji je ukrcao vec toliko ljudi na brod.
Frankovi postovi su ispod i onaj za kojeg si se zakacio.,sve ti je pocrtano sta je bitno.
Frankov post 1 to je taj za koji si se zakacija ali vidi druge postove
Survey vessel,
minimum 3 mjeseca ugovor,2 mj za oficire, satelitska TV, internet na brodu,Traze se:
2nd officer: ugovor znaci 2 mjeseca ali se moze ostat i duze ako netko zeli,
placa: 3700/4100 USD ovisi koliko se dana provede na moru.
Chief Officer: placa 4400/4800 USD
Cook: 2900/3400 USD ( iskusni kuhar potreban zbog klijenata klijenta na brodu )
2nd off ili ch.off potrebni oko 15.02 a cook drugi tjedan.
Sve zainteresirane neka se jave na ovaj mail jer gazda ne zeli da mu se mail zatrpa sa ponudama vec da mu ja proslijedim kandidate.
mail: frankoban5@gmail.com
Posao nije tezak,cak lagan ali nisu ni place nesto. za posao kakav se radi super place i dobra stepenica za ulazak u offshore.
Frankov post 2
Firma Atlantic marine
Trazi se:
2nd officer - koji bi bio u svojstvu chief officera jer na brodu su samo kapetan i jos jedan oficir.
2nd engineer - iskustvo na manjim brodovima pozeljno,ali ne i presudno, jer tko god bio, sam je u makini.
Chief Cook - kojem nije problem radit i kao steward.
AB
Mobilizacija kraj ovog tjedna, pocetak drugog.
Ugovor 3 mjeseca, placa jos nije odredena jer gazda upravo rjesava povisice,pa ne mogu tocno reci koliko place iznose.
U kabinama su po dvoje, znaci oficiri zajedno, posada zajedno. Ima internet, SAT TV. sledecih mjesec dana,mozda i vise,brod ce biti uglavnom na vezu,preinake neke se rade na njemu,a onda ce radit kao dive support,tu u engleskim vodama. Posao nije tezak, nisu nesto ni place ali tko zeli upast u offshore,prilika.
Javite mi se na mail: frankoban5@gmail.com
Rok prijave: jučer!!
Frankov post 3
Ljudi,pozdrav i mala isprika sto se prije nisam oglasio. nisam bas na mailu cesto pa eto. Ja sam na Atlantic marinu Master pa da vam objasnim neke stvari i upite vezane za firmu. Firma je ok,ima 5 brodova. 1 je survey, 09.07 ide na sjever,Irska radit seismic survey. 2 je Wind radi u Barentsovom moru isto seismic survey. 3 Guardian je accomodation za wind farme. 4 Cougar,mali katamaran,gdje sam ja,trenutno ne radi ali ce biti dive support. i 5 Carrier dolazi iz brazila,novi brod na firmi, on ima DP1. radit ce kao dive support, Cougar i carrier u paru a pri kraju godine Carrier se pretvara u cable layer.
Nacin na koji firma posluje je na zalost takva,divlja. sve na brzinu,sve nekako zbrda zdola. Ali ako vam posalje Paul mail,to je vlasnik direktno. svi ostali koji se jave su kapetani na firmi,ovlasteni da sami nalaze sebi posadu. Place nisu nesto ali je offshore i za onoga tko trazi ulaz u offshore,prilika.
Ako vam ubuduce netko posalje mail sa atlantic marinea,posaljite meni,ja cu vam potvrdit je li istina ili ne. nitko ne pita za love prije ukrcaja pa ne znam zasto su svi bili sumnjicavi u sve ove pozive. Kazem firma je ok,placa redovita. Upravo se od 7 mjeseca povecava.
ugovor je 3 mjeseca ali evo moj slucaj.dosao sam kao sekondo, ostao za cifa i sad barba na sruvey brodu. mislim ne dizem sebe u nebesa,nego kazem da je firma za sporkat matrikulu i dalje. meni je to u planu,bez obzira sto sam tu.
jedno ne mogu vjerovat! jucer stavim oglas za slobodna mjesta,jer trebaju meni za brod. NISTA!! pa ljudi, je li se vama ne da na brod jer je ljeto ili sto?! Prilika za offshore, prilika koju mnogi traze i neki i placaju da bi dosli tamo a sada nista?! ako je to zbog ljeta onda vam stvarno nije zelja uci u offshore. ne zelim nikog vrijedat,ako jesam,nije namjera.
eto,toliko od mene
ako imate pitanja,pitajte!!
Frankov post 4
Pozdrav kolege
Ponovno Atlantic MArine! Trebao bi dobiti bonus za ovo sto radim,kao crew manager.
Trazi se:
1. Chief Engineer, komada 2, iskustvo u offshoru pozeljno,ali ne i presudno.
Ugovor 3 mjeseca, s time da ako ste ok,pokazete se,ugovor se moze s vlasnikom dogovorit.
Placa 5500-6000 dolara. Znam,nije neka placa ali ulaz je siguran u offshore. Nakon 2 dobro odradena ugovora,pocinje plaja i doma, 30 posto od place. bolje ista nego nista!!
Jedan Ch.Eng ide na:
Atlantic Guardian
brod radi kao accomodation. Brod je dobar,posao nije tezak.
Drugi Ch.Eng ide na:
Atlantic Wind
Brod je seismic survey,trenutno lociran na sjeveru,norveska. Tamo ce radit survey 3 mjeseca onda dolazi u dok u englesku. Brod je ok,dobar. Ja sam ga osobno preuzeo od NOrvezana. U makini su 2nd eng,3rd eng, motorman i assistent,svi nasi osim motormana poljaka. 2nd eng,je super,odlican makinista,dobar covjek.
Frankov post 5
2. Chief Officer, komada 2, iskustvo u ranku potrebno.
Ugovor 3 mjeseca, plaja: 4500-5000. Isti uvijti kao i za kapa makine.
Jedan C/O ide na:
Atlantic Surveyor
Brod ce radit seismic survey na sjeveru irske 2 mjeseca. krece su u ponedjeljak! OVA JE POZICIJA HITNA!!
Imam dva kandidata,ali se jos nitko ne javlja pa se javit slobodno svi koji mogu. Na brod bi se islo vec u cetvrtak!
Ako se javite,odmah posaljite CV,KOpiju matrikule,putovnice i lijecnicki,da skratimo dopisivanje.
a drugi C/O ide na atlantic Guardiana,vidi link gore.
Evo,javite se cim prije,jer dosta je hitno sve!.
Ako se ne javim svima na mail,ne odgovorim,ne zamjerite. Jednostavno,uz svoj posao,jos i ovo,ne stignem sve.Ako se javim nekome znaci imam ga u vidu,ako se ne javim,nista. CV ostaje u fileu pa ako bude potraznje kasnije,poslova,javim vam se.
Pozdrav iz mokre Engleske!!
Sad kad ovo sve procitas razmisli malo tko je ode u pravu i stani na balun i nemoj mislit da nije bilo i drugih kao ti svi mi grijesimo i ljudski je grisiti ali ajmo malo krenut drugim tokom a ne ''donom''
Dalmos