Atlanship

pozdrav svima
ovako ja sam tamo bio prije jedno 6-7 godina na sky-a i star-a i bilo je odlicno,kao kolega sto je spomenuo prije fali jedan strojar u makinji,oficiri i posada su bili skoro svi nasi,sta se tice brodova sky je odlican brod (bia) a sto se tice stara stara karampana al opet dobro odrzavana,kad sam ja bia bili su ugovori 6 miseci nadam se da su to smanjili a sto se tice place nadam se da su je digli,

katastrofa od firme, izgubio tamo par godina...treba se trositi u portu po 200eu mj za hranu, buduci si gladan, kada su jos uveli da se tute i postole moraju vracati na sljedeci brod, inace ako ih ne doneses natrag odbijaju od place bio je znak da im dam otkaz....
Ukratko ako vam novci ne znace mnogo i volite biti gladni to je dobra firma...

jel se moguce ukrcat na neki od njihovih brodova kao mornar bez tanker familiarization breveta ?? koliko sam shvatio oni prevoze juice ? jel ima ta firma koj brod da nije tanker?

pozudrav svima evo vidim da ste se raspisali o atlanshipu,ja dosa s orange stara ima jedno 20 dana situacija na firmi ok sad nesto dizu place za oko 3 posto al smanjili su garantirani overtime posadi s prije je bia 90 sat mehanicaru,100 cistacu 110 mazacu 120 timuinjeru,ura je bila 5.30,cisti,6.30 mazacu,sad su digli sve za 0.50 centi dolara al zato svi imaju istu zagarantiranu satnicu 90 sati mjesecno,placu mozes primat u eurima i u dolarima tvoj izbor,radi se za posadu od 0600 do 1730 s pauzom za rucak i standardno 15 za kavu ujutro i popodne.ekipa kako tako puno spijuna koji su dugo vec na firmi vec je neko spomenija s tobom su dobri a posli sve drukaju barbi cifu kapu il kome vec,place redovite,placa dolazi za tekuci misec pa stoga i stize u dva djela prvi dio ok 25 u misecu a ostatak extra pocetkom sljedeceg miseca.posadsa nasi ukrajinci rusi spanjolaca par,par poljaka.za ovancavanje jako teski jedino ako im je hitno i nemaju ljudi,triba se samo pazit rusa i ukrajinaca u makinji jer nemaju pojma o nicemu totalni kauboji,sta njima moze past na pamet to nikomu nemoze,uglavnom ok firma samo se malo triba naviknit na to sve tamo

kormilar ima oko 2500 dolara s tim da nakon 365 dana provedenih kod njih dobijes 100 dolara bonusa na placu,al sve ti zavisi i o prvom palube ako je ok onda ce ti pisat i vise overtimea,pa je naravno i placa veca

evo jučer su me zvali za 4th Eng...neznam jesu li nasli ikoga kroz jučera??nji dan, mene je zvalo sa ovoga broja 0914629622, neznam uvjete zovite i pitajte meni nije odgovara rank

Atlanship - Kadetura kao mornar?

Atlanship - Kadetura kao mornar?

ovako - nisam jos bio na brodu, i ocu odradit kadeturu, imam priliku ukrcat se na atlansip kao mornar a da mi pisu u matrikulu kadeturu? Se to isplati za prvi ukcaj? Cu naucit nesto kao mornar ili cu samo sljakarit ko majmun po palubi i ne vidjet mosta?

neznan kako je tamo kadetima ali ako imas priliku odradit kadeturu nemoj je pustit jer ces imat vrimena ucit,ako pogledas oko sebe malo nije ti vrime za nikakve zahtjeve i budi sritan sta si uopce nasa brod da to odradis

ja san tamo napravija jedan ugovor i neki su vec bili tamo,radi vec par godina,mislim da imas sta ti ponudi,
pa sam odluci,generalno,onda (cca 3-4 god)bilo je u redu,uredno placaju i ok,nista extra,ali fer

Eli neko može reći pokoji detalj o dotičnom gospodinu?Dali se isplati nazvati ga?

Muž se meni bija direktno ukrca na njih putem on line aplikacije i ja nemam pojma ćemu je uopće potreban on ako može i ovako. Pošalji aplikaciju i nazovi i sve ćeš znat.
No ne škodi provat

Last edited:
Ma nije mi problem nazvati samo sam eto mislija ako se ko ukrca priko dotičnog gospodina da ka?že.Ionako sam misija zvati ih direkt.

Anne iz SW

Anne iz SW

Zna li tko kako stoje stvari s mornarima i timunjerima na atlanshipa?
Triba li puno čekat za ukrcaj trenutno?
Poslala mi je Anna i ? vicarske aplikaciju,da je ispunin rukom,vratin nazad.

Zna li tko kako stoje stvari s mornarima i timunjerima na atlanshipa?
Triba li puno čekat za ukrcaj trenutno?
Poslala mi je Anna i ? vicarske aplikaciju,da je ispunin rukom,vratin nazad.

Kad joj vrati?? nazad aplikaciju onda će ti ona sve reći.;)

neki dan me zvalo iz svicarske za treceg ali ja nisam prihvatio jer sam vec avancao pa ako ima ko i ako nije kasno neka zove gore...

I

I

Ako tko ide za mornara treba prvo položit za timunjera i za brodicu za spašavanje tako je barem meni rekla.Evo ja sam sve to položio i čekam.Nadam se da će biti šta uskoro

Back