Asistenti Struje ,Stroja ,Cadeti........

https://www.allcruisejobs.com/i21465/engine-cadet-required-for-cruise-vessel/

Engine Cadet required for cruise vessel

Reference:
cadet
Date:
17 July 2017
Recruiter:
V.Ships Offshore Ukraine
Category:
Engine Jobs
Salary:
1600

Embarkation 30th/Aug
Contract 6 months +/-1
Wages USD 1600/month per month worked
Required: on board experience, valid Certificates, good references/recommendations, valid C1Dvisa

V.Group is the world's leading marine and offshore vessel management and support services provider, operating in the commercial shipping, cruise, energy and defence sectors. Our primary customers are vessel/asset owners operating everything from tankers and containerships to floating platforms, ferries and cruise ships. We are guided by shared values across all our Group businesses to ensure excellence in performance and respect for our customers, partners and colleagues. With our wide range of services we offer exciting career opportunities for the right people.

https://www.allcruisejobs.com/i7775/engine-cadet-ms-europa-2/

Engine Cadet **MS EUROPA 2**
CSM Cruise Services GmbH

Reference:
1670
Date:
18 July 2017
Recruiter:
CSM Cruise Services GmbH
Category:
Engine Jobs
Salary:
not specified

We are looking for an Engine Cadet for our passenger vessel MS EUROPA 2.

If you are interested in COLUMBIA and believe you can contribute to our success you should at least fulfil the following job requirements:

100% customer orientation
good attitude, willingness to learn
team player
good German and English language skills.

COLUMBIA is offering you:

support in your career expectations
a cooperative and trustful employer-employee relationship
assist you in obtaining all necessary certificates
a safe and healthy working environment
coordinate your needs with the requirements of the vessels operation
work in a young and diversified international team

Language Requirements

Good knowledge of the following languages is required: English, German

Evo neke prilike za potencijalne kadete... Mozete se kao EU gradjani krcati i preko ove obrazovne institucije u UK. Vrijedi za sva pomorska zanimanja(Paluba, Stroj, ETO).

https://www.chilternmaritime.com/

Poslao sam upit jos jednoj slicnoj instituciji i ipak postoje neka ogranicenja, no ne nepremostiva. Priznaju nase pomorska skole/fakultete i nemaju dobno ogranicenje. Pa kako tko nadje ovo korisnim neka dalje istrazuje.

Good Day,

We acknowledge receipt of your recent email, the contents of which we have noted.

Substantial funding for our training programmes comes from the British Government and in order that Companies can qualify for this funding, all our Trainees require meeting the following criteria:

1) Be a National of the European Community.

2) Normally resident in the United Kingdom for the last 3 years.

3) Hold a United Kingdom National Insurance number.

If you do not meet all the above clauses, the UK Colleges would be required to charge out “overseas” Course fees and unfortunately none of our Client Companies would be willing to pay this increased fee.

If you do meet all of the above criteria, please do not hesitate to contact us.

Thanks & Regards

Victoria Boyce
Trainee Administrator
Clyde Marine Training
Seaforth House
Seaforth Road North
Hillington Park
Glasgow, G52 4JQ
t: 0141 427 6655
e: vboyce@clydemarine.com
w: www.clydemarinetraining.com

Last edited:
Pozdrav svima,

Evo primio sam poziv od gosp. Marka iz SSM da traze ass. struje na nekim kontenjerašima / bulkovima jedini uvjet je 5. godina fakulteta... Ako kome treba nek se javii. Pozdrav!

5. godina fakulteta?
a dobro je da ni potriba doktorat

na klasicni bulk moze i oni sta je serviser kucanskim aparatima s obzirom koliko opreme ima...

a dobro 5godin,onda je ovo za one s FESBa jer nisam siguran da pomorski barem u st ima 5godina struje ,bile su prije tri

ima li ko sta rec o tome kako je danas

Pozdrav svima,

Evo primio sam poziv od gosp. Marka iz SSM da traze ass. struje na nekim kontenjerašima / bulkovima jedini uvjet je 5. godina fakulteta...

A dobro.., mogli su staviti još uz'to da si ginekolog, da govoriš pe'šest stranih jezika i da barataš s desetak komjuterskih jezika!

Odyebi to bez razmišljamja.., btw, koliko su šolada ponudili - biće 400 dolara?

Nema veze što se radi o SSM-u, ali zar stvarno danas, kad je teško i asistenturu dobit, ne pristat na ovo ako imaš tih 5 godina faksa?
Ne znam o kojoj se cifri radi, ali što ona teorija "ukrcaj se prvi put bilo gdje, odradi 6mj, pa onda traži dalje jer je lakše naći" ne drži vodu više općenito ili samo zato što je SSM u pitanju? :)

ili samo zato što je SSM u pitanju? :)

Oni su najbezobrazniji u tom pogledu. Najviše potcjenjuju ljude i struku.., mene su prije desetak godina zvali da polažem HV kod njih za 1000 eura i onda će me navodno ukrcati - "ako Bog da".

U ostalim evropskim zemljama - onaj tko ima završen fakultet - ne ide na brod. Samo jednom sam imao kolegu koji je imao završen fakultet - bio je Indijac.

Tako, bez obzira na sve - mislim da bi taj kolega s fakultetom, ako se radi o FER-u ili FESB-u mogao napraviti bolju karijeru izvan broda.

Koji SSM - a njihov panćofar bivši - kružio mu je CV po Internetu i služio nam za sprdnju.

pusti gavrutina

ako te mogu ukrcat ajde
pazi da je firma ok,sta vjerovatno je uredu
soldi nebitni samo to odradi

lakse se sabor uvalit nego nac ukrcaj za asistenta

Čuo sam se s njima i traže 9 asistenata. Evo i maila:

Next to the already requested Engine Cadets we also like to recruit some more Electrician Cadets from Croatia.

Please note open positions as following:
  • 1x April 2018
  • 8x May 2018
We expect
  • to receive CV and motivation letter of each applicant
  • applicants have to come from university/academy, not from college
  • applicants have to come to your office for skype interview (after interview they should leave your office directly in order to avoid they can talk about possible questions / answers); my skype account is mab-rdn
  • sailing time is one time 6 months as cadet, thereafter rejoining as “promotion cadet”* is planned (Rejoining is only planned if at the end of the first contract a recommendation for promotion “ready to be an officer” was received and ETR/ETO license will be obtained during upcoming vacation. If they will not receive the requested recommendation for promotion we unluckily cannot offer any joining as “promotion cadet”)
  • salary during 1st semester is 450 EUR, during “promotion cadet” time it is 750 EUR
  • the practice positons are on bulk carriers and container vessels
+++++++
* promotion cadet = joining as Elec/Cdt for around three months, with planned on board promotion to Junior ETO/Electrician. Total contract duration 5 months. Promotion on board will only take place if performance on board is convincing and vessel´s managements agrees to the on-board promotion.
+++++++

Čuo sam se s njima i traže 9 asistenata. Evo i maila:

Ma ajde Bullet.., nemoj bit' dite.., odyebi to bez zadrške!

Ono sam slučajno spomenija 400 dolara - i gle, pogodio sam o kakvim izrabljivačima prevarantima se radi!

Ovo je omalovažavanje. Ako imaš vakultet završen, udaraj odma na putničke.., vjerujem da će se naći preduzeće koje će pokazati interes za te!

Heeeey.., oni hoće čovjeka s diplomom fakulteta da im radi za dvi iljade kuna i to godinu dana malte'ne!

Insomma, sramotno!

Bullet aaa, yeb'ga, toliko naša Vlada plaća Todoriću kao poticaj kada zaposli prodavačicu. Radije onda vidi s uhljebom RAUL - neka te ubaci tamo kod sebe. Naučiti ćeš više kod njega, nego na tim karampanama SSM.., prije par godina su glađu patili ljude doli po Africi.., ajme! A ovo što srelec govori zanemari.., ima i kod njega mista - ali neće ti taj pomoći za poso'!

Last edited:
Gavro, dvi milje kuna je još uvijek više nego 1600kn...
Uglavnom dobro zboriš, ali kad je stiska onda se uzima bilo ča.

Prije ~2 mjeseca smo ostali bez jednog asistenta struje, ali kako firma ima ured na Baltiku, nije bilo šanse da uguram nekog našeg. BTW, ja sam jedini iz Hrvatske na kompaniji...
Ne znam koliko imaju asistenti, ali očito nisu toliko loše plaćeni jer imam jednog te istog asistenta već preko tri godine (koji konačno pomalo završava školu za ETO).

Back