Atlanship

ja san bija na orange blossom,sun ne znan ali brodi su u godinama,dobro odrzavani,3 makinje je u banani jer radi sve,prvi samo frizidere:),4 nema,kad nema pistuna za vadit i pizdarija,banja,komfor i spiza dobri i posada ima najjace place sta san vidija mimo msc

Ej kokolo, pa kako onda kad nema 4. makinje. Evo naprimjer napravim cilu asistenturu, položin poručnićki i kako bi to dalje išlo sa atlanshipom, šta bi ja onda bija na brodu?

a to ti ne znan,mora bi ili pitat njih ili ic negdi drugo ali tamo treci mora dobro znat posal jer ima i glavnu makinju i pomocne i ostalo pa vidi,prvi samo frizidere

I kakva je tamo situacija trenutna, kakav je brod orange sun, vidija san ga i mogu reć da san zadovoljan, 2007.godište, triba bi ić na njega kako mi je rečeno. Rekli su mi da je ugovor 5+-1, jel se može ostat 6 u dogovoru

jedino na njemu nisam bija ali to je najveći brod u floti i novi brod star 2 godine,jenako ćeš ostat 6 miseci.porti su santos(brazil) tu uvik krcate teret,rotterdam,tampa(florida),new york.vozite đus od naranče.stvarno dobra firma,brodovi su odrzavani stvarno odlični uvjeti

Jesi li baš iša ka asistent ili ka čistać pa ti se upisala asistentura, zanima me kakva je procedura jer triba mi ugovor u kojem piše asistent stroja zbog ovjere navigacije

pimpla pozdrav

reci mi kakav je orange wave ja bi triba 15.3 ic u newark na ukrcaj,makinja i to? iden ka cistac iman brevet za mazaca al nije bilo mista pa sam prihvatija ic za cistaca sta mi se ne cini ludo u ovim vrimenima

bija sam ti čistać al pisalo mi se asistent u matrikulu,sad ti neznam kakva je situacija ja sam asistent bija ima 6god,al siguran sam da ce ti upisat u matrikulu asistent ako pitaš kapetana(za asistenta)
Frenkyto je bija moj zadnji brod asve skupa sam bija tri puta na njemu,ruta ti je newark--santos(brazil) i nekad rotterdam.šta se tiće makine sve je automatika,santinesu opiturane i bilu boju onda znaš kako se održaje makina.neznam ti sad koje je nacionalnosti posada,ali brod je održavan,bazen,velika dvorana za vježbu,akomodacija na nivou stvarno brod dobar.jedino ti je mali problem šta poćinjete od 6 ujutro radit do 5 popodne ali to ti ide u overtime šta će ti bit placeno.nema veze šta si prihvatija za ćistaća,mazać ti ima puno posla pa nemaju običaj odma uzimat nove,ali ako se pokažeš moguće je da te avancaju

Alo ekipa jel ima možda neko ko se friško iskrca sa kojeg broda atlanshipa ili se priprema za ić. Daju mogučnost biranja plače euri ili dolari od 1.1. ove godine pa me zanima zanima nešto?

atlanship

atlanship

ja sam ti na atlanshipu 5 godina,svi su ti brodovi ok osim 'orange star' koji je stvarno star.bio sam prije na na??im kompanijama i ovdje zapravo tra?že da radi?? tako ako misli?? vatat krivine nemoj se ni trudit ić gori.makina radi od 6 ujutro 17.30, paluba radi 12 sati na dan,8 na kuverti i 4 na mostu u gvardiji.u portu se malo stoji zato nemoj ulijevat neku nadu u santos ali makinisti si mogu priu??tit izlazak navečer osim mazača na orange sky koji dr?že gvardije.oficirima makine je tamo najbolje jer imaju radno9 vrime od 8 do 17 i tako i u portu i navigaciji,oficirima kuverte je zajebano u portu jer peglaju 6-6.koga jo?? ne??to zanima nek pita.

pozdrav svima sa orange wawea,sve sta vam je reka mr.mister vam je istina,ovdi se stvarno radi,ja prvi put na kompaniji,tek tri dana na brodu,a vec se naradia,al nema kukanja brod odrzavan da bi ga se i neki hoteli posramili,santine piturane u bilo da ne nabrajam vise
veliki pozdrav iz new jerseya

Back