roki balboa
New member
a kakav je posa terca kuverte ima li puno papirologije, koliko drilova misecno, eli se rdi na kuverti od 13-15... unaprid fala!
a kakav je posa terca kuverte ima li puno papirologije, koliko drilova misecno, eli se rdi na kuverti od 13-15... unaprid fala!![]()

d.dan dobri ljudi! vidim da se dosta pise o atlanshipu, nekako mi se cini vise contra nego pro.. elem, danas mi se javila gdja. iz kompanije rekla mi da posaljem papire sto sam ja i ucinio.. jedino sam morao dva puta procitat mail,jer po prvi puta sam morao isprintati,ispuniti pa scanati aplikaciju..nekako mi to cudno... pa me zanima slijedece.. s obzirom da sam aplicirao za mehu,koja je lova,i da li je tamo engine fitter,ili deck ili trcis malo na kuvertu malo po makini...
any of information will be gretaly appriciated..![]()
,To je njihova standardna procedura....isprintaj aplikaciju ,popuni je ,skeniraj i vrati joj---mislim da nema potrebe bilo sta izmisljati ,nego napisi tako kako je....tako ja mislim , a evo i iskusniji ce se ukljuciti...
Svako dobro![]()
koliko ja znam za ukrcat se za mornara na Atlanship morao bi imati i polozeno za kormilara (d4) bar je tako prije biloEvo, ovako!
Pozdrav svim pomorcima i članovima ovog foruma!
Ovaj forum mi je zaista bio i bit će od velike pomoći!
Jos jedanput se zahvaljujem svim dobrim ljudima na odgovorima!
Da , sada skratim, poslao sam zamolbu i cv u Atlanship Sa, u kojem sam napisao da imam matrikulu,ali nemam plovidbe za mornara ili neko drugo dostupno mjesto!
I dobio sam odgovor sa aplikacijom za ispunit, da li netko ima iskustva sa ovom firmom?
Da li sve provjeravaju u CV-u, Work expirience , i sl.
Molim , za pomoć!
Evo mailear Mr Krunoslav,
Thank you for your interest to work for our Company.
We would like to have some more details, therefore please find attached our application form, we kindly ask you to print, fill in by hand as detailed as possible (questionnaires not fully completed will not be taken into consideration). Afterwards, please return it to our office scanned by e-mail.
With best regards,
ATLANSHIP SA
Anne Grenier
ATLANSHIP SA
POB 12
1, route de Chailly
CH-1814 La Tour-de-Peilz
Tel. +41-21-944 91 91
Fax +41-21-944 91 80
Atlanship S.A.
Le 16.01.2013 15:34,
koliko ja znam za ukrcat se za mornara na Atlanship morao bi imati i polozeno za kormilara (d4) bar je tako prije bilo
ako sam u krivu ispričavam se
Evo, ovako!
Pozdrav svim pomorcima i članovima ovog foruma!
Ovaj forum mi je zaista bio i bit će od velike pomoći!
Jos jedanput se zahvaljujem svim dobrim ljudima na odgovorima!
Da , sada skratim, poslao sam zamolbu i cv u Atlanship Sa, u kojem sam napisao da imam matrikulu,ali nemam plovidbe za mornara ili neko drugo dostupno mjesto!
I dobio sam odgovor sa aplikacijom za ispunit, da li netko ima iskustva sa ovom firmom?
Da li sve provjeravaju u CV-u, Work expirience , i sl.
Molim , za pomoć!
Evo mailear Mr Krunoslav,
Thank you for your interest to work for our Company.
We would like to have some more details, therefore please find attached our application form, we kindly ask you to print, fill in by hand as detailed as possible (questionnaires not fully completed will not be taken into consideration). Afterwards, please return it to our office scanned by e-mail.
With best regards,
ATLANSHIP SA
Anne Grenier
ATLANSHIP SA
POB 12
1, route de Chailly
CH-1814 La Tour-de-Peilz
Tel. +41-21-944 91 91
Fax +41-21-944 91 80
Atlanship S.A.
Le 16.01.2013 15:34,

Koliko ima treći palube? U $![]()
Kakva je situacija sa deck cadet...ili bas moras ka mornar ici? i ako moze neko opisat jedan dan mornara...