Anketa Hrvatskih pomoraca

O Bože dragi...
Prirez vam je "porez"koji se naplaćuje na iznos već plaćenog poreza, tj. ako je kamata 1000USD, porez od 12% iznosi 120USD, Å¡ta ide dražavi, pa se na to naplati prirez (npr. 10%) od tog iznosa, ilitiga 12USD, Å¡ta ide općini, Å¡to u konačnici iznosi 132USD, Å¡ta konačno plaćamo mi.
Ko ne viruje, neka provjeri. Unutar godine dana znat će svi...

O Bože dragi...
Prirez vam je "porez"koji se naplaćuje na iznos već plaćenog poreza, tj. ako je kamata 1000USD, porez od 12% iznosi 120USD, Å¡ta ide dražavi, pa se na to naplati prirez (npr. 10%) od tog iznosa, ilitiga 12USD, Å¡ta ide općini, Å¡to u konačnici iznosi 132USD, Å¡ta konačno plaćamo mi.
Kolega u pravu si...tako su i meni objasnili u banci... [emoji36]

Kolega u pravu si...tako su i meni objasnili u banci... [emoji36]

Istina, i ja dobio popodne istu info. Ocito da ni oni u banci jos ne znaju tocno sto i kako, ili bar ovi moji dole :rolleyes:
Tri puta isao u banku, tri razlicita odgovora na isto pitanje dobio..

O Bože dragi...

Znat ce bankar :hihi

Dobar razlog za stedit u stranoj banci
Al prica se da je prodaja vunenih carapa porasla za 500% :D

nekome su blagdani prosli,cestitam svim kojima dolaze.

evo da malo obnovim temu za one koji jos nisu u toku.

Anketa

Kada će biti objavljeni rezultati ankete?

Mislim.., zanima me to uglavnom da procijenim odziv, tj. da li nam raste druÅ¡tvena odgovornost. A Å¡to se tiče fikusa jasno je da nema niti jednog pristaÅ¡u, pa tako i rezultat ankete je sam po sebi poznat.

Gavro..
Oko 800 potpisa..
Vise se penzionera sjati kad je u supermarketu akcija na podrigusi...

Drage kolege

Ode nije bitan Dalmos, ode nije bitno ime ovo sve je stvar nas kao mase, nas kao ekipe koja moze pokazat da posada cini brod a ne brod posadu. Stoga ovo da bi se ostvarilo moramo samo biti slozni i ne isticati Dalmosa niti nekog drugog trebamo svi skupa ovu borbu izniti i pokazati da ovo nije reful nego da je ovo vitar koji ce puvati dokle god ne postignemo zeljeno. Stoga jos jednom pokazimo da smo team i da smo slozni.

Jednom smo se raspali kao dinja,cantrun,lubenica,sipak (kako god zelite) jer smo bili neslozni ali sad smo pametniji i kuzimo da nas jedino sloga moze izvuc iz blata i gliba u koji su nas uvukli oni koji se predstavljaju kao nasi zastitnici. Stoga kolege ne hvalite Dalmosa nije ovo niegov rat ovo je borba svih nas, tocnije hvalite sami sebe jer smo svi dio ovog i svi moramo biti ponosni sta smo se nepravdi usprotivili i samo slozno i djeljenjem ankete mozemo skupit glasove i reci da imamo toliki broj ljudi koji je nezadovoljan radom Sindikata Pomoraca Hrvatske te iste smjeniti i poceti raditi za dobrobit Hrvatske. Jer nasa draga drzava unistava sve sta valja pa tako i nasu pomorsku tradijciju.

Pozz i udruzenim snagama idemo dalje jer bar jednom pokazimo da smo TEAM u punom i pravom smislu te rijeci a ne samo glupi pomorci koji govore kad dodu kuci ds ne zele nista drugo nego se odmarat.

Sent from my iPad using Tapatalk

Slazem se sa anketom i da treba malo prodrmat SPH jer se tu, kao sta svi vec odavno znamo, nalazi gomila uhljeba koji u prvome redu gledaju svoje interese, a tek onda - ako za nas nesto ostane...
UPH i zajednicko djelovanje, inicijativa i sve sta ide sa tim je bilo nesto sta sam od svega srca podrza i cak sto vise, bija jedan od zadnjih koji je prova nesto napravit da se ne ugasi i da opstane... Na zalost tu vise nije bilo dovoljno podrske a ni volje od preostalih clanova (cast iznimkama) i ta se udruga ugasila...
Sada je dobro da nas ovaj portal jos na neki nacin okuplja i da se tu mozemo organizirat i informirat, ali, moje je misljenje da treba radit pametno i "ne trcat pred rudo"...
Kako sam moga shvatit iz cile price porezu, to je najvjerovatnije "mina" koja je bacena, iz neznam kojih raloga i pobuda, i smatram da oko toga ne treba puno "cackat mecku".
Ovo je izborna godina i tesko da ce ijedna pametna vlast uvodit neke nove poreze neposredno pred izbore, sta znaci da od toga nema nista...

800 potpisa a nas navodno ima 25 000 :confused:
tih 800 je tribalo bit u 2 dana, dosad bi bija novi sph , da se radi ko što se na brodovima radi , aaaa :udriglavom

Back