Poslao sam mail njima i gospođa mi je u privitku poslala neki njihov upit na 4 stranice da ga popunim, skeniram i vratim nazad njima Å¡to prije i da ulazim u uži izbor za 3/O, ja popunio, skenirao i sad neznam bili joj vratio natrag nakon svega Å¡to ste ovdje napisali.
Legijo, nisam imao namjeru da bilo koga od-govaram od posla. PiÅ¡em tek iz zabave, da imamo Å¡to čitati. To Å¡to si spomenuo su valjda forme za liberijsku matrikulu i sl. Meni su tražili čak i potvrdu sa suda da nisam kažnjavan, i kopije fakultetskih diploma. Očekivao sam da će kompanija biti "par excellence", no, doživio sam da su se tri top njuÅ¡ke - kapo, zapovjednik i prvi kuverte i to svi naÅ¡i - urotili protiv mene.
Možda ja posjedujem kakvo bio-polje koje iritirajuće djeluje na okolinu, ne znam?! Ali, sam tolerantna osoba, bez obzira kakav dojam ostavljaju moji postovi ovdje. Na prethodnom brodu kod njih sam odradio skoro pet mjeseci, bilo je manjih čarki na brodu, a ja nisam bio niti jednom učesnik. Zapravo jesam jednom bio upozoren i to pismenim putem od zapovjednika da će me unijeti u LOG book (to znači taj unos, gubiÅ¡ pravo na seniority bonus ili tako neÅ¡to). I naveo je sve moguće prijestupe koje sam činio: bacao koru od naranče u toilet, istresao pepeljaru u toilet i sl. gluposti. Evo imam u fascikli joÅ¡ taj papir mogao bih ga skenirati pa da vidite..,
A u stvari je vidio samo moje safety shoes na stepeništu koje sam tu odložio jer se ne smije u kanižele u radnim cipelama. A ja sam išao upravo obaviti redovni posao i safety shoes su mi dio opreme, za moj posao itekako bitne. Uglavnom, to mi je bilo smiješno i nisam imao drugih problema.
No, kada ta ista bižuterija napravi puno veću greÅ¡ku, o njoj Å¡uti i misli da smo svi bižuterija i ne razumijemo Å¡to se deÅ¡ava. Naime, prvi kuverte tada je bio prvi put na juice tankeru. Nakon pranja tankova, a prije ukrcaja soka, treba drenirati vodu iz tanka i iz cijevi prema pumpama jer se teret održava hladnim, debelo ispod nule. Sjećam se, zapovjednik tada na tom prethodnom brodu hrabri ćifa riječima "ćife opustite se, ja sam tu".
E jesi ti bio tu,
pajdo moj, ali si glupson i nema koristi od tebe. Kad smo doÅ¡li u iskrcajni porat zovu mene usred noći i kažu: "Gavrane lupa pumpa i ne vuče niÅ¡ta." Ja dolje i nađem na pajolu sve senzore s discharge cjevovoda i s pumpe. Polomili se i pali dolje od puste vibracije i lupanja. Cjevovod od tanka do pumpe potpuno zamrznut jer nisu pravilno drenirali vodu prije ukrcaja.
Do jutra sam u ambijentu od -8 stupnjeva toplio cijevi, s čak dvije propan-butan lampe posuđene s terminala, da bi otopio led na usisu pumpe. A stručnjaci me zovu na VHF, svako malo i savjetuju "spoji reflektor da brže bude spremno".
Međutim nije niÅ¡ta zavedeno u LOG book, kao ni polucija koja se desila u korejskim vodama itd. Spasila ih magla od pozamaÅ¡ne globe i možda od arestovanja. A o ovom zadnjem brodu, odakle sam morao ići doma prije kraja ugovora, bih mogao napisati komediju bolju od onih kakve se daju u splitskom gradskom kazaliÅ¡tu!