arrr arrr

Status
Not open for further replies.
ljudi evo otkucala mi ura, letim prekosutra u ranu zoru. Presjedat će se 5 aviona i onda jo?? busom? Moram priznat da me malo prepalo toliko putovanje. Imate kakav savjet kako da pre?živim. Jeli moguće da se prtljaga izgubi, kako se to dogodi, mogu li ja ne??to poduzet da smanjim tu ??ansu na minimum? Koliko traju letovi, najdulji je pariz-hong kong? Dobije li se ne??to tamo za pojest i popit, ili da nosim sa sobom? Velika sam glade?žina i ako 3 sata ne izjedem ni??ta nije mi dobro.

osiguraj prtljagu za cca 50 dolara ti je sve osigurano na oko 5000.Onda moli Boga da se izgubi.Pariz-HK imas dva jela:veceru i dorucak.Izmedju toga cimaj stjuardese da ti naprave sendvic ili daju kakav instant noodles ili nesto slicno.Od tekucine sve mora bit u manjim pakovanjima od 0,1 ltr inace ne moze u avion(u rucnu prtljagu).

znači treba nosit 100 bočica sa sobom vode. :D

trkač hvala, valdja će bit mirno more. ? to je s tobom, nisam pratio? Ide?? li plovit gdje?

ljudi evo otkucala mi ura, letim prekosutra u ranu zoru. Presjedat će se 5 aviona i onda jo?? busom? Moram priznat da me malo prepalo toliko putovanje. Imate kakav savjet kako da pre?živim. Jeli moguće da se prtljaga izgubi, kako se to dogodi, mogu li ja ne??to poduzet da smanjim tu ??ansu na minimum? Koliko traju letovi, najdulji je pariz-hong kong? Dobije li se ne??to tamo za pojest i popit, ili da nosim sa sobom? Velika sam glade?žina i ako 3 sata ne izjedem ni??ta nije mi dobro.

Kolega mirno more i sretan put!:uzdravlje
BTW:Na koji brod ide?? od atlanske?

znači treba nosit 100 bočica sa sobom vode. :D

trkač hvala, valdja će bit mirno more. ? to je s tobom, nisam pratio? Ide?? li plovit gdje?

mislim da smo mi bili na d2 skupa.....evo vec sam mjesec dana doma....trazim neki tanker...al proba sam na atlantsku, nije toliko ni lose...e da koji brod ides??

koliko sam shvatio idem na Libertas ali sad gledam avionske karte i ni??ta mi nije jasno. Tako da gdje god finem dobro sam finuo

Tebi je ime Mario? Ovaj sa facebooka? ? to odma ne reče??, nego da mozak moram naprezat. :) A gdje nam je onaj kuhar, ??to je bio sa nama?

gdje si ti bio na atlantskoj, koji brod? Jesi odradio cijelu kadeturu?

odradia sam prvi 6 na city of dubrovnik, sad trazim nekog tankera radi iskustva... za onog koga ti neznam al sam ga upamtia ka totalnog cara...

Evo jutros smo se čuli ka?že da nije ni??ta opasno da ih je neki Kinez malo propara i tako sve u svemu sve je u redu, ali ipak će morati ubrzo poći u dok radi sigurnosti.

Status
Not open for further replies.
Back