arrr arrr

Status
Not open for further replies.
@Vmozara
A šta ti je ovako raščupana. Nisi valja odletio negdje sa njom pa si ostao bez par dijelova: Inače Lijep zadnji kraj. Ajde šalji podatke na pm. Inače ja imam R1 2006. Pa te skroz razumijem.:uzdravlje

Srećom nije radi toga, nego radim preradu neku pa još nije gotovo. Svaki šaraf izokrenut, a djelova od svega, samo ne od originalnog motora. Ovo na slici je inače originalno CBR600F 1999.g. Ima neke interesantne stvari kao hi-tech LiFePo4 baterije umjesto akumulatora, sužene kanale u glavi motora, i još dom mnogih tehnologija i ideja neshvatljivih hrvatikus domestikus, pa vodim ratove po domaćim forumima :D:D:D
Sad će naprijed dvije bixenon projektorske leće, i nekakve oklope moram izmislit

Last edited:
Kokoko sreća pa ima to ograničenje od 60 sekundi, tko bi te zaustavio inače :D

Frankie - što da zamjerim meni baš drago na ovakoj dobrodošlici :)

pa stopiran san nemilo,ne stignen odgovorit u realnom vremenu na sve ode
Forum zahtijeva da sačekate 60 sekundi prije slanja novog posta. Probajte ponovo za 16 sekundi.
vidis...

Bome vidim da si lijepo zabrijao. Svaka čast. Samo kada počne?? kontat o turbini shvati?? da si pretjerao (osobno iskustvo);) Moja R1 je skroz standardna nisam je ?želio dirati. Sve ideja sam ispucao na Hornetu 600 Akrapović, Matris amortizeri, aditivi..... pa sam ga jedva prodao. Ali ko voli neka izvoli. Bilo bi lijepo vidjeti oklope 848-ce na cbr 600....:cool:

jeli mi vjeruješ da sam razmišljao o 1098/848 stil oklopa. Samo mi je muka više od nevožnje, najradije bi zašarafio bilo što samo da se idem vozit, na motor sam sjeo jednom u godinu dana, počeo sam ga radit točno 8.1.2009 i tek sam neki dan sjeo na njega za test drive. I sad opet neću 6 mjeseci, zaboravit ću i vozit :)

Ostavi standardni motor, takav je i najljepši. Ja sam svog radio jer kad sam ga kupio bio je već lupan, ali eto bio mali pa nisam znao ništa. Malo kasnije do đir prijatelju i ovaj se zabio u bor. Na kraju ga i ja uredio jednom na grobniku, pa odlučio napravit sve tip-top :)
Skupi djelovi su pizdarija, ne mogu se prodat kod nas, neće ti nitko priznat ovjes i to, našima je važan samo auspuh :(

pa stopiran san nemilo,ne stignen odgovorit u realnom vremenu na sve ode
Forum zahtijeva da sačekate 60 sekundi prije slanja novog posta. Probajte ponovo za 16 sekundi.
vidis...

jesi li probao stisnut EDIT umjesto novog posta, pa unutra upisat. Samo ti se onda ne bi dodavalo u brojač heheheh :hihi:D

eto,meni djir i treca sreca najveca,a i nemas problema oko prodaje,ma neman sansi stic frenkija,on ima veze kod moderatora

ovo su opet insinuacije i osude bez dokaza.Nitko nije kriv dok mu se ne dokaze,a moderatori kakvi jesu bi me momentalno banirali da je ikakva nepravilnost u djiru koliko me vole.

To za nevo?žnju to me ubija vanka toplo vrime a ja moram svugdi autom.....:udriglavom:udriglavom:udriglavom. Navikni se na to. A ??to se tiće davanja prijateljima đireva samo onima koji imaju motore jer ako skuca moj ja uzmem njegov i svima dobro;).
@kokolo jesi ćuja nabavi neki motor pa će?? onda dobiti đir.:uzdravlje

Status
Not open for further replies.
Back