Asistenti Struje ,Stroja ,Cadeti........

Čuo sam se s njima i traže 9 asistenata. Evo i maila:

Next to the already requested Engine Cadets we also like to recruit some more Electrician Cadets from Croatia.

Please note open positions as following:
  • 1x April 2018
  • 8x May 2018
We expect
  • to receive CV and motivation letter of each applicant
  • applicants have to come from university/academy, not from college
  • applicants have to come to your office for skype interview (after interview they should leave your office directly in order to avoid they can talk about possible questions / answers); my skype account is mab-rdn
  • sailing time is one time 6 months as cadet, thereafter rejoining as “promotion cadet”* is planned (Rejoining is only planned if at the end of the first contract a recommendation for promotion “ready to be an officer” was received and ETR/ETO license will be obtained during upcoming vacation. If they will not receive the requested recommendation for promotion we unluckily cannot offer any joining as “promotion cadet”)
  • salary during 1st semester is 450 EUR, during “promotion cadet” time it is 750 EUR
  • the practice positons are on bulk carriers and container vessels
+++++++
* promotion cadet = joining as Elec/Cdt for around three months, with planned on board promotion to Junior ETO/Electrician. Total contract duration 5 months. Promotion on board will only take place if performance on board is convincing and vessel´s managements agrees to the on-board promotion.
+++++++

Vidim da traze jednog kandidata za April 2018. Mozda je prvoaprilska sala? Hahaha :D

a skupilo se zero ,pa da je bilo oplodit..,

Ajde nemoj biti naivan.., to što si ti mogao skupiti je sića.., dolje se investira kada imaš 100 miliona barem - a to mogu samo veliki ljudi - a ja i ti smo socijalni slučajevi što se tiče love. Evo ovaj moj rođak je imao kuću u Australiji od nekoliko miliona dolara.., poslije otišao u Singapore i živio tamo desetak godina - i sada je u Dubaju.

To je svijet koji je nama nedostupan i nedostižan što se tiče love!

Ufati se ti otoka.., sagradi koji apartman i to je to - šta hoćeš više?!

kad sam moga kupit bilo je vise od pola cine nego danas(ono kad je sve leglo davali samo da uzmes),to ti je ka sta danci norvezani kupuju u grckoj apartmane tako mozemo i mi po dubai?
a jos smo tamo i privredzivali i nasipali to do ces bolje...

Stoga mislim da je glupo reci da nebi ..,

Dalmos .., ja poštivam preduzeće - nisam od onih koji namiste guzicu dočim netko drugi pokaže 100 evra više! Ha ha ha.., aaaaah!

A eo, yeb'ga pogledaj sliku - pa mi reci koliko ti i srelec imate više od mene.

Dobro, ovo je bilo za 12-ti misec.., malo obilnije jer ovdje ulaze - giorni festivi.., lavoro notturno etc.

Ako nekom banderašu ovo nije dosta - onda ga treba streljat' - na licu mista:

Attachments

• photo4009.png
    photo4009.png
    11.1 KB · Views: 0
Last edited:
tako mozemo i mi po dubai?

Ma ajde, nemoj pizdarije pričati! Kod nas možeš još naći dobru kuću tu u okolini Splita za 300 tisuća eura ili plac ispod 100 tisuća.

A u Dubai zaboravi da će itko obratiti pažnju na takvu siću. Evo, imaš tamo u Bosfor straitu one kuće uz strait ne možeš naći ni u snu ništa ispod 5 miliona dolara.

U Australiji u Sydney si prije 27 godina kada sam bio prvi put dolje mogao birati kuće za 100 tisuća dolara, a sada ne možeš naći ništa ispod milion.

Na Malti sam gledao cijene prije lani - ono što je kod nas 200 tisuća eura - dolje je barem 800 tisuća.

A yeb'ga.., ako imaš novaca kupi teren pa napravi mini hotel - ja mislim da se može lijep hotelčić napraviti za 5 miliona -

malo to što si ušparao, malo posudi i eto riješio si i pra-unuke materijalno.

gavro

jel,ovo permanent imas misecno ovoliko?

Ma koji permanent Dalmos.., yebo'ga'ti - nijesmo u socijalizmu više!

To je postojalo samo u vrime sub Šuvar, čak je bila i trinaesta plaća (pod šifrom K-15).

Nije nekima valjao socijalizam.., eto im sada hdzejska i sdpejska žgadija pa neka čekaju da im žgadija osnuje Slobodnu Plovidbu!

Btw, koliko ti potežeš misečno - da li jamiš preko kilo evra dnevno?

Gavro

u biznisu s naftom se broje dolori,tj u boga mi vjerujemo
gazda je na pziciji on je cirka 1000usd puta dana u godini

i u trulom kapitalizmu ima placa misec za misec i nagrada preduzeca za udarnike
eto tvoji brazilci imaju jednom godisnje placeni i godisnji...

svako blaga daju u kapitalizmu...

nego nemoj protic hdz ,da oni valjaju i cine sta pametno nebi naviga i bia po forumu,tj na bitvi i pia pivu..
vec bi radia u skveru...

Gavro
gazda je na pziciji on je cirka 1000usd puta dana u godini

Ma dobro.., nisam ja zavidan.., nego sam čisto upitao onako iz radoznalosti. Ako je ovo točno što si rekao - očekujem da se odazove na ovu akciju tamo što sam spomenuo! Aaa, znaš da si me ti u vezi toga razočarao totalno.., i kao čovik i kao komunista.., a yeben'ti.., teško ti kapniti 100 evra za ugrožene od mafije žgadijske- to ne mogu virovat'?!

A moglo bi se iz ovog slučaja svašta izleći.., pun mi je qrac više žgadije hdzejsko/sdpejske.., prislano.., ajme!

Aaa, šta je prislano ni mačka neće!!!

Nema veze što se radi o SSM-u, ali zar stvarno danas, kad je teško i asistenturu dobit, ne pristat na ovo ako imaš tih 5 godina faksa?
Ne znam o kojoj se cifri radi, ali što ona teorija "ukrcaj se prvi put bilo gdje, odradi 6mj, pa onda traži dalje jer je lakše naći" ne drži vodu više općenito ili samo zato što je SSM u pitanju? :)

Tako je Bullet, bez Sea service-a te niko ne jebe... Ja imam iskustva na kopnu skoro dvije godine i niko to nije gledao, odradio sam assistenturu na stočara i sad sam evo primljen na carnivala za Junior Eto-a. Stvar je u tome da te niko poslje asistenture ni sa brevetom nece uzet za ETO-a, moraš pomalo prema gore , asistenti ETO su titule assova sa malo vecom placom i brevetom, na kruzere su poceli uzimati asistente sa minimalno jednim ugovorom... Iz tog razloga sam i objavio post ... odradi, pokazi sta znas i lagano napreduj isplatit ce se , ako ne... cekaj bolju priliku! Sretno!

gavro

Pusti sta se prica i nemoj o parama jer ovi mladi ce se povuc za parama i eto ti belaja. Ja iman 20 godina od 1 pecata u matrikulu a ima 6 godina i kusur da sam pocea lipo punit racun. Sve do tad je bilo od ugovora do ugovora. Stoga pusti pare nek se mladi educiraju i polako idu naprid a mi smo tu da ih pametno svitujemo a ne da im pricamo o hdz i sdp-u. Sokole moj dragi reci ti meni kad ces ti prema nasem dragom hrvatistanu da se trevimo:

Gavro sta ti je drag tudzi takujin,pa ne mogu virovat.

Umisto da o spizi ,ljepim zenama ,pokretnine nekretnine ti samo o soldima..

Gavro sta ti je drag tudzi takujin,pa ne mogu virovat.

Ma hebo te takuin tuđi.., govorim o 100 evra za pomoć ovoj bivšoj policajki - već godinama je muče gore nego u Aušwitzu..,

Na'te to ništa ne djeluje??!!!

a parim socialna ustanova i bez toga,samo mi jos to fali

uz sve to ja sam primanjeima debelu skalu ispod tebe nije u mene soldi

Napokon sam dobija termin za asistenturu, točnije iduću sedmicu. Ukrcaj je u Brazilu.
Pitanje je koje kufere ponit i šta ubacit u njih. Iz kompanije mi je reka (iako malo nesigurno) da u mi karta pokriva kufer za u trup do 20 kg i neka manja za u kabinu.
Bitan mi je laptop sa eksternim hardom, pun serija, filmova i ljubavnih. Kontroliraju li šta je na hardu?
Kako vi iskusniji slažete bagaje, šta di stavljate??

Imam pitanje za iskusnije pomorce. Da li je moguce da dobijem matrikulu za strojara ako sam zavrsio sss nautike i 2.godine fakulteta za brodostrojara? (Imam osnovne brevete: D2,D19 i jos 4 koje neznam napamet). Zamrznuo bih 1g fakulteta.
Zelio bih se ukrcati kao asistent stroja ili mazac pa da se pise asistentura..jadroplov trenutno trazi ljude pa nebi bilo lose zapoceti na nasu kompaniju..

Pozdrav ekipa, evo jedna info za kadete pa mozda nekome dobro dode

http://www.pfst.unist.hr/hr/naslovna/najave/2022-royal-caribbean-trazi-kadete-palube

• Approximately 6 months of onboard training left, preferably with experience from outside the cruise industry, such as cargo ships

Znaci, preko pomorskog faksa traže kadeta sa iskustvom, odnosno odrađenom polovicom kadeture na cargo brodovima. Sve u svemu malo cudan dogovor s obe strane, uzimajući u obzir da sa naših fakulteta izlaze ljudi bez ikakvog iskustva, čega su na pomorskom fakultetu jako dobro svjesni.
Mišljenja sam da su ovi sa faksa to mogli i malo bolje ispregovarati. Ali dobro, bolje išta nego ništa.

Back